Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Ще таке запитання: навіщо так детально з'ясовувати, що саме сталося в ЛОГА? (окрім звичайної цікавості, звісно). Криворукий пуск ракети, чи авіаудар... в ЛОГА знаходяться сепаратисти? Мова йде про ворогів України?.. Чи, може, я чогось не зрозумів?

• Подобається Подобається x 4
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Тут дуже висока ціна питання у міжнародній площині...
    Тому так важлива правда...
    Хоча правдв завжди важлива.

• Подобається Подобається x 2
  3. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Правда в широкому сенсі важлива, а в конкретному... Що за проблеми з міжнародною площиною? Україна не має права під час АТО обстріляти місце скупчення ворогів?

• Подобається Подобається x 1
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Коваленко знову "врубав спеціаліста"... Забув, що війну ніхто не об’являв й загибель людей підслідність МВС та Прокуратури, а вибух - МНС із наслідками правовими. Що поробиш, суровиє йурризди, вони такі суровиє...

5. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

6. ELiKA

Росія зараз головує у ООН... Росія працює в усіх країнах, шукаючи союзників, інформаційно Росія дуже впливає на формування думки українських громадян не тільки на Донбасі...

В ЛОГА поряд з сепаратистами працюють мирні люди, які поки що забеспечують різні виплати, керівництво ЖКХ...
    В Україні немає ні воєнного стану, ні НЧ...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Е, де кацап я не зрозумів. Так нудно.

8. kym

kym Well-Known Member

Це не так..... всякі міжнародні штучки не є настільки важливі як їх хочуть показати. В міжнародних відношеннях правда є в того що говорить сильніший. Провди в міжнародних ділах немає в принципі - є версії.
    В даній ситуації є версія України є версія росії - в міжнародних вдносинах хто кого підтримує той ту версію і прийме, а правда нікому не потрібна

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скоро воскресне під іншим ніком.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, він уже долітався.

11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

І шо? З Законодавства "щезли" Право на забезпечення державою життя й здоров’я кожного, а з кодексу - статті? Люди, ЩО З ВАМИ Є??? Йде боротьба за те, щоб Україна була непохитно визнана світом Правовою державою, а тут якась ринкова балачка про те "а нафіга"... То шось пороблено... Скільки б не було майданів, але поки не дійде до кожного, що смітити не треба, особливо у думках, нічого в нас не буде мудрого.

12. Exitus

Exitus Well-Known Member

вкрай не вірно ... з'явиться версія ВВС, ВашингтонПост... т.і. і вона може бути "об'ективною" та не співпадати з версією України і більш нагадувати версію Россії... усе, розлад.. настроїв у наших союзників... Россія "на коні"..

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

14. Forpost

Forpost Стоїк

та десять сторівнок ЛФ засрали,чим більше 200тих сепарів і вати тим швидше закінчиться АТО

15. Lavr

Lavr Well-Known Member

И колечко сняла "скорая помощь"

16. ELiKA

И это только цветочки....
    http://news.lugansk.info/2014/lugansk/06001731.shtml

:dntknw:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

http://kramatorskinfo.freeforums.org/topic-t8-1300.html

• Подобається Подобається x 6
  18. kym

kym Well-Known Member

Союзники на такі дрібниці не звертають уваги. В геополітиці цілу державу можуть стерти з лиця землі і зробити вигляд що все законно і правдиво. Росія вже ніколи не буде на коні бо захотіла стати сильним геополітичним гравцем не маючи на те ресурсу. А той ресурс що вона має хочуть роздерибанити інші геополітичні сили.Через те версія України завжди буде офіційна а всякі статті будуть сприматись заказними навіть у Вашингтон пос

• Подобається Подобається x 3
  19. Forpost

Forpost Стоїк

та вкрай вірно ,переможців не судять,а я виджу що з такими настроями я в рашці до смерті залишусь

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А его не ввергают в шок бесчинства колорадов на Востоке? Чи не озабоченный. Который месяц ужас, а он только очнулся. Небось, из ПРовской или коммуняцкой вонючей клики депутатишко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)