Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тьотки винні, стопудово...

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ----------

Нічого страшного.
    Верховна рада вже подбала про безпеку...
    Охорону ВР посилили: з'явився батальйон «Донбас»
    Охорону будівлі Верховної Ради посилено. Окрім представників міліції та Нацгвардії входи і виходи до парламенту оточили бійці батальйону «Донбас».
    Як пояснив кореспондентові Укрінформу командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, посилені заходи безпеки пов'язані з ризиком виникнення провокацій та навіть терактів.

Так що можна спати спокійно. Враг не пройдьот...
    http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ohoronu_vr_posileno_zyavivsya_batalyon_donbas_1951635

2. kym

kym Well-Known Member

Треба це робити. Не можна допускати щоб Порошенко знову якесь перемиря робив. Це тільки на руку Москві. Росія по дип.каналах тисне на німців і французів ті тиснуть на Порошенка. Для них бардак на сході України вигідний. Народ має тиснути на Порошенка щоб силовим методом як найскоріше закрити питання. Всякі мирні вирішення фактично означають втрату Сходу і можливість Росії тиснути на Україну

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зібрати тих, що на Майдані бомжатник розвів, хто під Радою товчеться і на кордон.

• Подобається Подобається x 2
  4. bayard

bayard Дуже важлива персона

а я помню как Аваков утверждал еще 3 недели назад что вся граница у нас на замке

5. VasMT

А скакати хто буде? Нє... Так нє пойдьот.

6. Alias

Зараз скачуть там зовсім інші, які до того Майдану ніякого відношення не мають. Там бомжатник. Гнати треба в три шиї.

• Подобається Подобається x 3
  7. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

https://www.facebook.com/EuroMaydan/posts/644622178967456?notif_t=notify_me

Семен Семенченко

Вчера оставшиеся бойцы "Донбасса" после получения боеприпасов должны были выехать к своим побратимам, уже находящимся в зоне АТО. Вечером отправка была приостановлена, поскольку поступила информация о возможных провокациях по "Одесскому сценарию" возле Верховной рады Украины.
    По приказу командующим Национальной Гвардии бойцы трех добровольческих батальонов были отправлены для обеспечения общественной безопасности в центре Киева.
    В тех случаях, когда к зданию подходили мирные митингующие, бойцы поворачивались к ним спиной, продемонстрировать, что мы защищаем, прежде всего их жизни и право людей на свободное волеизъявление.
    Любые попытки вооруженных провокаторов создавать "картинку для Путин-ТВ" будут жестко пресекаться.
    Сразу после окончания сессии оставшиеся бойцы добровольческих батальонов отправляются на Восток.
    Слава Украине!

А разве военное положение не введено в Донецкой и Луганской областях?

8. Alias

Нет :nea:

9. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Странно. :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Оп-па...
    А вони не громадяни України? Чи Вам відомі антропологічні відмінності між тими, хто має право скакати, і тими, хто не має? І хто повинен давати дозвіл на скакання?

До речі, а чо наша Рада не працює, не знаєте?
    Вчора, наприклад, так активно працювала. Вирішувала, чи можна свинцевим шротом стріляти качок...
    Ви як гадаєте, можна, чи ні?

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Хто гучніш кричить славаукраїні?

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені відомі, майданівці не били журналістів. І взагалі всім відомі відмінності між культурними людьми і бомжами.

• Подобається Подобається x 5
  13. Alias

Ті "скакали" за ідею, за гідність, за майбутнє. А хто зараз там? Ті, хто на шару живе, хто працювати, воювати не хоче.

Запитайтеся у...спікера :mocking:

14. VasMT

А мені не відомі. З десять років тому я познайомився з бомжом, який мав дві вищі освіти. І знаю парочку рогулів, які їздили до Києва, аби щось урвати собі...

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Та да... (донецька мова)

15. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Якщо відверто, саме такої заяви я не пам'ятаю. Була заява про вогневий контроль, тобто можливість вести вогонь вздовж усього кордону.

16. VasMT

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Молодець.

18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Обговорюють зміни до Конституції від Президента. Також обговорюють призначення від Президента

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Не то слово! Если бы ввели, зачистили б за неделю максимум всю нечисть...

20. Alias

ОФ

Ага, саме на часі, чи може вони після параду зразу на передову підуть?
    Ідіоти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)