Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=5PuB0Q4dJ_0

я вот одного не пойму - нахрена этот мусор селить тут? их кормят, поят так как я дома у себя не питаюсь, а оно еще вякает что-то....
    мусор, просто генетический мусор

• Подобається Подобається x 8
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Польова кухня в зоні АТО

• Подобається Подобається x 10
  3. kym

kym Well-Known Member

От такі вони терористи - повідомлення місцевого

• Подобається Подобається x 4
  4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 11
  5. skam

skam Well-Known Member

а дальше там же:
    Вот под этим и я подпишусь.
    Но причем тут социокультурные связи? путины приходят и уходят

• Подобається Подобається x 7
  6. Kovalenko

При тому, що наразі це зв'язки з совковим минулим. Не треба спрощувати, мовляв, це Пyтін, - це стан громадської ментальності. "Блатняк" в ліриці (якщо це взагалі лірика) - то чи Пyтін? Література від Лук'яненка та подібних - Пyтін? Розкрийте очі, це все позиція переважної більшості людей, що стоять за Пyтіним.

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  8. skam

skam Well-Known Member

Вы себя не обманывайте. В Украине немеряно своих носителей совковой ментальности - посмотрите хоть на "беженцев". Даже среди российских ватников таких уродов найти сложно

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ніхто ж не заперечує. Але така ментальність не сформувалася на порожньому місці - тобто сформувалася вона власне в совку, це зрозуміло. А потім вона законсервувала сама себе в певних місцях компактного проживання носіїв цієї ментальності, що було б ще півбіди. Просто йде постійне підживлювання не лиш зсередини, але й ззовні, і неважко здогадатися, звідки воно йде. Тут і велика провина наших попередніх влад і частково нас всіх, що недостатньо активно викорінювали той совок з голів людей.

• Подобається Подобається x 6
  10. bayard

bayard Дуже важлива персона

согласен

• Подобається Подобається x 1
  11. Kovalenko

Те, що Ви написали, називається підміна дискурсу. Тобто, Ваша репліка не має жодного відношення до думки, що ми обговорюємо.

Наявність совків в Україні для мене не новина. Я з Донецьку, мені не треба вказувати на "біженців", бо я серед таких, що ще не втікли, живу.

Але мова йшла не про наших совків, а про те, чому треба рвати соціокультурні зв'язки з суспльством, що є основним носієм та спадкоємцем совкової культури.

А щодо наших, донецьких, то тут є різні. Є кондові безнадійні суб'єкти, а є саме оті жертви соціокультурних зв'язків.

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Вони вже розказують чергові байки, що наші прикордонники напали на РФ. А концентрацію своїх військ пояснюють "оглядом військ, що бажає зробити Пyтін".

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  13. mrochkizm

Пишуть, що там Царьов був, так його ж вже два тижні як позбавили недоторканності та дали згоду на притягнення до відповідальності. Не можна дозволяти, щоб він і далі гуляв на свободі, особливо в такий час.

14. Kovalenko

В місті з утра ллє дуже сильний дощ. Навіть Бог відвернувся від них...

15. Коньъ Пегий

Будем считать, что небо скорбит и оплакивает их заранее. Как-то вот я поэтично сказал.
    Значит, еще не время давить гада.

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Бабло кончается.

17. Коньъ Пегий

• Подобається Подобається x 9
  18. Petrov

Petrov Well-Known Member

Думаете, за 23 года независимости Украины реально изменить совковый менталитет некоторых граждан Украины?
    Не, ну в Западной Украине может и возможно, все-таки с 1939 года в совке. А на Востоке, Юге, где это безобразие с 1917-ого, гораздо труднее и какая бы власть ни была, за 23 года, я уверен, невозможно.

19. mrochkizm

Я вважаю, що є така категорія людей, яких вже не зміниш ніколи - ті ж бабусі, які кричать "Росія, Союз, дешева ковбаса!" (узагальнено кажучи). Є такі, що аж тепер їм очі відкриваються від подій на Сході. А загалом основна надія нашої держави, як і будь-якої іншої, - це молоді люди, ті, хто виріс вже в незалежній Україні.
    А влада попередня, за всі 23 роки, не допрацювала в тому напрямку, що в нас всілякі Русскі блоки і т.д. вели свою підривну діяльність, антиукраїнську, перш за все в Криму і на Сході. Забороняти почали аж тепер, коли біда прийшла.
    Західна Україна - то окрема тема, тут багато тих же рудиментів совка (наприклад, кумівство на посадах і т.д.), сподіваюся, що тепер це викоріниться. Але в загальному Західна Україна (за винятком незначної частки населення) завжди була справді проукраїнською, берегла мову, культуру і т.д., за що й отримали тавро націоналістів :) Ну не можуть зрозуміти певні прошарки, що українське в Україні - це нормально, це не ультра-націоналізм якийсь.

20. Dockua

Dockua Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)