Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Меркель вимагає від Пyтіна конкретних кроків до деєскалації, приборкання бойовиків під загрозою введення третього пакету санкцій. Й ще утром мова йшла по часи (навіть не про добу). Отже, як я зрозумів, 30 - саме той срок. Тим більше, є всі підстави закінчити перемир'я достроково, оскільки бойові дії з боку бандитів тривають.

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прочитав щойно цікаве інтерв ю.
    http://glavcom.ua/articles/20496.html

Схоже на те, що неабияку позитивну роль у нинішньому конфлікті зіграв Коломойський.
    І Ярош - також із Дніпропетровщини. І, складається враження, що Коломойський і Ярош готувалися до Майдану ще задовго до початку цього Майдану. У всякому випадку - до моменту поразки Януковича, яка була неминучою максимум в 2015 році. (Так само, як готувались Царьов, Єфремов, інші кремлівські засланці)
    І саме тому в Дніпропетровській області вдалось втримати ситуацію. Не дивлячись на те, що Царьов звідти.

З погляду на задуми Кремля, думаю, Дніпропетровська область навіть важливіша за Луганську.
    Якщо глянути на карту, то заворушення в Донецькій та Дніпропетровській областях заганяють ножа під ребро України на половину території.
    Саме тому Росія оголосила в розшук і Яроша, і Коломойського.
    Перебили їй всю малину.

Така моя думка - на істину не претендую.

• Подобається Подобається x 3
  4. medwedo berlogsoni

Не бачу поки що нових повідомлень про захоплення ракетної частини бойовиками.
    Пройшло вже кілька годин.
    Дай боже, щоб це було не так.

Якби дійсно було захоплення, то вже мали б з"явитися відповідні фото хоча б на ЛайфНьюс.
    А так лише посилання на повідомлення бойовиків та на доблесну донецьку міліцію.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Какое-то подозрительное затишье в СМИ...
    Может из-за этого?

29.06.14 16:23 В Нацгвардии создано Управление информбезопасности, - Аваков
    http://censor.net.ua/news/292017/v_natsgvardii_sozdano_upravlenie_informbezopasnosti_avakov
    В составе Национальной Гвардии Украины создано Управление информационной безопасности.

6. medwedo berlogsoni

На севастопольськом форуме ругаются по поводу следующего призыва:

http://sevpolitforum.info/viewtopic...4f400a0db8c7a39778f400c2a352dc5a&start=120850

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Действительно, на севастопольськом форуме чего только не увидишь...
    Я туда уже несколько месяцев не заглядывал.

• Подобається Подобається x 6
  7. Kovalenko

Ми, донетчане, пишемо майже те саме, тільки в коректній формі. Зволікати з АТО ніяк неможна. Ніякі перемір'я не допоможуть. Бандитів треба знищувати, й чим скоріш, тим менше буде втрат.

• Подобається Подобається x 3
  8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Начали появляться сообщения...

http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/29-06-2014/1213991-byk-0/

СМИ: В Донецке захватили часть ПВО и сайт облорганизации журналистов
    http://kp.ua/politics/459501-smy-v-donetske-zakhvatyly-chast-pvo-y-sait-oblorhanyzatsyy-zhurnalystov

9. medwedo berlogsoni

Опять с севфорума:
    Башни-близнецы американцы сами взрывают, израильтяне сами себя обстреливают, чтобы на бедных палестинцев все спихнуть, теперь вот мирных граждан, желающих создания Харьковской народной республики, хотят огульно оговорить.

Интересно, там в межрельсовых стыках визитка Яроша случайно не застряла?

Пробило меня сегодня на севфорум чевой-то.

10. Hase

Hase зайчик

Пане Коваленко, з другої сторони АТО і вічний наплив рос. терористів з братньої країни може затянутися на роки... Сьогодні вбють 300, а завтра прийдуть нові 500. Дипломатичну сторону розвязання конфлікту необхідно довести до кінця.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бегите из того гадюшника :))

12. medwedo berlogsoni

Бачив я ці повідомлення.
    Шкода, що із повідомлювачів ні в кого в кишені не було мобільника за триста гривень з фотокамерою, а то б виклав фото в інтернет. :mocking:

Я все більш схиляюсь до думки, що це - фейк, або, як кажуть у моєму рідному селі - пушка (Хтось пушку пустив).

13. Kovalenko

Перше посилання вказує на джерело - ДНР, з заяви якої почалось. Друге посилання - там нічого не сказано про "БУКи".

14. medwedo berlogsoni

Я там раза четыре за эту зиму "умирал". Много "заклятых друзей" заочных.

Решил зайти почитать и вижу, что более полугода поется одна и та же песня.

15. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да, вата бы на 7 небе была. Может и липа.

16. Kovalenko

Там немає "дипломатичної сторони", в сенсі, потоку терористів це не заважатиме. Є лише одна можливість - знищувати бандитів, а тим більше - "імпортних".

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

"Качка" точніше :).

Хотілося б, щоб це була "качка"...

18. lupo

lupo миється в бані

Украина приобрела дурную славу у западных наёмников
    http://novoross.info/politiks/25407-ukraina-priobrela-durnuyu-slavu-u-zapadnyh-naemnikov.html

19. medwedo berlogsoni

Згоден. Росія "уміє" воювати.

https://maxpark.com/community/2039/content/2305478

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

В России умеют посылать на смерть, это точно, "мы за ценой не постоим". Жаль дети генералов и политиков смеются над этим, сидя в ночных клубах Лондона.

Скажите мне, люди, за что воюют сейчас эти странные создания, "ополченцы" непонятного государства, порождения ДНРов и ЛНРов?

Гиркин и Бородай ясно же сказали - коль соглашение об ассоциации подписано, в переговорах смысла уже нет. Дело сделано. Цели не достигнуты.

Так за что воевать?

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)