Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Первые оружие взяли в руки настоящие маргиналы (алкоголики и наркоманы), затем криминалитет, естественно за деньги. (Это информация подтверждается и на Краматорском форуме) Потом подтянулись "заробітчани" из-за границы. Вот и не пойму кто кому мстить собрался? Разве что из России еще припрутся, обидевшись. Там сильно мозги набекрень, покрепче еще чем у наших террористов.
    Прочла о похоронах из груза 200. Поехали за деньги, но сколько патетики и вранья...
    http://fn-volga.ru/news/view/id/20102

Даже когда гибли ребята в Афгане, то точно не было этих патриотических потуг. Трагедия, страх, горе, но уж точно не псевдопатриотический подъем с пеной у рта. (Из моих одноклассников тоже 1 погиб тогда..)
    Не думаю, что фейк. На видеоролике "Дождя" говорили, что именно там опознают своих близких. А насчет синяков, но я больше удивилась бы если бы их не было. Это же бой, а не расстрел под стеной.

• Подобається Подобається x 6
  2. Dockua

Dockua Well-Known Member

Сало и водку употребляют в России не меньше чем в Украине, это не аргумент, что значит не принимают всерьез? типа хохлы это не люди? или люди не на что не способные? "Здесь всегда не принимали хохлов всерьез" это Вы случайно не о тех хохлах которые создали и до сих пор обслуживают ваши ядерные ракеты, без которых Ваш президент Путин никто в этом мире?

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Жесткий форум, я писал Пу тин а не Путин :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

А ви в тому експерт, чи паталогоанатом, що завляєте так це авторитетно? ;) Чи вважаєте, що синяки можуть тільки бути, коли б"ють по морді? ;) Бо я думаю, що синяки утворилися, коли їх довбануло чимось важким ( таке буває при вибухах), чи ударною хвилею могло киданути тілом до чогось і, поки тіло не застигло, утворилися ті самі ж синяки. Бо то так вигладає, як минулого року тут у нас один руский урод вистріляв всю свою сім"ю ( жінку, троє малих дітей), а тоді втік і сам себе по дорозі застрілив, то його батьки верещали, що то його ФБІ знищило, бо вся морда була в синяках. На що прийшла відповідь екпертизи, що таке буває потім на морді, якщо себе самого пристрілити.... ;)
    Так що не думаю, що то фейк.

• Подобається Подобається x 7
  4. skam

skam Well-Known Member

Да Вы успокойтесь. Я о распространенных стереотипах - надо в этом разобраться, чтобы понять причину того, что нормальные на вид люди в России бросились защищать народ от "хунты". Я вот сейчас пришел из гостей - нормальные люди, предприниматели, так сильно переживают за то, что "фашистская хунта бомбит города, надо им помочь. Мы не поедем воевать, конечно, но беженцев примем, они у нас могут на даче пожить..."

• Подобається Подобається x 3
  5. Dockua

Dockua Well-Known Member

Не думаю, что фейк. На видеоролике "Дождя" говорили, что именно там опознают своих близких. А насчет синяков, но я больше удивилась бы если бы их не было. Это же бой, а не расстрел под стеной.[/QUOTE]

Ну да, бои были и кулачными :) Не хочу Вас обидеть, но журналисты зачастую показывают картинку из видео и фото под свои коменнты, но Гебельс ТВ делают совсем наоборот, они показывают картинку и коменнтят как им велено. Дождь не их канал.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:50 ----------

Вы считаете что люди, которые имеют боевой опыт в вооруженных конфликтах, и которые решили поправить свое финансовое положение за чтет убийства братского народа можно считать "нормальными"? Или вы имеете каких то других людей?

6. skam

skam Well-Known Member

Я так не считаю. Это мразота, уроды.
    Я имею ввиду гораздо бОльшие слои - тех, кто искренне считают, что надо защитить восточную Украину от "карательной операции". Сами они убивать никого не пойдут - но они составляют электорат П_тина. Есть мнение, что можно просто отгородиться от сошедшей с ума страны, но я думаю, что это вряд ли получится.
    Во всяком случае, для всех лучше иметь добрососедские отношения, чем войну до последней капли крови. Тем более, что в этой войне перевес будет на стороне России по объективным причинам

7. Dockua

Dockua Well-Known Member

С такой информацией как у Вас конечно не поймете.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

Иметь добрососедские отношения с теми кто то искренне считают, что надо защитить восточную Украину от "карательной операции" не получится, в ближайшее время точно, спасибо Путину.

