Східна Україна-7

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hase, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Мэр в Киеве, его предупредили - не заявит о поддержке ДНР - отстранят (пообещали, что убивать не будут). Не знаю, вернется ли.
    Мэр и администрация создает видимость работы коммунальных служб... Ни на что они не влияют, ничего не контролируют...

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Оцей допис треба зробити головним в цій темі!
    Зрозумійте, люди добрі, Донбас - це лише одна з частин України, якій прсто менше поталанило. Не прийймайте участі в технологіях розколу країни!

• Подобається Подобається x 9
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я саме про цей випад і кажу ... а то ми заглушили ??? бо я факт знаю - не працювала, але чомусь вирішив що то - "проіскі"

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Колись була війна лицарська. Дві армії зустрічались в полі, де-небудь на Куликовому полі чи під Жовтими Водами, і рубали одна одну.
    В другу світову ще не існувало такого поняття - прикриватись мирним населенням. Бомбили Київ, Харків, Кенігсберг, Варшаву, Прагу, Лейпціг і не задумувалися про мирне населення - хто не заховався, я не виноват.
    Чи за вас воюють, чи проти вас - сидіть в погребах і чекайте, поки все скінчиться.

Зараз придумали, що розміщуватися і воювати в населених пунктах це - погано, це - порушує гуманітарні цінності. А як тоді воювати? Самому - стояти в полі, на белебені, а в населений пункт не сміти заходити і, тим більше - стріляти, бо якась бабця попаде під шальну кулю, а Євроньюс з цього приводу разом із Лайфньюз хай піднімуть?
    Європі чим довше це онлайн кіно триватиме, тим цікавіше.

Мені здається, що рано чи пізно Росія звинуватить Україну у вбивстві мирного населення Ростовської області і перейде через кордон уже офіційно, як колись Німеччина - в Польщу. Тому непогано було б завдати удару по "миротворчих військах Росії", що знаходяться по той бік кордону. Адже все рівно вони через пару днів уже будуть в Донецькій області. "Сім бід - один одвіт".

Не може допустити Путін, щоб приклад, коли влада міняється в результаті силового усунення діючої влади, залишився безкарним. Це створює загрозу особисто йому. Тому він буде йти в конфлікті з Україною до кінця. "чтоб своим не повадно было".

Вибачте, що дешо сумбурно. Тут one more ass уже звинувачував мене в оффтопі.

5. Hase

Hase зайчик

ELiKA, як ви там? Передивилася вебкамеpи Донецька... враження складається: ВСЕ ТИХО, жодних колорадів, трамваї, автобуси і машини їздять, загалом людей мало, але перехожі є. На площі Леніна ставлять для сьогоднішньої гулянки сцену. На якій вулиці знаходяться гуртожитки з "визволителями"?
    Мдаааа....

• Подобається Подобається x 1
  6. Kovalenko

Очолюють зрадництво

7. artobstrel

ніколи ...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все було. Просто не було диванної піхоти, яка смакує кожну деталь. В Сталінгрді все мирне населення лишалося в місті, нікого не евакуйовували. Товариш Жуков кидав у наступ стільки дивізій, скільки треба було щоб закидати шапками, ніхто не критикував кожен його крок на форумі і в Фейзбуці він не нікому не відчитувався.

9. artobstrel

браво .... взагалі дурня, бо це оголошення війни ...

• Подобається Подобається x 3
  10. bayard

bayard Дуже важлива персона

понятно, значит полное безвластие

согласен

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Росія звинуватила Німеччину в розстрілі польських офіцерів, рузькі перевдягалися в бандерівців, вбивали мирних, а потім описували свої звірства як бандерівські. Абсолютно нічого нового.

12. medwedo berlogsoni

В ці фото потрібно пані Меркель, Оланда і всю європейську братію тикати носом, ухвативши за потилицю, до тих пір, поки глубокая озабочєнность не перейде в дєтскую неожіданность.

ЗІ. Цікавий комент одного із ватників
    Так і хочеться відповісти, що БТР лише заїхав на пропускний пункт, щоб заховатися від дощу. Водієві було влом люк зачиняти. Потім, звичайно, повернувся назад в Росію. Коли дощ скінчився.

Останнє редагування: 13 лип 2014
    • Подобається Подобається x 4
  13. ELiKA

Общежитие №4 Донецкого Национального Университета". Адрес: 83050, г. Донецк улица Розы Люксембург, д. 6

• Подобається Подобається x 5
  14. Kovalenko

Ага, й в мене в хаті біженці з Мар'їнки - це їх дом розушено. Й евакуація з Донецька автошляхами майже перекрита.

А общаги в нас не мають відеотрансляції. Наприклад, на розі пр.Панфілова та вул.Р.Люксембург. А через пр.Панфілова від общаги був якийсь особняк Януковича. Так там не лише казарми, а й якась вогнева точка. А казарми віськових частин - про їх захоплення ми тут багато казали (наприклад, на прикінці вул.Щорса) - теж без відео.

15. medwedo berlogsoni

Вона вже йде неоголошена.
    І потім, яка різниця, буде вона оголошена днем раніше, чи днем пізніше?

Путін оголосить "миротворчу операцію у відповідь на не спровоковані дії української армії на західних кордонах Росії" (подивимося, на скільки я помилився в формулюванні)

Я сам не хочу війни, але, на мій погляд, маховик війни уже розкрутився, і відлік пішов на дні. Навіть - на години. Думаю, П утін залишиться вірним своїм звичкам, і миротворча операція буде об"явлена, коли він сидітиме на стадіоні поряд із Меркель. Не ним, звичайно, а Мєдвєдєвим.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Так і я про це. Писав уже місяць чи більше тому на цьому форумі.

16. ELiKA

А в "новороссії" сьогодні "свято"...

:dntknw:

17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Конечно дезинформация. На Донбассе все тихо, мирно, и жито цветет.

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Могут не с границей намутить а устроить бойню в Донецке, и хлынут "миротворцы" спасать "братскую" Украину без мандатов. "Ну вы же видите, что творится, видите??!!!!11111".

18. GeraST

GeraST Well-Known Member

Ждите терракт, такой медиаповод для РашаТВ, да еще под невыключенные вебки. Точно что-то будет, и потом спишут на Армию. К бабке не ходи. Для них люди, так муссор, динамическая картинка. Думаю что ЛайфНьюс, Раша24, АннаНьюз будут вести прямой репортаж....

• Подобається Подобається x 4
  19. ELiKA

:scratch_one-s_head: :dntknw:

Источник: Власти.нет

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=XQsMY0CNVEo

• Подобається Подобається x 2
  20. medwedo berlogsoni

Тоже варіант. Але, думаю, бійня в українському місті - то все-таки внутрішні справи, а от гибель мирних російьских громадян на території Росії від ударів сусідньої держави - зовсім інша. ("Обстріл Ленінграду фінськими фашистами примусив Радянський Союз відсунути кордони на безпечну відстань")

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)