Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

А Вы, что -эксперт, свидетель или потерпевший, что обязаны какому-то диалоху сразу же давать отчёт или опровержения?
    Им нравится придумывать свои версии, ну и на здоровье.
    Не спешите сразу кидаться в бой, спокойно дождитесь реальной нормальной информации, если местным жителям не верите, и тогда соглашайтесь или опровергайте диалохов.

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

См.выше.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Десь був вже демотиватор на цю тему, типу що б не робив - щось зпатіває. Якшо повіситься - значить задумав якусь падлянку.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Думає шо експерт. А діалох хіба обісцяти і заморозити, більших дебілойдів ніж там на жодному форумі не існує. Це круглі дегенерати.

• Подобається Подобається x 4
  4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

это несколько новостей (проверенных)...
    Так что у нас обстановочка еще та...

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

http://www.sever.lg.ua/2014-06-23-zhiteli-severodonetska-obratilis-v-opolchentsam-v-gorode

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Вообще-то мы тут общаемся в основном с гражданами Украины, среди которых есть непосредственные участники событий. :give_rose:

А что касается типа фильма в инфракрасном излучении, то это не есть инфа, там НИЧЕГО не ясно. Впечатление такое, что картинка и текст не очень-то совпадают.
    Пусть дают более точные данные (я же Вам написала). Меня бы сразу же заинтересовало, какие населенные пункты обстреливали и какие разрушения.

• Подобається Подобається x 8
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

6. metallic

metallic Well-Known Member

Быт в зоне АТО:

7. ollan

ollan Well-Known Member

Я отказался от такой затеи на одном российском форуме. Горохом об стену.:blush:

8. metallic

От офицера 72 бригады:

9. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Тут, принаймні, ставлення одне одного не вороже, що дає можливість шукати об'єктивні сторони в інформації. А щось доводити ворогу можна або безумовними фактами, або ніяк. Інший варіант ворогом буде сприйматися лише як пропаганда - Вам не повірять, навіть якщо Ви дасте посилання на відео чи фото (все можно зіграти, змонтувати, розфарбувати та й взагалі, обрехати).

10. metallic

Минометный обстрел пограничников возле пп" Успенка" 20.06.2014

http://youtu.be/gH0C23ljf1I

11. VasMT

Не все. І я це доволі успішно роблю.

12. Kovalenko

По-перше, я б взагалі ні про що не розмовляв би з ворогом. Між іншим, моя присутність на цьому форумі не в останню чергу через те, що на форумах Донецька робити немачого, там немає співрозмовників, а є політично ангажовані учасники. По-друге, якщо вже Ви там розмовляєте, назвіть це брехнею. Бо з того відео нічого достовірного побачити неможливо. Це може однаково бути документальними кадрами чи кінофільмом, про війну проти України, чи про яку іншу та т.п. Саме через це я не бачу сенсу в дискусіях з ворогом.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Не певен. Хоч один з учасників відповів Вам, що Ви довели для нього, що то був фейк?

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

А тут не політично ангажовані? Чи Ви вважаєте, що співи хором і крокування в ногу є проявом одностайності?
    Через те, що Ви всіх, чия думка не збігається з Вашою (в славних традиціях), огульно записуєте в вороги, до нас таке й ставлення. А більшість людей, які іноді навіть не встрягають в розмову, не являються ворогами. І для них якраз і потрібно везти викриття брехні анна-тв&Со.

14. Kovalenko

Тут одностайності немає. Наш з Вами діалог тому доказом. На форумах з ворогом ми б вже на другії-третій реплиці перейшли до особистих образ.

О, таки дійшли, я помилився... :) Не буду навіть просити, щоб Ви довели, що це так, як Ви сказали. На особистому рівні спілкуйтеся на тому форумі.

• Подобається Подобається x 3
  15. ELiKA

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Та в москалів тільки повноцінне життя почалося, коли в них з'явився ворог в обличчі українців. А Ви хтіли відібрати в них мрію, що збулася... Хе-хе.

17. ELiKA

МЕШКАНЦІ ЛУГАНЩИНИ ТА ДОНЕЧЧИНИ РІЗКО ЗМІНИЛИ СВОЄ СТАВЛЕННЯ ДО УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ (ВІДЕО)
    http://chas-z.com.ua/news/4945

18. VasMT

Я ні, а Ви ... Це Ваша особиста справа: боротись із ворогом, чи ображати його через оптоволокно.

19. Kovalenko

Перше - вже давно...

20. metallic

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)