Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:dntknw: Акція протесту. Росія не гребує озброювати терористів щоб збивали вантажні літаки і їй начхати на міжнародну репутацію. А ми виражаєм що ми про них думаємо. Скільки вже розшаркуватись. Вони не хочуть домовлятись, хіба не видно?

2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Плин... а откуда у них будет благоразумие, когда мы вот трощим авто послов?????? И эта картинка - есть правда. Ну думайте наконец, смотрите не только на московщину, оглядівайтесь вокруг.

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Акція протесту призвела до знищення приватної власності, або власності іншої держави... Думайте.

• Подобається Подобається x 1
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну, пусть Россия Славянск восстановит, после этого сам поеду посольство ремонтировать.:)))

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Щонайменш, виникла реальна проблема нашому посольству в Москві.

Просто прочитайте:
    https://www.facebook.com/portnikov/posts/893817067311361

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шо ви кажете. Нічого собі. А літак Іл-76 чия власність і люди які в ньому були?
    Це все дурні балачки як завжди, оце як на Майдані - очистити КМДА чи не очищати, відпускати автобус з солдатами чи не відпускати, ото вже любителі холіварів, прямо спорт такий новий.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Повністю погоджуюся.
    Не в реакції Росії тут справа, а в реакції світу! Напад на посольство - це надзвичайно серйозна річ у дипломатії. І ще - Україна сама ж порушує Віденську конвенцію, учасницею якої є.
    Даю 1000%, що, окрім США, які вже це зробили, напад на посольство засудять і ЄС, і ООН, і Рада Європи і всі решта.
    Я не кажу, що треба розшаркуватися перед Росією, але треба просто тверезо осмислити доцільність певних дій. Протест - доцільно, напад - самі собі шкодимо, собі, а не Росії!

• Подобається Подобається x 5
  7. skam

skam Well-Known Member

Вы думаете, разница принципиальна? Крупный бизнес во власти - это всегда плохо

8. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А когда россияне закидывали американское посольство яйцами, стояли там и орали (во время войны в Югославии) - они разве заботились, что о них в мире подумают?
    Хотя, наверно, лучше бы просто стояли с плакатами и пикетировали.

9. mrochkizm

Та що Ви кажете, невже Іл-76 збили на камеру і весь світ бачив, що то була Росія?
    А тут в прямому ефірі на весь світ показують, як українці посольство трощать.
    Мені дже шкода тих людей, які загинули, але отакі-от витівки з посольством вилізли тепер в інфопросторі на перше місце, і витісняють ту інформацію, яка важливіша.

10. Exitus

Exitus Well-Known Member

угу.. весь Мир видел как россвойска разрушили Славянск...
    Весь Світ побачив як літак збили россійські віськові, чи його збили з Посольства РФ у Києві...

Коньъ Пегий,Dzeko Нам удается показать, что Россия - плохая. Но при єтом мі должны показывать, что мы хорошие. А еще лучше, что мы ангелы!

Все, я выхожу из обсуждения. Прошу задумайтесь.

11. Mathilda

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, Правий Сектор під Верховною Радою дубль 10. От же смішні люди, шо про нас на селі скажуть.

13. Mathilda

Да я сама сегодня порадовалась, когда был штурм посольства. Но это просто эмоции, надо держать себя в руках. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  14. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

З коментарів на Цензорі:
    Надо Пороху заявить:наших протестующих возле посольства никогда не было!О каких камнях можно говорить?Эти протесты - выдумки и пропаганда,машины перекувыркнулись сами по себе!
    А взагалі, даремно такого наковбасили...:sad:

• Подобається Подобається x 4
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не розумію навіщо ця очевидність. Треба зняти на камеру як Путін стріляє з ПЗРК?
    Це типу я не вірю шо мій сусід-дебошир б'є дружину, хоч вона ходить з синяками під очима.

Я теж виходжу, я й не заходив, бо не люблю дурнуватих холіварів.

16. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Это удар по путинговой нефти?

• Подобається Подобається x 2
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як Полковника жодного разу не спалили у Львові? Мабуть тільки повна коспірація рятувала.

19. Mathilda

Да, цены на нефть упадут. :)

• Подобається Подобається x 5
  20. mrochkizm

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)