Східна Україна -4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Feba, 13 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ось, що я скажу по факту. Україна має майже 500-т тисяч усякого роду військовиків, які, час показав, до реальної військової справи мають ганебно опосередковане відношення. Одних бюджетних мєнтів порядка 200-т тисяч, які зразу поздавали зброю сепаратистам, засіли в своїх околотках і спокійнісінько дудлять собі водяру, але не забуваючи при цьому вчасно отримувати бюджетну зарплатню.
    Сотні тисяч при погонах, а реално зробив спробу воювати добровольчеський батальйон "Донбас". Спроба, м'яко кажучи невдала, бо передо всім не треба на місці командира Семенченка патякати в ефірі маршрути пересування батальйону, а, по-друге, діяти по мінімуму військової науки, яку знав ще Чапай,- обов'язково треба висилати попереду основних сил розвідку... Тільки но нагло влетіли в убойну засідку українці під Волновахою, а Семенченко не зробивши з того дикого проколу, (про який втовкмачують в голову ще з суворівського училища), повторив один до одного те саме...
    Крім героїчного патріотизму командиру ще хоч трохи мізків треба мати, аби ні за що губити своїх підлеглеглих... Взагалі-то під час воєн таких командирів елємєнтарно ставили до стінки, аби інші охочіше включалися в виконання своїх безпосередніх обов'язків...
    Україна має справу з диверсантами, які вже пару десятків років підряд воюють і на пленері і в житлових умовах... А таке враження, що українські військові усі 23 роки Незалежності с удівлєнієм і іногда дивилися на свої допотопні АК і боялися до них доторкнутися, аби вони самі по собі ненароком не стрельнули...

Закапацца...

Але нема худа без добра,.. може хоч ці страшні події покажуть той катастрофічний стан в нашій армії, який треба буде обов'язково перемолоти...
    І, принагідно,- війни без жертв не бува,.. з цього приводу нІчого сканудить...

• Подобається Подобається x 2
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну, смотря кто первый предложит))) Могут во флаге "ДНР" верхнюю полоску изменить.

4. ELiKA

...

5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Як на мене, автори, що опублікували статтю, знайшли найгірший заголовок для статті. Найголовніше там те, що Київ зволікає у наведенні порядку. Й через таку втрату ініціативи, наведення порядку стає все більш складною задачею. Й також помилковість заголовку у тому, що далеко не всі приймуть будь-яку владу (аби дала спокій від війни). Маю думку, що велика більшість сприйме лише легитимну українську владу.

6. bayard

bayard Дуже важлива персона

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

видимо автор в запале и его приписал))))

• Подобається Подобається x 3
  7. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

8. ELiKA

http://www.segodnya.ua/criminal/v-u...-vooruzhennymi-lyudmi-mid-ukrainy-522874.html

9. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А как это - зафиксировали и пропустили, что ли? :sad:

10. Kovalenko

Нажаль, досить просто: 5 погранців не мають можливості прийняти бій з сотнею-другою "спеців" з РФ

• Подобається Подобається x 3
  11. Коньъ Пегий

А сколько не зафиксированных проехало? Легион уже, наверное.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну і на фіга тоді той кордон, щоб Було?

13. ELiKA

14. Коньъ Пегий

Я вот не пойму - где все это колорадское отребье жратву берет? Добровольно местные несут? Или по квартирам с автоматами ходят?

15. Kovalenko

Так... И те й інше. Про місцевих я вже писав. Навіть, якщо хоча б 25%... навіть 10% зрадників та колабораціоністів - в області 6-7 млн населення.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Магазини, продовольчі бази граблять ну і місцеві "сочувствовавшие" допомагають.

17. ELiKA

А что тут непонятного?
    Примерно так получают все, что хотят:

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В нас кордон з Росією...таке враження, що одна назва. Я от не розумію, ще Крим показав, що на цей кордон не просто прикордонників, а війська треба ставити, щоб ніхто не прорвався (несанкціоновано, звісно). Я не можу зрозуміти, чому й досі кордони ніяк не захищені.

19. Коньъ Пегий

Почему допустили Славянск? Почему Краматорск? Почему "ДНР"? Почему Луганск, Донецк? Этих "почему" уже сотни. И люди гибнут. И не было попыток даже противостоять первым ласточкам колорадов в ОГА Донецка. Олигархи балуются, а бойцов хоронят.

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я там, трохи вище писав, що майже 500-т тисяч різного роду українських військовиків не можуть упоратися з якоюсь тисячою проросійських сепаратистів на своїй території, які повністю контролюють дві області і дозволяють лігітимній владі робити рівно те, що вони дозволяють. Наприклад, ті ж екзамени в школах... То про який кордон можна говорити?
    Я слухав на TV одного ізраїльського спєца, який сказав, що виходячи з досвіду протистояння Ізраїль-Палестина, в українських умовах абсолютно нереально облаштувати глухий україно-російський кордон довжиною більше 1000 км,.. ми, каже, на своєму десятку кілометрів поклали мільярди доларів, а у вас про таке смішно говорити... є інші, реальні шляхи вирішення цієї проблеми, але то теж на роки і на колосальні суми...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)