Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosto

Rosto Well-Known Member

[/COLOR]
    Значит, задумывалось чего-то. Не от большой же любви к Ростову, он именно к вам припёрся интервью раздавать.[/QUOTE]

Я слышал что друг у него в Ростове хороший,поселил его в своем загородной домен, потому он сюда и приперся, но это слухи. Таким простолюдинам как я, это не ведомо :)

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Повністю співпадає з моєю думкою та настроєм. Втримують поки що лише моральні зобов'язання...

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я, по-моему, Вас когда-то в электричке видел.
    Только Вы тогда говорили: "Извините нас, мы - люди не местные..."

• Подобається Подобається x 3
  4. Bastard

Bastard Well-Known Member

В Афгане у етих САУ было другое название :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  5. Neva

Neva Well-Known Member

это в смысле из РФ такое тащат?

• Подобається Подобається x 1
  6. metallic

metallic Well-Known Member

ВКГ на передовой:

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Не, это наши.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шла бабулька, увидела на заборе надпись "Х*Й" (не про путлера, а просто надпись). Долго смотрела в щелочку, но увидела только дрова.
    С тех пор бабулька не верит написаному и даже газет не читает.

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Пи.... Пи.... Пи... Пи...

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

Воттку жрать и зырить в путиновизор.
    На нашем кладбище http://forum.lvivport.com/ban.php уже есть целый "ростовский" участок.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нашим знайомим із Слав"янська потрібно житло. Зараз вони в Києві. Біженці. Може в когось є якісь пропозиції?

9. Rosto

Rosto Well-Known Member

[/COLOR]Воттку жрать и зырить в путиновизор.
    Этим я по выходным занимаюсь, потом беру медведя( шапку ушанку сейчас не одеваю , жарко) и идем с ним калинку плясать:yahoo:

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

В Ростові один з найбільших в Рашці розвідувальний центр. Оскільки Хама було завербовано ще у період другої відсидки (чи відразу після відсидки) і потім він виплясував під музику ФСБ, то цілком логічне його перебування (хоч і не постійне) саме в Ростові.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Как надоело вранье а ля Россия ((((

..

12. Boris_Kiev

Вже зрозумів, що подальшого діалогу не буде?
    Нам зараз не до тролів, йде війна. Звістку про кожного вбитого москаля зустрічаємо бурхливими оплесками.

13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

вериться с трудом после того что постили выше

14. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

А с чего вы взяли что это Украинцы в очереди?
    Вы же сами себе противоречите - Украинцев вне очереди принимают, а в очереди по всей видимости сами Россияне, так сказать со Псокова на собачку говорящую посмотреть.

• Подобається Подобається x 6
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  16. ollan

ollan Well-Known Member

Самое интересное, что я бы тоже, наверное, так же штампованно написал бы своё первое сообщение.:blush::mocking:

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Я думаю, что это сказки для приезжих.

• Подобається Подобається x 2
  17. metallic

18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Вже давно хотів сформулювати таку думку. Не лише ми маємо визначитися: хто за Україну, а хто проти. Тобто, ніяких абстрактних "я за мир", чи подібна демагогія. Бо йде війна, є Батьківщина, є агресор-окупант. Так само, мають визначитися громадяни країни-агресора: проти нас, чи за нас. Теж саме: ніяких напівтонів, бо війна. Й отже, якщо за нас, то починати розмову треба словами "Шановні українці, прошу вибачення за мою країну, чи можу якось допомогти (хоча б добрим словом)?" А не "читаю ваш форум, бо потребую інформацію". Якщо є згода з моєю думкою, то, може цітувати її кожному росіянчегу, що "давно читає"?

• Подобається Подобається x 6
  19. Rosto

Rosto Well-Known Member

Во первых из разговоров в толпе, сам лично не подходил и не спрашивал , потому как мне это не интересно. ( я из-за них уехал без дочкиного гражданства)
    Во вторых город у нас маленький( я с Волгодонска) и таких очередей там никогда не было. В третьих собачка находилась в последнее время немного южнее от нас( в 200 км)
    Еще раз повторюсь, никакой цели не преследую на данном форуме, просто не выдержал и зарегился и ответил девушке выше так как самолично увидел такое. :)

20. metallic

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)