Східна Україна -5

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем zet, 31 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бачила два в таксі. Це якщо чесно. Але для нашого міста - величезний показник. Може в кого ще по гаражах є, я ж не знаю. Офіційно не бачила, щоб десь на установах висів такий прапор.

О, сьогодні бачила на газонокосарці жовтоблакитну стрічку :))) Взагалі, стільки українських прапорів у місті я ще ніколи не бачила як зараз. Гордість аж розпирає :good:

• Подобається Подобається x 3
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Не думаю, що всі хто ходить з прапорами УПА, добре знаються на історії. Багато у чому, це тренд. Щось на зразок символів перемоги. Купа людей з ними ходить, а спитайте скільки було українських фронтів. Мало хто відповість.

Так. У церкви ходить не багато людей. Особисто я, не маю жодного знайомого чи родича, який би ходив до церкви. Тільки за часів студенства, була одна знайома дівчинка - баптист.

Так. Це необхідно. Але що б просвітництво, не переростало у пропаганду.

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Миколаїв?

Аналогічно. У Херсоні капець як багато жовто-блакитних прапорів :).

3. Exitus

Exitus Well-Known Member

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

ЮЖноукраїнськ. Треба ще брати до уваги те, що у моєму місті дууууже великий відсоток росіян....Омськ, Красноярськ, Зеленодольськ і т.д специфіка виробництва т.с. "понаехавших" на будівництво і експлуатацію АЕС. Зараз вони сидять тихо і не висовуються , хоча на форумі ніколи не оминають можливість показати свою зверхність нах "хохлами".

• Подобається Подобається x 4
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Они еще не заколебались про нацистов чушь нести? Уже весь мир хохочет. Параноики чокнутые. Пусть под границей войска посчитает, ушлепок Глазьев. Хоть честно уже признался, что Донбасс оттяпать хочет.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А слово "пропаганда" має якийсь негативний зміст??? Пропагувати здоровий спосіб життя, наприклад? :crazy: Я не бачу(особисто) гіднішого прикладу мужності й патріотизму, ніж Люди з організації, бойову трійку яких державна махіна зуміла знищити аж у 1961 році... Не кажучи вже про те, що Ідея їх перемогла у 1990-му й втілилась остаточно у 1991-му.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Донедавна, друже, ти міг таке уявити собі?:crazy: А те, що цьому посприяє РФія? Це ж хіба не диво? :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  7. metallic

8. Moskal Charivnik

9. metallic

• Подобається Подобається x 1
  10. Moskal Charivnik

Ви назвали місця, де руські сильно відрізняються від рязансько-псковської, тим більш мацковсько-пітєрської русні. Пам"ятаю, ще десь 91-93 ходила ідея від’єднання Сибіру та Далекого Сходу від Росії.

11. ollan

ollan Well-Known Member

А за что сражается Донбасс и Луга?

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Я думаю, что кое-что из одесских событий, для него тоже остаётся и останется загадкой.:sad:

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

13. Коньъ Пегий

У дамочки вряд ли есть понятие, где Днепропетровск:)))

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Общалась по поводу событий в Донбассе. Очень интересные вещи услышала...
    Есть люди, которые считают, что Россия все тут у нас наворотила, чтобы в Крыму люди думали, что их спасли от войны и не очень возмущались возникшими бытовыми и социальными проблемами....
    Один предприниматель уверен, что города разрушают специально - там старая застройка в центре, а хотят строить высотки...
    Другой предприниматель уверен, что Россия хотела захватить юго-восток, как и Крым, но все пошло не так, поэтому они переиграли - хотят "завалить" всю промышленность на Донбассе, чем избавиться от конкурентов на мировых рынках и заставить Украину еще и уголь импортировать...
    А вот более молодые люди считают, что так Россия и Украину ослабляет, и своих бандюгонов сбрасывает на соседнюю территорию, занимает некой работой...
    Вот такие разные мнения после небольшой деловой прогулки по городу...:dntknw:

Останнє редагування: 10 чер 2014
  15. Moskal Charivnik

А шо, многие знают, что идеолог украинского национализма, Дмитрий Донцов, родился в Мелитополе, Хрущов не украинец(даже, препрашем, не хохол), а страшный Ярош из ужасного Правого сектора не галичанин, а с Екатеринославщины:crazy:? Это ж вынос мозга "КАКЭТА????"о_О:crazy:

Останнє редагування: 10 чер 2014
  16. Коньъ Пегий

Валюта ДНР

• Подобається Подобається x 7
  17. Moskal Charivnik

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Поясніть недалеким людям, що П*уйло переслідував ЛИШЕ дві цілі:
    1 - захопити газоносний шельф біля Криму з метою власної наживи.
    2 - захопити Слов"янськ (епіцентр родовищ сланцевого газу) щоби відвернути конкуренцію.

Все, все і ще раз все. Усі розмови про "браццкую помощ і плацдарм в Криму" - дитсадок, казочка для малят.
    Плани "коридору" на Подністров"я і охорони труби - ну так, на рівні курилки виношувалися, але не далі.
    А тут ще подільник Фірташ спалився.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я порівняв давно, моя точка зору - місце, місце їм у тому переліку.

20. Wili

Wili Well-Known Member

По геббельсТВ передали що Словянського наркомана зняли з посади "народного мера", кулуарні ігри "республіки", може перестріляються самі...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)