Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

чуть-чуть позитива в нашем военном бардаке ...(точно кого-то с работы потурят...)

12.06.14 11:30 Пропагандистский конфуз на путинском ТВ: "В захваченные сепаратистами здания завозят оружие на грузовиках с российскими номерами". ВИДЕО
    http://censor.net.ua/video_news/289...tistami_zdaniya_zavozyat_orujie_na_gruzovikah
    (посмотрите ВИДЕО, я такое вставлять не умею. Но оно того стоит.. :) )

• Подобається Подобається x 2
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ніхто не розуміє.. у нас мобілізовані сидять не зрозуміло де... а їх жеж направляли до кордону з РФ...

3. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Зрозумйте, в решті-решт, все (ВСЕ!!!) робиться з нуля. Немає концепції, немає ресурсів, немає самого об'екту (обладнаного кордону, бійців, структури). Мені довелося бачити, як були оснащені хлопці, що потім загинули під Волновахою. НІЯК. Ні рацій, ні біноклів... Білизну купували та привозили ми. Йсти - нема чого... Про броніки та кевларові каски - годі було й говорити. Зараз, мабуть, трішки краще, але не сильно...

4. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Только что посмотрела. На ведущем лица не было. :)))

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Опять Пуйло подражает любимому фюреру.

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ресурси, об"єкт - я розумію.
    Але концепцію, ще з часу анексії Криму, можна було б вже розробити. Є ж Генштаб якийсь у нас врешті-решт, є учасники бойових дій, генерали якісь. Я не вірю, що нема ні одної толкової людини, яка б не мала раціональних ідей. Не хочу панікувати, але таке враження, що сепаратюгам в носі наше АТО. Заспокоюю себе, що все владнається. Наша країна абсолютно не готова до війни, була. Думаю, що тепер то має стати першочерговим - відновлення або побудова з нуля того ресурсу, який має дбати про безпеку держави, в тому числі й інформаційну.

• Подобається Подобається x 1
  6. Kovalenko

Не зовсім так. Ідей вистачає. Але для держави (для держапарату) це має бути пакетом законів. А потім - низкою підзаконних актів. А потім - переформатуванням самих держструктур. Інакше, ідеї - самі по-собі, а функціонування армії та МВС - саме по-собі.

Зверніть увагу на те, що броніками, касками, електронним обладнанням наші бійці оснащуються майже повністю через приватних осіб, що везуть все це в Україну контрабандою (!!!). Держава не має можливості в рамках існуючого законодавства зробити закупки без тендерів... що вимагає лише в часі десь з півроку.

7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

8. zet

zet Дуже важлива персона

Тут похоже либо политик, либо главнокомандующий. Надо выбирать и правильно расставить приоритеты. А то сегодня не АТО, а просто издевательство какое-то.

9. Персі

Персі La mafia è immortale!

- Куме, чому АТО іде так мляво?
    - Це не АТО, це прищеплення.
    - Яке ще прищеплення?
    - Від сепаратизму.
    - Я тебе не розумію.
    - Уяви що ще спочатку за неділю звільнили би Донбас від сепаратистів. Населення казало би що їх лишили світлої мрії. А тепер, після трьох місяців війни, вони вже розуміють що сама мрія була дебільна.

• Подобається Подобається x 3
  10. avatarwin

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З Одноглазників

• Подобається Подобається x 6
  12. Kovalenko

До того переліку треба ще додати розгін мирної ходи, що майже на 70 відсотків була з жінок, бандитами в купі з ментами, через кидання тротуарної плитки, взривання сшг та взривпакетів, побиття людей кийками та битами, використання травматичної вогнепальної зброї...

13. Коньъ Пегий

Менты - да, показались во всей красе.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Во накрывает вату шиза.
    МММщик им такой банк создаст, задолбутся платить.:haha: А пономарева - премьер - министром. И не меньше.

14. ollan

ollan Well-Known Member

Интересно, до чего договорились?

Пу_тин и Порошенко обсудили развитие российско-украинских отношений
    http://ria.ru/politics/20140612/1011795606.html

15. Kovalenko

Лавров вже сказав: бандити припинять вогонь як тільки його припинить Україна (звісно, це мій переказ його заяви).

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

А ось це - свідчення, що в оснащені бійців мало що змінилося: https://www.facebook.com/hromadsketv/posts/777082398978792

Дмитро Гнап, до речі, з Донецька

16. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Пономарева Гиркин арестовал. [​IMG] За растрату.

17. ollan

ollan Well-Known Member

И по газу, пока, не очень.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Значит, ни о чем не договорились. Если нельзя сейчас вступить в НАТО, то можно хотя бы оружием помочь?

Не поделился?

19. Коньъ Пегий

"Также Песков отметил, что Порошенко поздравил Пуйлоа с Днем России. Источник: http://censor.net.ua/n289658"

Он бы еще его с Освобождением Крыма поздравил.

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://crime.in.ua/news/20140612/ataka

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)