Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Пишут что прямо в центре.

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

На яких вулицях?

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому нічого не показують? Станко була останньою журналісткою в зоні бойових дій?

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не стільки для скептіскунса, який уже скаче у бані на одній нозі, з нахиленою набік головою, щоб вода, що попала в голову, вилилась через вухо, скільки для інших.

Скептіскунс, Ви не бачите очевидного протиріччя в наданій вами для вивчення статті:

Цитата 1
    Фактически уничтожен весь наличный парк гвЫнтокрЫлив группировки, а личный состав ВСУ, нацгвардии и зондеркоманд олигархов предельно измотался, продемонстрировав падение и боевого духа, и боевых качеств. Войскам потребовались отдых и ротация, а технике – ремонт и пополнение парка новыми машинами

Цитата 2

Тут гадать нечего. Если в штабе АТО сидят с американской стороны не идиоты, что вероятно так и есть, то лобового штурма укрепрайонов запланировано не будет, а запрограммированные удары бронетехникой, при ее подавляющем перевесе у группировки АТО в соотношении 1\100, придутся в наиболее уязвимые узлы повстанческих отрядов, по наименее укрепленным очагам обороны, перерезающие коммуникации восстания, и лишающие ополченцев возможности получать пополнение свежими силами, боеприпасами, медикаментами и продовольствием. По плану американских советников все должно будет проделываться методично и системно.

Так "ремонт і пополненіє", чи "удари в соотношенії сто до одного на користь сил АТО"?

Помасажуйте спину рушничком і почитайте, те що прислали ще раз уважно

Цитата 3: и про фактор «чуда и героизма» в лице ополченцев. Такова на сегодня реальная реальность.

"чудо в пір'ях" сподівається на чудо. Чудо буває лише тоді, коли годинник за десятки тисяч доларів зникає з руки завідуючого чудесами.

Зи, чомусь теги не працюють. Сів за другий комп"ютер, а не той, що зазвичай.

Але там в статті є одна фраза, я якою я стовідсотково погоджуюсь

Цитата 4

Практика – критерий истины, однако.

Кінець цитати. Хоча статтю, судячи по останньому слову, писав якийсь чукча, або М.Лєоньєв, я цілком з останнім реченням погоджуюсь.

Останнє редагування: 1 лип 2014
    • Подобається Подобається x 2
  5. Kovalenko

Її захопили бандити. :sad:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще би не захопили, то дівка безстрашна, лізе в любу дірку без мила. В неї вже були інциденти.

7. Kovalenko

Так, це другий полон.

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Хто знає цей ресурс? Чи це правда?

http://www.unn.com.ua/ru/news/13598...lya-perekhodu-na-bik-zsu#.U7JMk9NXsoc.twitter

"Группы боевиков в зоне АТО начали просить у украинских силовиков создать безопасный боридор для того, чтобы можно было перейти на сторону ВСУ."

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка різниця, посилання на речника АТО, а він може плести все шо захоче, перевірити інформацію ніхто не може. Три балаболки працюють - Дмитрашковський, Селезньов, і речник РНБО.

• Подобається Подобається x 4
  10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

...

11. Kovalenko

Справа не в балаболках, а щоб інфоресурси перевіряли джерела. Є ресурси, що розповсюджують відверту брехню й маніпуляції, а є такі, що не сильно перевіряють дані. От я й спитав про unn.com.ua - це перші чи другі.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може бути правда, а може бути інформаційний удар.
    На кшталт: он уже почали здаватися, здавайтесь і ви.
    Хоча я зовсім не виключаю, що серед донецьких колорадів є чимало таких, які наочно побачили, що події в Донецьку - не Крим і не жарти, а "ввічливими чоловічками" інкарнованими в кадирівців, навіть не пахне.

Сподівалися на легеньку прогулянку слідком за "переляканими бандерівцями" аж до карпатських схронів, а тут події розвиваються дещо не так.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як вони перевірять, сидячи в зручному офісі в Києві? Кореспондентів тупо відловлюють, вони і їхати вже не хочуть, і редакції не пускають.

14. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Кисель там наверное уже обвизжался про "карателей":)))

• Подобається Подобається x 5
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

всі хочуть жити...ніхто не хоче шоб йому в дупу влетіла ракета..

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але мова йде не про друзів, а знайомих. Хоча і це Вас не стосується.
    І дані в мене самі свіжі. Відкрийте очі і не дуріть людей. Їздять і самостійно і в складі бригад, на будови і на залізницю, на торгівлю і прислугою.
    При цьому їдуть і ті, хто тут, у Стрию, б'є себе в груди, що він патрійота...

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На фіга? У них був час здатися, а зараз ці запроданці можуть ще біди натворити в лавах ВСУ.

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

Їздять. Серед наших знайомих є такі, хоч
    Власне..

18. Kovalenko

Все це так, але бандити ведуть перемовини з кимось з бійців (я вчора кидав посилання саме на одного з бійців, що розповів про парламентаря з боку бандитів, що прийшов в аеропорт). Отже, є вірогідність, що цю новину можна підтвердити прямо звідти.

Й ще раз: в мене було запитання, чи помічений цей ресурс в брехні?

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

До лав їх брати не треба, а з прямого протистояння вивести - корисно.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Валом. Два поверхи, то найменше. А так три, чотири... І беруть тільки за вартість будматеріалів. Під Стриєм їх є і є.

20. borisAr

borisAr Well-Known Member

политики довели ситуацию до танкового боя. и не факт что не специально. это я в глобальном смысле. не порошенко и не турчинов, и не в последнее время. а вообще все политики в течении последнего года. они же там у себя договариваются что и как пойдет, сволочи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)