Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Це точно!

2. Wili

Wili Well-Known Member

в тему, хочеться вірити що місцеві зроблять висновки

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З таким АТО скоро і в Харкові та Сумах почнуть "розуміти". :sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://sockraina.com/news/7909

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось дорого, 100 грн. на день під артобстрілом.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Наверное, с тетками в комплекте. То есть, с министрами.

7. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

В мене були сподівання, що щепленням мав би стати Янукович-президент. Щепили три роки... Результати розчаровують... Хто був янучаром, той став зрадником.

8. Wili

Wili Well-Known Member

гм головне щоб кадировці хтиві вночі не постукали)))

9. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да, они такие.:))) С Бабаем вон очень темная история. Очень.

• Подобається Подобається x 2
  10. metallic

metallic Well-Known Member

Все эти фото, взяты здесь.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я думаю, що після всіх подій, що відбулися на Сході, лише найзапекліші фанатики Новоросії висновків не зробили.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

То й добре, що квартири не позахоплювали і не відібрали в людей, будуть мати, куди повернутися.

Маленький офф-топ: але житло там справді надзвичайно дешеве порівняно зі Львовом о_О

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

13. kym

kym Well-Known Member

Це все виглядає на план погоджений з владою у Києві... На одному з відео звернув увагу нв бабу сепаратиста з білорусії - не ховала лиця ,показувала паспорт і заявила що не боїться бо покине Україну коли терористи захоплять пограничні пункти - тобто вона наперед знала що будуть такі дії і мала впевненість що так буде. Терористи не мали б такої впевненості, якщо б не було зради у Києві. У керівництві АТО теж купа зрадників - те як підставили єдиного активного генерала Кульчицького підтвердження тому. Тай все АТО проводилось так що ніби стимулювало терористів до дії. питання до Наливайченка - що він робив два місяці - чому не нейтралізовані рускі шпіони у Генштабі, керівництві Нацгвардії, МВД - або невміє, або не хоче.
    Армія хоче знищити терористів, начальство не позволяє. В кожному пункті захопленому терористами їх є не більше 2-3 тис. Вони зосереджені в двох трьох місцях. Не треба воювати з усім Донецьком - треба локалізувати бандитів у місцях їх розташування у Донецьку і знищити. Військових сил для цього достатньо - немає політичної волі і є наявність саботажу. Якщо Порошенко цього не змінить то значить помилились у ньому.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прикордонні чи шо?

Хто чув про його активність до його загибелі?

Не дозволяє чи шо?

Бойові дії практично припинилися. Схоже це перемир'я, яке не оголошене офіційно.

15. Wili

Wili Well-Known Member

зараз на сході декілька добровольчих озброєних формувань, цікаво що буде якщо влада прокине народ, і здасть АТО.

16. metallic

metallic Well-Known Member

Вы про Славянск или Донецк?

17. ollan

ollan Well-Known Member

Что-то и сегодня АТО молчит.
    Видать, с Вовой Пу за газ договариваются.
    Я так себе думаю, зачем Пу мутит воду на Донбассе. Там находятся одни из самых крупных потребители газа в Украине. Вова с Яныком работали по каким-то своим схемам продажи газа, это Вове было выгодно. Яныка кышнули - схемы начали рушиться, Вова теряет бабло. Его задача додавить Украину, чтобы она продолжала покупать газ по старым схемам. До тех пор, пока Украина будет сопротивляться, он будет слать боевиков и оружие, расшатывая ситуацию в голозадой Украине и заставляя её тратить последние деньги на АТО. Ни о какой экономической стабилизации, не говоря уже об экономическом подъёме, в Украине, пока идёт АТО не может быть и речи - на это всё и рассчитано. Идеальный для Вовы вариант, это Донбасс, как субъект федерации в составе Украины, который будет более сговорчивым и будет покупать покупать газ так, как выгодно Вове.
    А вот козырей у Украины в данной ситуации, я не вижу, к сожалению.
    Дай Бог, чтобы все мои догадки были неправдой. Но я, реально, не вижу другой причины, по которой Пу поддерживал бы всю эту движуху на Востоке.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

19. vele

vele Well-Known Member

Добровольческий батальон Донбасс готовится к выезду на передовую. От его командира Семена Семенчненко сведения, что противостояние затянется на год. https://www.facebook.com/teroboronaDonbass
    Этот человек знает обстановку на Донбассе не понаслышке. Так как может прекратиться противостояние через неделю, как обещает Порошенко? Или это такие же обещания, как покращення Януковича??

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Перемир"я ? Бойові дії припинилися, а бойовики нв важкій техніці з купою зброї без перешкод пруть через кордон, укріплюються, займають нові населенні пункти...
    Що далі? Хто наступний? Воєнний стан на сході вводити не хочуть, АТО стихло. Боюсь, щоб "зелені чоловічки" завтра не захопили нашу АЕС У нас он навіть блокпости демонтували.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)