Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Neva

Neva Well-Known Member

Патриоты чего? Какой страны? И что хорошего вы сделали для этой страны?

А мы видим патриотов Украины.

• Подобається Подобається x 4
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А что, хороший город, старинный. Есенинские места. И чего бы людям там не жить спокойно, чего они в Украину лезут?

3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Во прорвало трубу.:)))

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Ні, я донечанин в третьому поколінні. А "приїжджий" тут ти. Повертайся в Росію, зраднику.

• Подобається Подобається x 6
  5. xodok

xodok миється в бані

Тем более к чему врать, наверное свободовец? Признайся.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не не, упаси, мне Прага или Краков как то ближе..
    после двухлетней ссылки в ЗАТО "Лесной" я к вам ни ногой, ну разве в качестве диверсанта ..

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вашу мову навіть тут, на ЛЬВІВСЬКОМУ форумі ніхто не забороняє.
    Нє, я вже не можу читати цих дурбеликів , вони якісь й***ті на всю голову.:crazy:

8. Коньъ Пегий

Толсто, рязань, толсто.

9. Kovalenko

Доречі, за часів СРСР я був де-кілька днів в Рязані. Того часу там жили адекватні люди. Щось з вами таке непотрібне зробила пyтінська пропаганда. А може, щось глибоко в ментальності...

10. Mathilda

Эти люди измеряют патриотизм тем, что страна сделала для них. И им всегда мало, всегда они обиженными себя считают. И в СССР они такими были, и в Украине, и в России, кстати им тоже будет плохо. Но в России нынче не выйдешь на площадь, не спросишь с власти.

11. Wili

Wili Well-Known Member

чаво? куди це ми їдемо, Донець і Луганськ це Україна, а купка сепаратистів нехай радіє що живуть в Україні, в Росії їх би вже разом з містом розкатали артилерією, а так є шанс здатися.

12. xodok

xodok миється в бані

Это ваши личные проблемы, я объездил пол мира и мне милее Донбасса нет и никуда мы не уедим.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Это семь миллионов человек.

13. Mathilda

А Вы, наверно, коммунист? Так где Вы в 1991 году были? Почему не на баррикадах? :haha:

• Подобається Подобається x 1
  14. Neva

Neva Well-Known Member

Это тоже будут ваши личные проблемы. Президент дал всего одну неделю сроку на раздумье...

• Подобається Подобається x 1
  15. Kovalenko

Якщо до бандитизму відношення не маєте, то можете не їхати. А як маєте - не поїдете, то повезуть (а в дужках звертаю увагу: не "уедим", а "уедем" - вчи свою мову, зраднику!).

Й про 7 млн - тобі (хоча під іншим ніком) вже відповідали: зрадників значно менше.

16. xodok

xodok миється в бані

Это ваш президент ,по этому может и дня не давать. Ответ будет один.

17. Коньъ Пегий

Тогда улетите. На фанерном ераплане.

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

Ваш президент - Пуйло. Вперьёт.:))) В Сибирь нужна героя-сан.

18. xodok

xodok миється в бані

Ваша проблема в том ,что все у вас держится на брехне. А так победить нельзя.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чому? :)
    Я завжди була за єдину Україну, за що навіть тут на форумі інколи капці ловила :mocking: Я стежу за розвитком подій на Донбасі ще з кінця листопада, підписана в фейсбуку на багатьох діячів звідти, але мушу констатувати, що наші ЗМІ недостатньо уваги приділяють висвітленню саме патріотичного Донбасу. Не кожна ж людина сама цікавиться, шукає спеціально і т.д. Певний прошарок населення користується друкованими ЗМІ та телеканалами в якості основного джерела інформації. А там, на жаль, часто саме ота агресивна совкова спадщина головне місце займає. Я в цьому контексті.
    Ну і будьмо відвертими - все-таки без певного рівня підтримки ані Лугандон, ані референдуми не відбулися б на Донбасі. Я розумію, що не всі хотіли, не всі голосували, забракло мужності керівництву області, була підтримка з боку одіозних фігур нашої політики, її сірих кардиналів, але ж осад лишається, розумієте? Над відновленням іміджу Донбасу треба буде ще довго працювати.

20. Wili

Wili Well-Known Member

проблеми з логікою? якщо сепаратистів підтримує 7 млн. людей, тоді чому вони по факту контролюють тільки декілька містечок? чому при такій підтримці населення вони не можуть встановити контроль над областю?, чому сили АТО майже вільно пересуваються по області, і утримують блокпости? таких чому дуже багато, тому про цю міфічну підтримку вам на російських форумах писати для потіхи ватних поцріотів.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)