Східна Україна -6

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 15 чер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

только в одном: никак в покое не оставит Украину

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

лучше такая война чем стабильность кладбища

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

начался украинский вопрос - русский интеллигент закончился:)))

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

шото я перестаю понимать действительность:
    Порошенко призвал США и ЕС отказаться от введения санкций против России

Президент Украины Петр Порошенко в день истечения срока перемирия на юго-востоке страны и накануне рассмотрения на саммите Европейского союза в Брюсселе вопроса о расширении санкций в отношении РФ из-за "аннексии Крыма" выступил против введения ограничительных мер против российских политиков и бизнесменов.

В интервью американскому телеканалу CNN украинский президент заявил, что ему " ненавистна идея использования санкций в качестве наказания для России". По его словам, в настоящее время более продуктивным шагом будет выработка согласованной позиции по поводу ситуации в Донбассе.

"Нам нужен мир, нам нужно, чтобы Россия отвела свои войска", - пояснил Порошенко. Он подчеркнул, что готов использовать любую возможность, чтобы прекратить вооруженные столкновения на юго-востоке Украины, в том числе и при помощи прямого взаимодействия с властями РФ.

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Сегодня смотрела ТРК "Дождь". Там Сабчак тоже брала интервью у такой "неупокоенной" души - журналюги агитирующего за мифическую новороссию, даже денежку для нее собрал. Честно говоря, убогое оказалось зрелище. Сабчак все пыталась его самого на баррикады и в окопы загнать - он "мужественно" сопротивлялся. Предпочитает агитировать и загаживать мозги другим, а сам оставаться на диване.

• Подобається Подобається x 5
  3. Hase

Hase зайчик

Це пропаганда, ніколи він такого НЕ ГОВОРИВ. Послухайте оригінал на англійській. Та і вроді хтось тут, добра душа, навіть переклав всі слова. Передивіться пости за вчора...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, ШО?! Уже можно проводить АТО по-человечески?

28.06.14 22:27В ОБСЕ подтвердили освобождение второй группы наблюдателей на востоке Украины
    http://censor.net.ua/news/291964/v_...royi_gruppy_nablyudateleyi_na_vostoke_ukrainy

• Подобається Подобається x 4
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

В комментариях говорят, что сегодня ночью колорадам "писта", чувство у всех такое. Черт его знает.

6. Forpost

Forpost Стоїк

ваші слова та Богу у вуха

Останнє редагування: 28 чер 2014
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Угу... Только как бы ждать не стали до 30 числа...

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Перепрошую, я не мала сьогодні часу на форум :sad:
    Троль ПНХ.

• Подобається Подобається x 9
  9. Feba

Feba Well-Known Member

:give_rose: вибачення прийняті, але хочеться побачити нарешті розмазаних по асфальті террористів з прапором парашки у дупі

хзхз.. раніше в них не було ані БТРів, ані зеніток, теперь мають, та ще й кадирівців знайомі вже бачили на блокпостах- кордон так ні хто й не закрив

на жаль ні, ця родина як раз "ідейні" були і в Київі і за кордоном у Європі, діти в них живуть в Київі вже давно, і за часіів Майдану дзвонили батькам у Луганськ, розповідали про "грязных бЭндеровских бомжей, засравших Киев" ( від щирого серця вибачаюсь перед читачами цієї гидоти, але дуже показова цитата від " вимусових переселенців з зони АТО" :ireful1: )

о_О ой...

• Подобається Подобається x 3
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Зашла на Краматорский форум и надыбала вот такую тему..

Военные преступники терроризирующие народ Украины
    http://www.kramatorskinfo.com/topic-t107.html

Меня больше всего добил Гиркин, ну и мразь.

Останнє редагування: 29 чер 2014
    • Подобається Подобається x 8
  11. Feba

Feba Well-Known Member

вот кстати нашла в сети автора слов про "грязных бЭндеровских бомжей"
    прошу " любить и жаловать"
    http://www.proximainform.net/content/news/375/39442/

что таким можно рассказать, если они ненавидят Украину которая дала им все?

• Подобається Подобається x 2
  12. Flametta

Flametta Well-Known Member

Не знаю даже, в какую тему это запостить, пусть пока тут побудет :)

• Подобається Подобається x 13
  13. GeraST

GeraST Well-Known Member

14. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Саме так, нажаль: чекатимуть.

15. Коньъ Пегий

"Будет, придется, наверняка, кранты Украине". А пункт про евробюрократов - любимый высер ватодебилов на форумах, стиль не скрыть.:))) Очередная московская ванга, которая знает про всех и все, и с европейской элитой за ручку здоровается, с такой уверенностью разглагольствует, но при этом манера изложения на уровне 3 классов ЦПХ.

