Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Exitus

Exitus Well-Known Member

Название (а не наименование), указывает на д***зм, как и создание "Восточного фронта" в феврале...

Останнє редагування модератором: 31 тра 2014
    • Подобається Подобається x 7
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я цивільний інженер-зв"язківець, дядьку. Дещо будував у кількох областях, в т.ч. у вас на вул. Куйбишева. :) Маю купу інформації і на папері, і на винчестері. І все це ще на початку березня віддав військовцям. Зі своїми коментами, як, що і де найвигідніше взяти під контроль.
    Тож тотально обвалити ваш зв"язок простіше ніж викопати могилу для одного жирного сепаратора. :)

Годі тобі намагатися заспокоїти себе і своїх однодумців. Якщо наші військовці не реалізують подібний сценарій, то це зробдять партизани. В тому числі й донецькі.

• Подобається Подобається x 8
  3. CLZ

CLZ New Member

2 Guest
    Європа не кредитує Україну, бо Європа не дурна і знає куди міліарди потечуть. Їх просто розпилять по офшорам.

Ну а москалям тра було тримати наших бандюків за яйця тому і давали на певних умовах.

Головна "кабальна" умова від ЄС - перестати красти гроші! Як я розумію Азірова...

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Дурень думкою багатіє...

Якщо "наладиться" ваша ДРН - вас перетворять на бандитський заповідник без міжнародного визнання incl. економічні санкціі. А далі - вугілля в обмін на харчі...

• Подобається Подобається x 9
  4. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ну что панове, господа, товарищи...
    1 июня наступило - День защиты детей.
    Готовимся к буму... противоукраинских настроений, и сообщений.
    Вон. уже и не выпустили детей наши пограничники в Крым (странно, но эти дети оказались в Крыму - их просто Артек не принял).. непонятные люди сошли с поезда и сказали, что НАТО на горе.......

• Подобається Подобається x 5
  5. Bastard

Bastard Well-Known Member

НАТО окупировало Артек, чтобі не допустить туда детей !?

6. Donchanin

Donchanin Well-Known Member

Т.е. тактика выжженной земли? Партизаны, говоришь? Т.е. "своих", тут оставшихся будет совсем не жаль? Кроме того, что их тоже оставите без связи, в случае диверсионных актов со стороны партизан "отыгрываться" будут на людях. Вы же верите что таких как я тут меньшинство, то есть большинство "порядочных граждан". Я не угрожаю - упаси господь, но наблюдая как хватают проукраинских активистов сейчас не трудно будет предположить что начнётся в случае партизанского движения. Сами Вы, как я понимаю, партизаном сюда не пойдёте? Будете из Киева документацию передавать? Только я хочу отметить, что на стороне ДНР воюют (по вашему же мнению) менее моральные люди, которым рвануть ответку в Киеве не составит проблем. Так что может не стоит всё вокруг выжигать дотла? Всё равно ведь рано или поздно договариваться придётся.

P.S. Так откуда информация про успешные учения? Зная нашу армию, можно предположить что в документы могли и не заглянуть, хорошо если не потеряли ещё. А по обнулению паспортов тоже провели учения?

• Подобається Подобається x 1
  7. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Вы не хотите жить "в такой Украине" (это Ваши слова)? А вот в такой ДНР, где хватают проукраинских активистов, Вы, значит, хотите жить? Вам это нравится, скажите честно? Как Вы относитесь к тому, что в Донецкой области людей избивали за украинский флаг?
    Кстати, и объясните мне наконец, что же в Украине такого страшного, что Вам даже хочется в ДНР от нее отгородиться?

• Подобається Подобається x 11
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Бандера униатская кровушки русской православной жаждет! Фашизм у власти!

• Подобається Подобається x 4
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

заставляют думать по-украински)))

https://www.youtube.com/watch?v=JwSmRuihutA

• Подобається Подобається x 3
  11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

КАК больной шизофренией Вам сможет свою реальность объяснить???

12. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Мне до сих пор не верится, что нормальный человек может так думать. :sad: Тем более, насмотрелись уже на ДНР, где проукраинских активистов хватают, как он сам пишет (а мы знаем, что и пытают, и убивают) - можно бы включить голову, и сравнить с "киевской хунтой", при которой пророссийские митинги никто не разгонял, если забирали кого в милицию, то быстро отпускали (чем, кстати, вызывали возмущение у многих патриотов).

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви свою голову приведіть у порядок.
    Як гадити народу України - то ви як юні піонери - "всєгда готови".
    І вам хтось чимось винен ("об'язан")?
    Я "об'язан" підтримувати ваш (або кримський) зв"язок, хтось "об'язан" качати вам (або кримчанам) воду, хтось - постачати ліки? А вам у відповідь тільки серете, стріляєте і погрожуєте? Не кажучи ве про те що ви - повністю дотаційний і неконкурентноспроможний регіон.
    Ви ще років 20 будете ховати очі у пристойному товаристві за те що підсунули нам Хама і ригів.
    Вам похер усі українські цінності, в тому числі Прапор, Герб, Гімн, мова та історія. За що з вами цяцькатися?
    Людина з вогнепальною зброєю, окрім солдата, мента чи СБУшника - кримінальний злочинець. Посягання на територіальну цілісність і державний устрій - кримінальний злочин.
    Якщо ви не розумієте людської мови і прагнете до самоізоляції - ви її отримаєте.
    Але в тому форматі, який я назвав вище.
    І свою частку роботи я виконаю з великим задоволенням.

По-перше документацію я передав ще у перший тиждень березня.
    По-друге для реалізації сценарію мені треба взяти ноутбук і проїхати аж два кілометри до "автозалу" (приміщення, де стоїть апаратура). І зробити кілька дзвінків в Одесу, Дніпропетровськ і Харків. Все.

Тренування ми проводили поетапно, залишаючи в роботі частину бекапних каналів для армії, СБУ та інших ключових осіб. А банківські айтішники вважали це звичайною нічною профілактикою. :)

Бачу що дядько Дончанин всрався не на жарт.
    "То лі іщо будєт - ой йой йой!"

P.S. Це стосується й інших напрямків вашого життєзабезпечення. Тільки то не моя парафія. Крим показав нам на чому треба сфокусуватися.

• Подобається Подобається x 8
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Надо же, как легко палится всякая пророссийская тварь!
    Что же ты рассказывал какие террористы офигенные, что террор не явлается их целью?
    Сбрехал?

• Подобається Подобається x 6
  15. Bastard

Чеченці бажають нам відправити на той світ якомога більше кадирівців.

16. Sandy

Sandy GRAND

Це з одного й тогож ланцюжку, що й розстріл за російську мову від Тягнибока та візитка Яроша.

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я їм, безумовно, дуже вдячний за побажання. Але був би вдячний ще більше, якби вони воювали на нашому боці.

• Подобається Подобається x 2
  18. Bastard

Між іншим, багато-хто волів би воювати проти русні, у випадку війни.
    Правда, не знали до кого звертатися.

• Подобається Подобається x 2
  19. horodskoy letchyk

horodskoy letchyk Well-Known Member

А поле битвы-Украина.
    Где чеченцы, которые против русских воюют с чеченцами за русских.
    И разносят Украину походу. В итоге Украина поручает 2 разбитые в пух области с уничтоженной инфраструктурой. И несколько млн. нищих человек. И их не бросишь -Европа там следит, прва человека и т.п.

(не зря наверно, США и Великобритания стремились воевать не на своей территории а на чужой. Война у себя сильно выматывает страну)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Посвисти, а я послухаю. Рашка біля розбитого корита, Путлеру руки ніхто не подасть, Майдан переміг, Порошенко підписує євроасоціацію. А в москалів все-рівно свято. Во дають.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)