Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Именно!
    Такое ощущение, что "Сатана там правит бал" (с). Жутко, честное слово.

А ще я начиталася коментів у групі Краматорськ в Фейсбуку, там вже пишуть, що танки то в Донецьку, то в Макіївці, то в Сніжному. Сподіваюся, що це випадок з розряду "страх має великі очі", інакше це жах, повний жах.

• Подобається Подобається x 3
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Это пелевинский "Пес по имени Дец"(с) "Generation «П»"

• Подобається Подобається x 2
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А я по ощущениям своим сужу - я сейчас не слышу Россию. Только лязг, грохот и вой. А бедность наша и забитость - они никогда имперскому величию не противоречили. :sad:

Впрочем, это тоже Россия. Но нас так мало, что даже не вселяет надежду.
    https://www.youtube.com/watch?v=2uXtBMkU1XY

• Подобається Подобається x 5
  4. zet

zet Дуже важлива персона

12.06.14 23:27 Террористы ранили 14-летнего ребенка и расстреляли его родителей, - журналист
    Убийцы из "ДНР" убивают родителей на глазах у детей.

• Подобається Подобається x 5
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Неисправный механизм на предельном режиме быстро ломается. Это вопрос времени. Только гибнуть будем. Это плохо.

• Подобається Подобається x 4
  6. mrochkizm

Тільки так. Терористи набагато більше знищать і знищили мирного населення, аніж загинуло мирних у ході АТО.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Вот-вот.. Как бы свобода России не была полита кровью граждан Украины.

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ніколи не думав, що схвально поставлюся до таких порівнянь, особливо почувши подібне від жінки... Шо з тим світом робиться?... Ми всі здуріли за період з 30 листопада? :crazy:

• Подобається Подобається x 1
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я читаю Краматорський форум, навіть зареєструвалася там..
    Ми стали іншими.

10. mrochkizm

Ну а що зробити, чекайте, треба дивитися правді у вічі. Так, мені шкода загиблих людей. Але я не розумію: АТО мають припиняти, бо страждають мирні мешканці, а коли терористи вже купу народу розстріляли (повно ж повідомлень і свідчень є), розграбували, мародерствують - то це нормально і це потрібно так лишити?
    Я лише за, аби винищення терористів пройшло без жертв серед цивільного населення і серед наших солдатів. але я прекрасно розумію, що так не буде.

11. David Poltavych

David Poltavych Заратустра

По тем видео, что я смотрел, то это одна и та же группа, которая проследовала из Снежного через Макеевку скорее всего под Славянск или Краматорск.

12. kym

kym Well-Known Member

Згідно законів України
    Якщо пограничники Литвина дезиртували то де Генштаб --- за все це судити треба і чим більше генералів посадити тим скоріше побєм терористів.

13. prius

prius Well-Known Member

14. Flametta

Flametta Well-Known Member

:good:

Отличная идея. Вот, например, стена между Израилем и Палестиной. Эффективно и впечатляюще.

Беня шикарно пиарится :mocking: Но он действительно так много хорошего делает для Украины, что ему можно простить даже обнимашки с Ахметом на инаугурации (в отличие от Луцика)

---------- Додано в 04:35 ---------- Попередній допис був написаний в 04:22 ----------

О, уже и картинку забацали ;)

• Подобається Подобається x 3
  15. Flametta

Flametta Well-Known Member

вау, оказывается, в Украине уже были прецеденты строительства таких огромных стен!
    не знала...

Змієві вали – "велика українська стіна"

Назва Змієвих валів походить чи то від їхньої зміїстої форми, чи то від давніх українських легенд про те, що їх виорав величезним плугом казковий Змій.
    – Розміри й масштаби захисної споруди справді вражають: загальна довжина понад 950 кілометрів, ширина становила 6-7 метрів у фундаменті, висота – до 3,5 метра, – розповідає заступник директора з наукової роботи Черкаського обласного краєзнавчого музею Валентина Нестеренко. – І досі неподалік Комарівки в бік Журжинців Корсунь-Шевченківського району тягнуться залишки Змієвих валів місцями завдовжки 12–20 метрів, завширшки близько 7 і заввишки до 2,5 метра.
    У давнину із зовнішньої (південної) сторони валів проходили рови 5–7 метрів заввишки й до 2 метрів завглибшки. Вали мали дерев’яний каркас, який продовжувався зверху укріпленням із колод. Шкода, що побачити залишки валів зараз можна здебільшого в лісах, адже на полях їх давно вже знищила оранка.
    Змієві вали простяглися на правому березі Дніпра від Житомирщини до річки Росі на Черкащині, а на лівому березі проходять уздовж Дніпра й правого берега Сули. Тривалий час їх вважали витвором ще скіфських часів (І тисячоліття до нашої ери). Тільки наприкінці ХХ століття археологічна експедиція Михайла Кучери чітко встановила, що вали побудовано в Х–ХІ століттях. Вали згадуються в давньоруських літописах. А німецький єпископ Бруно, який 1008 року проїздив через Київ проповідувати християнство кочовому народові печенігам, у своїх листах німецькому імператорові повідомляє, що князь Володимир Святославович із дружиною провів його аж до меж своєї держави, "яку він оточив від кочового ворога дуже потужною й дуже довгою огородою".
    Печеніги тоді часто нападали на Русь, спустошували руські міста. Отже, 988 року, в рік прийняття нашою країною християнства, святий князь Володимир розпочав будівництво укріплень уздовж притоків Дніпра.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А судити теж збираєтесь по Вікіпедії? Чи все ж таки знайдете закон, згідно якого Генштаб повинен підтирати шмарки погранцам?

17. hint

hint Patria o muerte

ну, я думаю, что генералов есть за что судить и без привязки к пог(р)анцам

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Щодо танків - теж, не зовсім зрозуміло. До нас доїхало три танки, й це Т-64 (або ж якась модифікація), не Т-72. Отже, скільки їх всьго - узагальненої інформації ніде не бачив. Так само немає інформації, чи був хоча б один знищений (як про це говорив Аваков).

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ----------

Це одна траса. Сніжне - ближче до кордону, а Макіївка - сусіднє з Донецьком місто. Є відео з Макіївці, як танки по обіді проїжджали містом.

19. bayard

bayard Дуже важлива персона

я думаю Порох должен что-то предпринять.
    кардинальное, ибо при таком кол-ве оружия особенно у добровольческих формирований, в один прекрасный день все они развернутся и на танках, БТРах приедут в Киев.
    и уже никто никуда не успеет убежать....
    если я это понимаю, думаю он тем более

20. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)