Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

І взагалі, на будь-яких проросійських, чи сепаратистських форумах різних козломордих банять без попередження. Нафіга з ними дискотувати. Там нічого мудрого не довідаєшся. хіба зіпсуєш собі нерви.

• Подобається Подобається x 4
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Опять прокололась рязань.

• Подобається Подобається x 3
  3. консультант

Таких как ты мирных донбасовцев лучше всего видеть в гробу или в морге.

• Подобається Подобається x 1
  4. xodok

xodok миється в бані

Так и было. Но что мы увидели? Первый закон,который отменила рада, был закон о языках. Дальше больше посыпались оскорбления в нашу сторону и призывы нас покарать, ЗА ЧТО? Потом прислали нам в управление губернатора олигарха, как это вяжется с вольными и справедливыми тезисами майдана?

5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

О, троль повернувся. Або ж, прийшла зміна. Тролю, грошей за спам на форумі дали? По таксі?

UPD. Ні, це інший під тим самим ніком, бо знає, де ставити коми.

6. xodok

xodok миється в бані

И вот такие слова от вашей стороны мы слышим ,постоянно. Тогда глупо спрашивать, почему тут гибнут люди.

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А до 2012 Ви як жили без того закону? Утискали Вас?
    Які заклики Вас покарати, Ви про що? Чи Ви себе ототожнюєте з криміналом та тітушками? Чи з сепаратистами, які вже в останні дні Янучари почали піднімати голови під проводом Допи, Гєпи, Царьова та компанії? Дніпропетровщині теж олігарха прислали, і що? Чого ж Ви не вийшли на протест проти Тарути, якщо були незгідні?
    Що за логіка...
    Йдіть помийтеся, може, ясність думки повернеться.

8. xodok

xodok миється в бані

Я думал вам будет интересно правду услышать, что то спросите? А вам она не нужна.

9. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Из пустого в порожнее.

• Подобається Подобається x 2
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а як у вашому місті ви підтримали Майдан?

• Подобається Подобається x 2
  11. консультант

Сдайте оружие, уберите разного рода гопников и наемников с России и Чечни, живите как все нормальные люди и никто к Вам претензий не будут иметь. Сволочи, сами хамлят, называя украинцев укропами и бандерлогами, сами убивают и сами возмущаются требуя справедливости. Всех сепаратистов и остальных ананистов нужно давить как клопов, не давая возможности уйти ни одному из них.

---------- Додано в 13:06 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Сначала мозги прочисть, а потом о правде говори.

12. Kovalenko

Знову гаряча загроза вторгнення.

https://www.facebook.com/dmitry.tymchuk/posts/514049128723747

Вдоль восточных границ Украины в приграничных районах России сосредоточены российские войска:
    Напротив Донецкой области – порядка 6 500 л/с
    Напротив Луганской и Харьковской областей – более 4 100 л/с
    Напротив Сумской и Черниговской областей – более 2 500 л/с

Почитайте.

13. консультант

Ну то шо зробити... . Не дай Бог, то повна мобілізація. Думаю, що для Путлєра тоді прийде кінець.

14. Kovalenko

Кожен раз, як я чую надії, що в нелюда (Януковича і Ко, ПyТіна і Ко) мають переважати хоча б інстинкти самозбереження (про раціональні мотиви на кшталт стан та вірогідний розвал економіки та країни я вже не кажу), в мене опускаються руки: ці нелюди не спроможні таке збагнути! Вони не загадують дальше завтрашнього дня. Не те що про довгострокову чи середньострокову перспективу - про наступний день не спроможні подумати. Це реальна вулична шпана за стилем мислення. Світ взагалі та всі ми маємо це усвідомити.

• Подобається Подобається x 5
  15. Kovalenko

Від Семенченко: "Если нужны посредники для переговоров с террористами, убийцами и фашистами то предлагаю штурмовую роту Донбасса."

https://www.facebook.com/dostali.hvatit/posts/767781946589915

16. Kovalenko

"Непокоїть мене Гондурас"... :)

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Мне кажется, не будет вторжения. Это Путин на нервы действует, война ему самому невыгодна, но он еще будет стараться дестабилизировать ситуацию. :sad:

18. skam

skam Well-Known Member

И что из этого - надо непременно лезть в империю?
    Будучи в Одессе я спрашивал местных - кто вы, русские, украинцы? Нет, говорят, одесситы.
    Нам в Украине лучше, Москва не командует. Некоторые, правда, добавляли, что и киевлян бы поукоротить

19. ollan

ollan Well-Known Member

Да что же так быстро в баню?
    Нужно было подвести человека к тому, чтобы он сам признал, что сам себе противоречит.
    А так, у него останется от форума одно только впечатление, что он пришёл сюда что-то рассказать, а злые зомбированные бандеровцы его слёту забанили за правду.:sad:

20. Krymsky

Krymsky миється в бані

И поэтому я здесь. )

-

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)