[/QUOTE] В этой войне перевес будет на стороне России по объективным причинам[/QUOTE]

Вы про во какую войну? У нас идет война с террористами. По каким объективным причинам перевес в этой войне будет на стороне России? и почему не на стороне террористов? Я так понял Вы признаете что террористы и Россия это одно и тоже? Если да, то можно узнать причины?

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Да не эксперт я, просто не верю я сразу в фото с подписью "Фотографии убитых колорадов", слишом на фейк смахивает.

• Подобається Подобається x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Який фейк,серед тої знищенної мразоти є фото і двох кацапів яких поховали під москвою

• Подобається Подобається x 7
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Та здали ті фото комусь зацікавленому люди з моргу. І, напевно, не за малі гроші. А підпис вже поставив той, хто то в Інтернет заливав. Ясно, що кацапи так самі не підписали.

10. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не знаю, хто такий Павел Нусс (на його сторінці в ФБ написано, хоча я раніше не чув - ба, то таке). Але, схоже він щось таке знає? Принаймні, даю таке посилання, а там вже й насправді, дочекаємось 27-го.

https://www.facebook.com/nusspavlo/posts/262467723944923?fref=nf

"Мені стала відома причина та логіка припинення вогню в кризових регіонах. З зрозумілих причин, я не можу досконально та в повному обсязі передати її Вам, але хочу попередити критиків цієї ініціативи, що через тиждень, вже 27 червня ви зрозумієте важливість цього кроку, заради реальних змін та перспектив"

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

так и я уже много раз повторял - беда России в том что там осталось мало русских, настоящих русских.

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Люди, кто из Киева, там Губарев на коне еще не скачет? А то вчерась обещался вооруженное восстание против хунты:))) Или передоз, или просто качественные таблетки попались.

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

о_ОНу и шутки у тя... "Манифест" хотя бы читал во вменяемом возрасте? :crazy: Или где? :cools:

• Подобається Подобається x 2
  15. kym

kym Well-Known Member

Та нічого він не знає....це звичайна робота прес-центру президента Порошенка по підтримці своїх пропозицій. Центром робиться якась ймовірна таємнича майбутня подія - це технологія на рівні розповсюдження чуток
    Порошенко про якийсь мирний план заявляв давно, а тепер розповсюджує чутки для створення іміджу правильності цього плану. Чи план правильний покаже час. Фактично оголошене одностороннє перемиря. На війні перемиря оголошується з метою перегрупування. Тільки от питання - яке перегрупування потребує 45 міліонна держава, яка фактично може виставити міліонну армію проти 5-6 тис диверсантів. На війні втрата ініціативи рівнозначна поразці. Що мішає Україні проводити перегрупування не зупиняючи бойових дій. Міжнародня реакція на події на Сході України і так всім відома. Керівники Європейських держав від своїх розвідок мають абсолютну інформацію що у нас робиться і робити якийсь вигляд - зовсім немає потреби - всі кому потрібно і так знають що насправді відбувається. Насправді українці тихо незадоволені такими діями новообраного президента - от і іде технологія зменьшення цього незадоволення.

16. Moskal Charivnik

Как всё запущено... Не люди это, которые "на вид", а ОБЫВАТЕЛИ дебилизорные. Да еще "предпрениматели". С соответствующей психологией "най си діє Божа воля, а я почекаю" - уж просю пардону... Поговорку "на фене" напоминать не буду.

17. Petrov

Petrov Well-Known Member

Я читал. Ахинея отменная. )

18. Moskal Charivnik

То есть украинцев??? :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  19. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Я теж так вважаю.

20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Трупи з Донецького аеропорту. Ця гопкомпанія асвабадітелей знахабніла настільки що полізла на стратегічний об'єкт після свого "параду" на камазах у центрі Донецьку. Була знищена нашим спецназом при підтримці авіації. Одна з найбільш вдалих операцій за весь час АТО. Один з трупів був опізнаний як десантник ВДВ РФ. Єдине що дивує як оця поцреотична біомаса може воювати РАЗОМ з кадирівцями які у Чечні відрізали голови їх славянським пабратімам.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)