Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я зовсім інше мав на увазі..

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви не зрозуміли, що це був сарказм?
    Ці люди ніколи сюди не повернуться - це ж зрозуміло як 2х2

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якісь моральні уроди підробляють бронежилети, то у Львові, тепер в Івано-Франківську. Я б їм якусь спеціально статтю ввів, наприклад "шахрайство з обтяжуючими обставинами, що призвело до смертельних випадків", плюс державну зраду.

• Подобається Подобається x 6
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Треба ті бронежилети випробовувати на продавцях. Пройшов тест - купили, не пройшов - заслужив.

• Подобається Подобається x 10
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:good: Максимальна мотивація щоб виробляти якісний продукт.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Переважно мені дякують за правду в іншому тоні, а дехто і вибачався, що раніше очі не відкрились йому. Тепер їжте, хоч повилазьте.))
    Але й цей комплімент від цього ура-поцрійота також не поганий - значить ми з педром писали правду і попереджали вже давно. Дякую.)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви з Педром маргінали, які думають шо бога за бороду впіймали.

8. Samojlovu4

Джекі, як ти з себе ніц зробити не годен, то людям не завидуй хоч. Треба було книжки в руки брати, а не за монітором сидіти.)

9. avatarwin

десь я пропустили Вашу правду , цікаво про що це ви писали і про яку правду мова іде----про газету правда?

• Подобається Подобається x 1
  10. Wili

Wili Well-Known Member

це чудово, щасливо жити, просто не зрозуміло яким боком ви відносите себе до України.
    п.с. і яка вам цікавість від спілкування з нами, неосвідченими совками))))))

11. Samojlovu4

Ой, та ну не лiпiть хоч ви дурня...) В мене паспорт украiнський, я частенько у Львовi - мiй син, хоч за кордоном народженний, але також з укр. паспортом, i певно вже бiльше для украiнцiв корисного зробив, ныж той форумний швейцар з наколкою на шиi.
    Ви ж тупо не в курсi з ким маете справу в iнетi, для чого фiгню морозити?))

12. Wili

Wili Well-Known Member

ви також, форум місце для висловлювання думок, от в мене стала думка що пан робить набагато більше шкоди ніж користі, і це тільки своїми висловлюваннями. В мене є знайомі які емігрували, які прилітають, і з якими виходить поспілкуватися, так от такої неповаги до батьківщини я не чув ні від кого, і такі перли які я зустрів на форумі мене щиро обурюють.

13. Samojlovu4

Ви думаете, вам хтось в очi правду скаже? А от на хворумi - всю правду рiзати можна.
    Та яка там шкода висловлюваннями, хiба нервовi клiтки тих, кому розуму не хватае в Iнетi дратуватись.)

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Роману +100500 в карму!

Як же ж дістали ці підлизувачі мацкві! Нюся ліпить аби шо ото. Його цілу передачу питав Роман: "Хто стріляє?" "Із ким ви ведете перемовини?", а воно як вужака на пательні. Роман вже не витримав, от що вийшло:

https://www.youtube.com/watch?v=LGgZAia6Lbs

• Подобається Подобається x 6
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та так, але ще більше було б в карму, якби Шуфра не кликали на ефір. Бачте його взагалі не пройняло, як горохом об стінку.

• Подобається Подобається x 7
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, таке х***о треба прилюдно опускати. Ромко, жгі ісчо!

Останнє редагування модератором: 26 чер 2014
    • Подобається Подобається x 4
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Воно, скотина, навіть відбріхався від того, що нацькував Беркут на людей на Майдані. Сказало :"Я допомогав" і оком не мигнуло. Я дивилася на нього і раптом уявила, що воно сидить на лаві підсудних. Це саме його місце.

• Подобається Подобається x 3
  18. bayard

bayard Дуже важлива персона

Кто первый начал
    спорная статья конечно, но автор во многом прав

• Подобається Подобається x 2
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та просто зашкалює нахабство до цих пір гнути ригоанальну лінію. Більш вертлявий ніж Царьов, тому ще не в розшуку і проповідує в Києві, а не в Луганську. Хоча пригадую Царьов не так давно був на Громадському ТБ - вже в розшуку, Кузьмін те саме, значить і Шуфро слідом. Він настільки борзий, шо чуть шо - знімає піджака типу давай "по-чоловічому".:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Завтра в 10-00 должно закончится перемирие... Что дальше?

За время перемирия "республиканцы" захватили массу новых зданий, отжали кучу машин, ограбили массу людей, потренировались взрывать на ж\д, укрепились, отдохнули, пополнили свои ряды... Им понравилось, просят перемирие продолжить...

:dntknw:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)