16. Kovalenko

Це досить очікуваний розвиток подій. Бо якщо подивитись взагалом, це продовження еволюційного переходу України від варварства до цівілізації. А еволюційні переходи, на відміну від революційних, завжди обтяжені компромісами, локальними втратами та таке подібне.

Як на мене, 29-30 червня будуть вирішальними саме у цьому виборі.

Й тут виникає (принаймні в мене) наступне запитання: чи залишатися в Донбасі, чи їхати звідси. Бо впливати на стан справ за минулих часів через мирні громадянські акції ще була можливість. А за владою бандитів - ні.

---------- Додано в 09:39 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Справа не в особистості автора, а в суті його дописів. В мене теж складається враження, що світ шукає саме такого розкладу.

17. Коньъ Пегий

Янукович тоже загадывал "навсегда пришли", наш мэр (бывший) тоже об этом пел каждый день. :))) Вы не учли фактор "горящих шин". Вангования публицистов в космических масштабах вызывают подозрения. Ну, если еще учесть мою личную неприязнь к всякого вида политпрогнозам от искпертов.

18. Kovalenko

Зважив. Написав про 29-30 червня, мав на увазі щось подібне.

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

До шановної пані ELiKA.

Якщо Ваша ласка, повернемось до теми, скільки людей поїхало з Донбасу.

Оце стаття Юрія Бутусова. Вона не стільки про тих, хто поїхав, скільки про експропріації, що веде окупант. Й, доречі, тут хтось запитував, звідки в бандитів гроші - читате статтю. Але для нашої розмови - одних лише підприємців з помітними оборотами грошей - десятки тисяч. Плюс їх рідні та близькі.

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/791778507529114

Додам ще. Країна рахує тих, хто поїхав офіційно. Мої, наприклад, поїхали: не офіційно - п'ятеро в Україні, офіційно п'ятеро - за кордоном. Ці, останні, мабуть, попадуть в статистику (хоча, ніхто не повідомляє країні мету переїзду), а перші - ні.

Отже, воля Ваша, але, як на мене, звдіси їдуть сотнями тисяч. Можливо, вже до міліона людей.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли я вчора послхав Ю.Латиніну, мій настрій перемістився до плінтуса, а після прочитаного за Вашим посиланням мій настрій, думаю, зрівнявся із Вашим.

Я регулярно слухаю Латиніну, бо хоча вона і допускає інколи технічні ляпсуси (стрілка осцилографа, а вчора, наприклад, виміряла довжину газогону до Китаю в квадратних кілометрах), але є непоганим аналітиком в тому плані, що і за нинішніми робятами та дєвчатами слідкує, але і дає влучні історичні аналогії, які, на жаль, нічому нікого не вчать.

Так от, я чув про одну діваху з Європи, бюрократиху, якій би чого тільки не робити, лиш би в бухгалтерії не сидіти (Службовий роман), але ім"я її тоді не запам"ятав, коли Латиніна про неї наводила деякі цікаві факти, а от зараз, виявляється, ця діваха спливла (саме те слово) в Донецьку.

Даю цитату із Латиніної
    А стосовно чергового аналізу ситуації з боку Марка Солоніна, я його уважно прочитав, причому - до кінця.

І дозволю собі не погодитися з Конем ПегімЪ, а саме, в тому, що дуже багато ванг розвелося.

Звернемо, панове, увагу на пункт 4 із Солоніна, останній
    Саме ця діюча особа зробила так, що перемовини з Януковичем з подачі європейської бюрократії та Кремля послали до біса, і події стали розвиватися зовсім не так.

Колись уже писав, що десь я слухав, як одна розумна людина розповідала, що в Європі лідери ще до всякого Майдану обговорювали, що робити після того, як Україна розпадеться.
    Тобто, в тому, що вона розпадеться, у Європи, згідно з висновками аналітиків, не було жодних сумнівів, вирішувалося лише питання, що робити в цьому випадку.

Межа поділу, завдяки українському народу, може пройти не так, як хотілося б Кремлю, і не так, як припускали у Європі.

Тому я в даному випадку солідарний із п.Коваленко стосовно еволюційного розвитку і компромісів.
    Щоб вижити Україні, можливо, щось доведеться віддати. На певний час, до повного розпаду Росії. Це можуть бути Крим і Луганда.
    Вибачте, пані Феба, кажу, що думаю, як це не прикро.

Роль Кучми на перемовинах також вимагає замислитися.
    Чи це його тримали за болвана, в чому я сумніваюсь, чи він презентував нового главу Луганди - медведчука (я вже без нервогого смикння не можу бачити цього прізвища, тому пропоную його автоматично перейменовувати на Кум Пуй Ло)

20. Коньъ Пегий

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)