Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Многие сегодняшние проблемы - это как раз потому, что кто-то накуролесил в истории и терминологии...

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нам в Європу за тим, щоб жити по-людськи.
    Щоб в суді можна було добитися справедливості, коли очевидно, хто винен - хто не винен (приклад із Оксаною Макар, думаю, для Вас буде наглядним).

Щоб медичні послуги були європейського рівня. Я лежав у київській лікарні, і бачу, до чого докотилася наша охорона здоров"я.

Щоб міліція (поліція) захищала людей, а не думала, як і де і кого побільше подоїти.

Щоб армія була нагодована, озброєна, а не жила впроголодь і замість шоломів носила на голові якісь горшки, що із мілкашки можна пробити.

Ну, і так далі, не стану всього перераховувати, ви і самі прекрасно знаєте.

І слов"янський чи неслов"янський менталітет тут зовсім ні при чому.

В Росії повагою до гідності людини поки що і не пахне.

Яскравий приклад із Жириновським, якого потрібно було за образу вагітної жінки як мінімум оштрафувати, а як максимум - вигнати із Думи, щоб такі люди на версту не підходили до влади.
    А його регулярно запрошують на телебачення, де він гробить мізки росіянам.

То чого нам прагнути до Росії, коли там всерйоз і надовго при владі П-утін, Медвєдєви всякі і Жиріновський?

• Подобається Подобається x 8
  4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Я не -=клюнув=- бо моє запитання містить сумнів. Це перше. А друге - соціологічні дослідження ведуться в будь-якому разі, особливо, якщо влада не має прямого діалогу з суспільством, нищіть опозицію та ЗМІ. Інша справа, що фактичні дані досліджень можуть не публікуватися або ж бути навмисно споплюженими.

Але ж в будь-якому разі, людина, що живе в своїй країні має відчувати хоча б на якісному рівні: чи змінився настрій в людей.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

А мені здається, що головна проблема в тому, що, нажаль, в ментальності людства існує механізм колективного зомбування, й негідники цим реально користуються. Навіть якщо вплнути таким чином вдається не на всіх, а хоча б на 10-20 відсотків, стає велика біда. Й як цьому протистояти... не знаю.

Й в зв'язку з цим, сьогоденна проблема - переселенці (чи біженці) з колорадською ментальністю, що розповзаються Україною. От реально: що робити?

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Що робити - проводити жорстку проукраїнську політику на всіх рівнях. Кому не подобається - хай їде в Росію. Інакшого виходу я не бачу.

• Подобається Подобається x 6
  6. metallic

metallic Well-Known Member

Место падения самолета: Ми-24 (б/н 10) обстрелянный пару дней назад:

Житомир прощався з комбатом-десантником

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

1) "Жорстка проукраїнська політика" - это очень расплывчатое понятие.
    2) "Кому не подобається - хай їде в Росію". Ну приплыли. Если гражданину Украины, не нравится политика гос-ва, Вы его предлагаете выгонять?

• Подобається Подобається x 4
  7. Kovalenko

Я з Вами згоден, але це не програма дій, а загальна думка. От конкретно (на форумі вже про це писали): приїхали до Одеси, підчепили колорадські стрічки, пішли хизуватися. Мразі, закликали до України ворогів, самі з цього потерпають, але вперто - своє...

Не маю сумніву, мине де-кілька місяців - вони отямляться повністю, й почнуть каламутити Одесу. А хтось їде в Київ. А хтось - взагалі до західних областей. А люди там гостинні, не виженуть...

• Подобається Подобається x 4
  8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Лопнул White Raven. Долго нарывал.

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Может, с этой целью и переселяются. Как бы легально.

• Подобається Подобається x 3
  9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Естественно, большинство людей подвержено зомбированию, иначе в рекламу не вкладывали столько денег...

С понятием - русские тоже связано массовое зомбирование. Это облегчало управление империей... Это проект Петра-Екатерины... Екатерина, как и большинство царей РИ, не была славянкой, язык РИ знала плохо... Но она была, как сегодня сказали бы, неплохим менеджером...

Сегодня главное - перекрыть доступ в Украину российских террористов и оружия...
    В идеале, договориться с Кремлем, чтобы он отозвал свой вооруженный десант...
    А дальше... Я бы разработала программы совместно с Россией, чтобы те, кто хочет "умереть в России", туда и переехали. Таких будет немного...

• Подобається Подобається x 5
  10. Kovalenko

Як на мене - ні. В нас, в Донецьку, поки що бої не йдуть, а вже така напруга, що люди тікають, хто як може. Й я їх добре розумію й підтримую. А мова йшла про біженців зі Слов'янську, де у порівнянні з нами - реальне пекло. Це не засланці, а просто реальні дурні та мерзотники.

11. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Я так понимаю, это касается тех граждан Украины, которые хотят жить в России. Им не то что политика не нравится, им Украина не нравится. И что делать? Зачем они будут сами мучиться, и другим мешать жить?

• Подобається Подобається x 5
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, а шо?

13. Коньъ Пегий

Да, согласен. У себя нагадили, и дальше лезу. Интересно, реально ли их обратно в автобус и в Славянск?

14. White Raven

White Raven Well-Known Member

Что делать? - вечный вопрос! Я думаю что новый президент знает что надо делать - вернее ему подскажут и научат. И это хорошо - не надо изобретать велосипед - все давно придумано. Принимать правильные законы, соблюдать их неукоснительно и работать,работать и работать.Все.

15. mrochkizm

Я розумію, що розмите поняття. Спробую конкретизувати.
    Мова йде про тих громадян України, які бажають перетворити її на Росію та оголошують всілякі ДНР-ЛНР та іже з ними. Покарання за сепаратизм, державну зраду і т.д. вже посилили, можна посилити й ще. І СБУ нарешті має зайнятися своєю діяльністю, а то в нас 23 роки цвіли і процвітали всілякі Русскіє Єдінства. Русскі блоки тощо, які працювали безпосередньо на розкол держави. І ось про таку категорію людей йде мова. Про тих, хто будує в Україні ДНР.
    А право на протест - воно беззаперечне і має бути гарантованим кожному. За винятком питань територіальної цілісності та безпеки держави.

• Подобається Подобається x 6
  16. ugo

ugo миється в бані

Чего может предложить Украина в этих договоренностях?
    Уходите, что должна я все прощаю?
    Малороссийский вариант договоренностей, это канючиние и долгое упрашивание, не предлагая ничего взамен. Ну или шантаж невыполнением уже достингнутых договоренностей.Как переговоры по газу примерно.
    В этом случае из РФ будут говорить с позиции силы и будут правы. Поняли они уже недоговороспособность Украины..

17. mrochkizm

Підтримую повністю.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ми вже чекаєм не дочекаємся. Мало відгребли, вояки?

19. Коньъ Пегий

Во каша в голове у человека.

• Подобається Подобається x 3
  20. ugo

ugo миється в бані

Э..
    Так разминка пока , не война..
    Война будет побежите во Львов и дальше , сверкая пятками...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)