Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А вот такого кощунства не понимаю.
    Уже тошно от вранья любой ценой...
    Фото убитой в Уссурийске девочки выдают за снимок погибшей в Славянске

http://www.charter97.org/ru/news/2014/6/19/103501/

• Подобається Подобається x 4
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Да потому что для них убитые дети - не живые люди, а просто материал. Из которого они лепят идеологически-правильную картинку по заказу.

3. Mathilda

Зараз ми тебе насмажимо і з'їмо.
    http://www.youtube.com/watch?v=35JT6Ppvf-w

• Подобається Подобається x 2
  4. Wili

Wili Well-Known Member

відмовилися скласти зброю, тепер можна бомбити їх авіацією, їм і так давали забагато шансів врятуватися, як ніде в світі.

• Подобається Подобається x 5
  5. zet

zet Дуже важлива персона

Это вчерашняя информация, но не помню постили ли здесь..
    «Нас всех переодели в украинскую форму и перебрасывают в Украину», - российский срочник позвонил маме
    http://uainfo.org/yandex/342053-nas...krainu-rossiyskiy-srochnik-pozvonil-mame.html

6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Версія подій зі слів бійця батальйону "Айдар" коли загинули наші десантники.

• Подобається Подобається x 3
  7. Wili

Wili Well-Known Member

пуйло старий кгбіст, і тактику провокацій використовує стару і провіренну, важаю що трупи цих засланців потрібно перевозити в Київ і демонструвати представникам міжнародних організацій.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Если при них нет документов, то чем докажешь, что они россияне? Были бы они краснокожими или неграми, а то ведь никак не отличить (а московского акцента тоже уже не будет...).

19.06.14 13:05 Российские войска стягивают технику к границе с Украиной и выставляют огневые позиции, - СНБО
    http://censor.net.ua/news/290596/ro...krainoyi_i_vystavlyayut_ognevye_pozitsii_snbo

• Подобається Подобається x 1
  9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ярослав Гашек, Ярослав Гашек, Ярослав Гашек

11. zet

zet Дуже важлива персона

А есть возможность не просто банить, но и вытирать посты (не все, но хотя бы часть забаненых). Я имею ввиду 2 категории:
    1 - любители бессмысленных простыней (только тему захламляют)
    2 - фашистов-камикадзе. Надо же, сам фашист, а ник берет "Смерть фашистам".. Неожиданно самокритично, но грязь его противна.

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я зношу їх в політичну флудилку. Якщо видаляти з самої теми - буде безкінечний ряд "допис видалено". Зараз перегляну темку, може, ще якісь пропустила.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Предлагаю переименовать в політичну резервацію, им это, ей Богу, лучше подходит. Особенно достали эти типа проповедники о мире с фигой в кармане.

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Цитата zet
    Не надо так. Скульптура хорошая и добрая. Побольше бы таких вместо монументов всевозможных правителей..

І шо в цьому ізваянії доброго?
    Дивимось і міркуємо. Він заховав свою пику під зонтіком (а не під парасолькою)... широкопола шляпа (а не капелюх),.. довжелезне пальто,.. рука в кишені... Ну чистий собі шпійон,.. зрозуміло, що московський,.. та вони всі, як під копірку, ще від царя Панька... І, зверніть увагу, цей шльоцик стоїть на місці, бо ступні приставлені одна до одної (немає такої фази при русі), а собацюру кудись вже послав... І шо вона може винюхати своїм довжелезним носярою російської гончої в центрі Донецька по бульвару Шевченка, улюбленому місці зборів місцевих патріотів?
    Єдиний позитив тіко в тому, шо у сучари стегна та зад зкопійовані з жіночих... Сто пудов, що Равіль свою натурщицю раком поставив і наживо ліпив оту красоту
    То-то жи... коли ви тут вже навчитесь виокремлювати всякі неукраїнські штучки-дрючки від "Давида" Мікеланджело, або "Мислителя" Родена...
    Та й Мухіна ("Рабочій і Колхозніца") нічьо,.. тим більш, що вона на замовлення армії граньоний стакан винайшла (стакан, який мав падати з метрової висоти і не битися)

15. ollan

ollan Well-Known Member

А я всё ещё лелею надежду, что "мирный план" существует исключительно для того, чтобы Порошенко мог честно сказать, мол, я сделал всё для мирного урегулирования, а они не захотели, поэтому я вынужден...

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Это всё лирика.
    Вопрос - откуда у них 15 танков?

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Представникам міжнародних організацій треба вже давно виставляти бандюковських полонених і хай ті представники самі задають найманцям питання, і щоби відповіді чув увесь світ. Чому Україна до цього часу такого простого не робить,- мало зрозуміло. Я пояснюю це тільки тим, що патріоти в вищих щаблях влади трохи тупенькі на відміну від промосковських агентів, яких досі повно в українській владі.
    Росія, будучи відвертим агресором, чи то підкупом, чи по-іншому, але при наявності безпрецедентної агітаційної кампанії на Заході з кожним днем привертає там до себе все більше і більше уваги в форматі, який Росія сама продукує... Нашим можновладцям до цього часу це в повній мірі не доходить

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

Вот если бы у меня такое спросили, я бы денно и нощно целый год думал, но ответа так бы и не нашёл... Уж больно вопрос трудный:haha:

Останнє редагування: 19 чер 2014
  17. Mathilda

Тоже люблю Швейка. :)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я спочатку подумала, що це Путін зі своїм лабрадором :mocking:
    Нє, ну чьо? Цілком кагебешний образ...пальто, прикрите лице, капелюх...рука в кишені (може там пісталєт) :))

19. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, не знаю, не знаю...
    Вариантов ответа много, но только один из них правильный. Вот он и интересен.;)

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

використовують свої старі методи, в ту війну переодягалися в "бандерівців", щоби вбивати мирних галичан, в цю війну в наші військові строї, щоби мочити вже цивільних східняків...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)