Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Nitochka,
    Для того, щоб виїхати з міста, не обов"язковою є наявність потягу Львів-Луганськ :)
    Жителі Західної України, які хочуть поїхати з різних причин в Луганськ, теж не в кращій ситуації, ніж луганчани, які хочуть в Львів. А чому обов"язково їхати в Львів через Київ? Чому не через Харків чи Донецьк чи Дніпропетровськ?
    Озброєних сепаратистів Ви не бачили, але ж невже Ви не знаєте і не погоджуєтесь з тим, що вони у Вашому місті є?
    Спочатку может діткам пояснити про ЛНР, ДНР, сепараторів і т.д., думаю, тоді набагато легше буде розказати, чому над містом літають літаки.

• Подобається Подобається x 5
  2. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

брехня
    http://www.pz.gov.ua/rezerv/ каже, що потяг є і квитки можна придбати

• Подобається Подобається x 3
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Pavel Chavyr, по офіційному сайту укрзалізниці Львів-Луганськ є, але чомусь пише, що то Львів-Москва, а з Луганська на Львів нічого не видає. :dntknw:
    Але мій дядько мав їхати місяць тому на весілля в Луганськ, то потяга не було (Львів-ЛУганськ).

4. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

5. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

Nitochka
    Так вам в общество слепых, вы не на тот форум зашли

• Подобається Подобається x 2
  6. ollan

ollan Well-Known Member

А в СМИ пишут, что там у вас несколько дней какие-то вооружённые люди штурмовали погранотряд, при этом, стреляли из многоэтажек.
    Неправда, что ли?

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

Расскажите, пожалуйста, откуда такие данные? Есть ли что-то конкретное? Если из цикла "Все знают, что...", то не надо.

• Подобається Подобається x 1
  8. ollan

ollan Well-Known Member

Картинка понравилась.
    Видимо, на ней как раз и изображена та самая Россия.о_О

9. Nitochka

Nitochka Member

В интернете про поезд информация есть, но он не ездит. Давно уже. Не в связи с событиями.
    Насчет объяснить детям - они слишком маленькие чтобы влазить в политику.
    И вот видите как вы всех равняете под одну гребенку. У нас город большой кто откуда стрелял я не могу нести за них ответственность. И не надо меня посылать в общество слепых.
    Легко высказывать мнение когда вас это не касается, да ещё и посылать.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

А насчет СМИ... они писали что самолет по ОГА не стрелял, а у меня офис рядом и все видели как это было. Мне бы тоже хотелось верить СМИ у них всё так хорошо, легко и просто.

10. ollan

ollan Well-Known Member

Хорошо, давайте спокойно.
    Ваше мнение (версия) какое, почему над вашим городом летают самолёты?

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

То, что отпустят это точно. Еще и перегруппируют и дооснастят. А резон, по моему скромному мнению, у рос.пограничников простой - если боевики отступят с оружием до их погранпоста и оттуда откроют огонь... кто знает, стерпит ли украинский пилот или наводчик БМП :)

12. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Все дуже сильно залежить від різних обставин. Вистачає прикладів, коли злочинних керівників держав судили в Гаазі в їх відсутності. Й якщо визнавали винними... Дехто навіть здавався самостійно, бо інакше, як в бункері, безпеки не було. А декого - виколупувати силою.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

пипец. как самолет стрелял видела, а как вооруженные люди в камуфляже у ОГА бегали не видела? :)
    http://novayagazeta-ug.ru/sites/def...ie_lga_razrushennoe_vzryvom.jpg?itok=FlK8p-yV
    http://topkvadrat.ru/public/article/images/7595017bc191f2982c3c8742bba5d4f987bb9a3f.jpg

• Подобається Подобається x 7
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ниточка уже слилась. Жаль, так прикольно было бы послушать душераздирающую историю о кровожадном украинском летчике...

15. Nitochka

Nitochka Member

Я ж не знаю. Я живу, плачу налоги, у меня двое деток, я не хочу жить в России, меня и здесь всё устраивало. Это игры политиков, а мы заложники.

16. prius

prius Well-Known Member

Ви міністр лугандонії?

17. Nitochka

Nitochka Member

лично не видела. Езжу другой дорогой.

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Nitochka, ну наконец-то! Так что там с разрушением ОГА?

19. Nitochka

Nitochka Member

сколько злобы, откуда такая ненависть к востоку, стыдно должно быть.

20. prius

prius Well-Known Member

Щось крутить, мутить ,звичайне троленя,вже нецікаво

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)