Східна Україна-7

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hase, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мав на цю тему розмову з співробітницями однієї бухгалтерії.
    Вони мене, як київську штучку, питали: Як так? Чому весь світ мовчить? Невже не бачать?
    На що я відповів запитанням: А вас сильно хвилювало, що там робилось у Сірії, чи праві, чи не праві тигри звільнення таміл ілама , як там курди поживають і так далі.

Для Європи всі ці події, як і події на Донбасі - одного рівня: хтось там десь там за щось там убиває один одного.
    До хамасу вони вже звикли, тому і сприймають цю інформацію в першу чергу, а те що башту танка в Донецькій області відкинуло на кілька метрів - це для них абстракція.
    Поки не проголосять Ліверпульську народну республіку російськомовні громадяни Англії, що піддаються утиску - не хоче Великобританія проголошувати велікій і могучій другою державною.

• Подобається Подобається x 5
  2. ollan

ollan Well-Known Member

А если без приколов?
    Если не ошибаюсь, то, вроде, там населённого пункта нет,чтобы переживать за гражданских?
    Так кого жалеем или чего ждём?
    Я не специалист по разным там тактикам и стратегиям. Просто интересуюсь. Может, кто из умных людей и подскажет мне тупому что-то правильное по этому поводу.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так ніхто не спеціаліст. Тому що війна - це наука. Чому третій міністр оборони за 5 місяців? Бо вони теж не спеціалісти. Просто уявіть себе на місці керівника операції - шо, просто скажете "Рівняйте все з землею"? Офігіти, чому тоді війни точаться по 10 років, раз так просто все.

4. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

я подскажу. как можно без зазрения совести предлагать кидать бомбу на живых людей? поражаюсь. кровь - не водица.

5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны. )

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так хай би не хвилювало. Але хоча б освітлювали. А справа в тому що насправді не одного рівня події - Україна ігнорується як пусте місце. Всі звикли шо араби вічно в когось стріляють, а шо в них під носом артилерією рівняють цілі населені пункти вони так і не побачили. Тупаки.

7. Hatrexis

действительно. арабы- подумаешь! а вот мы- совсем другое дело. конечно. а то что у арабов сверхдревняя культура еще от персии. они манускрипты читали когда мы по пещерам сидели, вместе с русскими.

8. ollan

ollan Well-Known Member

Да. После определённых обстоятельств в моей жизни, я стал циником. И я готов сбросить бомбу на людей которые убивают украинских военных. Потому, что кровь украинских военных для меня не водица, если Вас это поражает, то мы друг друга не поймём.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

А шо, уже и спросить нельзя?:blush:

• Подобається Подобається x 4
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, з тієї кишки потрібно евакуювати всіх солдат, гвардійців, одним словом, всіх українських вояків.

Адже тепер очевидно, що Росія не дасть створити вздовж кордону смугу, щоб не пропускати підкріплення для сепаратистів - стріляють нагло з російської території.
    А якщо не весь кордон на замку, то яка різниця, чи то контролюється бойовиками 100 км, чи чотири метри, крізь які може проїхати танк чи камаз?

Луганська кишка нічого на даному етапі не дає - це вже очевидно.
    Потрібна інша стратегія. Можливо, дійсно рівняти Донецьк із землею, заходити туди, потім рухатись далі.
    Адже рано чи пізно добровільні дурні повинні в Росії скінчитися.

• Подобається Подобається x 2
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще один Кутузов.

• Подобається Подобається x 1
  12. Hatrexis

ну и какой отсюда вывод? войну надо ЗАКАНЧИВАТЬ! чтобы она не шла как таковая. есть же мирные методы!

13. Petrov

Petrov Well-Known Member

Звичайно, можна, я ж не про Вас, це так, загалом. :)

14. Exitus

Exitus Well-Known Member

Перечислите их.

• Подобається Подобається x 8
  15. ollan

ollan Well-Known Member

Я понимаю.:drinks:

16. Hatrexis

отозвать все войска, прекратить все военные действия, ввести международных наблюдателей. вот и посмотрим, что россия будет делать.

17. saint george

saint george миється в бані

Пишу з Луганська. Тильки гроши на поездку викинули и видгриб тут по всей два рази (автомобильний номер здає) - нихто ци контракти тут не признае. Тут мисцями все розбомбили. Мисцями не дуже. Всё время слышна стрельба и взрывы. Жители зли, миж собою нас здорово лають - поповнив свий словник неймовирно. Проблеми з усим. Свет, вода, продукти. Бензонасос на мою старуху рено поминяти не реально. Ця поездка вимотала –сплошняк кошмар. Мужичьё тильки и шукає на кому зло зирвати. А бабы як с цепи сорвалися. Каждая бл*дь до*буется. Жду тягача, може и вдасться смыться цилим. Провалися воно все пропадом.

• Подобається Подобається x 3
  18. Petrov

Petrov Well-Known Member

Это означает потерю Донецка и Луганска.

• Подобається Подобається x 3
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

сказать вам что она будет делать или сами угадаете?

• Подобається Подобається x 5
  20. ollan

ollan Well-Known Member

Даже не смешно.:sad:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)