Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Й я б ще додав про неадеквата: чомусь всі забувають про ядерну зброю РФ. Хтось розраховує, що там бардак, хтось на "зоряний щит", хтось про "рівновагу страху"...

Забудьте! Жодна з цивілізованих країн не бажатиме навіть й 1 вибуху на своїй території. А гарантованого захисту від цього не існує. Доречі, хочу нагадати інформацію, що в перші дні сепаратизму в Донецьку якісь покидьки везли ядерний заряд в Донецьк. Чи насправді - невідомо, але сам факт появи інформації - цікавий.

Зараз саме час почати вирішувати цю проблему - відбирати ядерну зброю в неадекатів. Бо потім буде пізно!

• Подобається Подобається x 2
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Кстати, да. У нас главное - отрапортовать.

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

И как же это возможно сделать?

• Подобається Подобається x 3
  4. Kovalenko

Тут так: або відключити все (зробити одну локалку на всю країну), або все це пусте. Проксі-технології, аренда закордонних серверів - й ніякого блокування.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто грав в Battlefield 4? Там є телевежа на карті "Кордон Каспію":

Її можна завалити обстрілом

Не нагадує?

Гра вийшла в березні 2013 року.

• Подобається Подобається x 4
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Також так вважаю. Якщо Пу оцінює свій шанс дойти армією аж до Балкан, як один із тисячі, він ризикне його використати.

Його мозок зіпсований життям ще з дитинства.
    Цукерку відбирали із спітнілої долоньки, це його, миршавого, повело в тренувальну залу, потім в спецслужби, щоб тебе всі боялися, хоча ти і малий від природи, потім чирва випала попасти в обойму влади, але психологія, починаючи із дитинства зі сціпленими зубами, сльозами і кулачком із цукеркою не змінилася.
    Як не змінилася була психологія нашого Шапкокрада.

Не потрібно створювати собі ілюзій.
    В НДР він німцям, які хотіли було штурмувати радянську військову частину, пригрозив, що буде стріляти, і вони по очах побачили, що буде, і то ще була загроза йому особисто, а зараз йому ніякої загрози особисто немає, тому легко буде давати відмашку на застосування зброї, хай при цьому гинуть хоч і мільйони.
    І мільйони його підтримують, тому, логічно, що йому їх не жалко. Хай полягають.

• Подобається Подобається x 4
  7. Mathilda

Или сделают сеть внутри страны, они же говорили про какую-то "Чебурашку". Вообще, мне не верится, что такое может быть.

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пять лет назад, например, во многое не могли бы поверить - в законы, за слова в тюрьму отправляющие, в русских солдат, пришедших с оружием в соседнюю страну... мало ли во что в данный момент не верится.

Это как анекдот про пессимиста и оптимиста:

Пессимист: "Хуже уже не может быть!" :sad:

Оптимист: "Да может! Может!" :)

9. kym

kym Well-Known Member

От...... від обеда до забора - так і залишилось
    ви не путайте недобудовані, збудовані на продаж з покинутими....

10. Kovalenko

О, бачу, це не тільки Ваше запитання, це й пані Hase згадала наші розмови... :)

Це має бути великий комплекс дій. Навіть так: ВЕЛИЧЕЗНИЙ. На першому місті треба сформувати свідомість потреби багато чим пожертвувати, рівнем життя, в першу чергу. Але це краще, ніж отримати в себе 1-2 хіросими. Це буде значно гіршим, ніж, навіть, знищення ВТЦ.

Отже:
    - не просто санкції, а "залізний занавес", щильніший, ніж за часів "холоної війни";
    - розробка тих самих майже згорнутих на сьогодні "зоряних війн" Рейгана, а на практиці - систем перехоплення;
    - розробка техніки та технологій, які компенсують втрати від співпраці з РФ;
    - розробка та впровадження особових збройних сил (діверсійного характеру), що націлені швидкий штурм на знищення баз з ядерною зброєю РФ
    - пропагандиська компанія всесвітнього масштабу проти ядерної зброї в розпорядженні неадекватних країн.

Багато чого іншого, я не є стратегом чи аналітиком. Розумію, щось має бути прямими державними програмами, щось сприянням приватному бізнесу.

Розгортатися це має поступово, так само, як РФ готувалась до агресії проти України - майже непомітно, але послідовно.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Це, насправді, саме так, як я написав: або все, вбо майже нічого (невеличкі додакові складнощі). Мої друзі з США нещодавно іздили до Китаю. Китай теж намагаеться перекрити інтернет. Знань моїх друзів (вони не IT-шники) вистачило залишатися в інтернеті.

11. medwedo berlogsoni

А в то, что Россия будет воевать с Украиной, еще полгода назад верилось?
    По-моему, даже Тягнибок, без конца об этом вещавший, самому себе не верил.

Я лично сам полагал, что максимальное оружие России к Украине - это нефтегазовый вентиль и Онищенко.

А оно вона как повернулось, Мыхалыч.

12. Pazakin

Pazakin Well-Known Member

Вот у меня здесь спрашивали за что мы воюем. Да? Я как президент Донецко-Ростовской Народной Республики вам отвечу. Мы воюем против Киевскo-Московской хунты за свободу донецко-ростовского народа. Какие у нас цели? Я вам отвечу. Истребить киевско-московские оккупационные войска. Второе заселить территорию млакодающими обезьянами. Потом, поставить производство молока млакодающих обезьян на первое место в мире. Надеюсь что все объяснил кратко и понятно.
    Ваш любезнейший президент Донецко-Ростовской Народной Республики Пацакин И.А. [SIZE=-3][/SIZE]

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пока кто-то платит РФ за нефть и газ и не растрачены золото-валютные резервы - это невозможно .

Лишить РФ ядерного оружия возможно лишь в ситуации, которая уже была в России - постоянная "реструктуризация" долгов, продуктовая гуманитарная помощь для голодающих жителей.

пу долго копил, чтобы начать войну. Запасов хватит ещё на несколько лет, если не десятилетий.

Итог печален - обнищание и развал, смерти и голод. Но когда это его останавливало?!

14. medwedo berlogsoni

Гарно виходить!
    Пєсков каже, що Росія не може впливати на "патріотів" молодих республік,
    всі хором заявляють, що там немає російської важкої зброї, лише віджате у української армії,
    а тис часом хай Україна відновлює перемир"я,
    бойовики віджимають українські військові частини з озброєнням,
    перегруповуються і дооснащуються,
    а чере дірки в кордоні, а ніякі не пропускні пункти і далі сунуть "добровольці" на танках і бронетраспортерах.

Блін, чи є межа цинізму і межа зневаги до інших крім самих себе, "мироносців"?

15. Kovalenko

Можливо. Треба лише стати свідомим, задля чого це робиться. Й чимось пожертвувати. Згорнути дурнувату компанію проти АЕС. Посилити державні програми альтернативних джерел та енергозбереження. Й таки змиритися зі зниженням рівня життя!

Самі ж пишете, що це не стане на заваді неадекватів.

16. Mathilda

Да. Наверно, я пессимист. :))) Я уже несколько лет жду, когда же этот дурдом закончится, все кажется - ну вот, дошли уже до маразма полного, дальше уже невозможно. А маразм все крепчает и крепчает.
    :crazy: Теперь другое интересно - увижу ли я этому конец при жизни...

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Нема. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  17. Pazakin

Pazakin Well-Known Member

Да, вижу, некоторым правосекам не понравилось объяснение. Но ето правда.

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Нет такой границы. В Крыму это уже почувствовали. В Славянске тоже. Донецк на подходе.

Когда до всех пропутинских жителей Украины это дойдёт окончательно- тогда война и кончится.
    Если не дойдет, то и погибнут дураками.

19. Mathilda

Веселый тролль? :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  20. Kovalenko

Велике діло — проженуть!
    Не можна в двері — я в кватирку
    Або пролізу в іншу дірку –
    І зась усім!