Східна Україна -4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Feba, 13 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. vele

vele Well-Known Member

Немного позитива. Батальон Донбасс взял штурмом РОВД и перевоспитал милицию на Донетчине.
    http://hvylya.org/news/exclusive/bat...onetchine.html

Профилактическое воспитание любви до Батьківщини.

• Подобається Подобається x 7
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ментам не позаздриш...жили собі спокійно, бабульок по базарах ганяли, п'яних грабували, ну може побили кого час від часу, але особливо нічим не ризикували, а тут почалось. Як не майданівці човпуть, то сиМпаратисти, тільки під сепараторів ліг націоналісти штурмом взяли...:)))

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

С...и! Їх треба виводити на площу і привселюдно різками шмагати...пінгвіни жирні, бл...!

4. metallic

metallic Well-Known Member

Да глупость это все. Лишнее позерство и пафос. Все сами понимают, что тот кто симпатизировал сепаратистам и дальше будет им симпатизировать. А для того кто был верен присяге, это просто унижение. Которое ну никак не прибавит любви к Украине. Скорее наоборот.

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Думаєте, ті, хто залишився вірні присязі, отак просто підпустили сепаратистів у свої відділки? :)

6. Alias

Хоч боятися будуть.

7. metallic

По-перше, ще не ясно скільки зброї у них було для захисту і які були вказівки від керівництва. Он десантників на бойових машинах у повному обмундируванні роззброювали. А Ви від ментів чогось вимагаєте. По-друге, а якщо наприклад 50 на 50 відношення сепаратистів та патріотів у відділку? Або 65 на 35, чи 70 на 30, що тоді? Їм перестріляти один одного? А якщо головні менти сепаратисти, молодшим йти проти їхнього наказу?
    Це все тільки виглядає так просто. Схопив автомат і побіг. На справді, дуже багато ньюансів.

• Подобається Подобається x 2
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Словянську бої вже в межах міста (якщо вірити форуму)

9. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  10. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Отож... Але . Є закон - не йдеш ти до людей, то люди прийдуть до тебе. В 90-х була срака в милі движуха, навіть інструктували не вертатися тою ж дорогою, що йшов на роботу й жодного мордастого до підполковника я не бачив. У "нульових" попритихло - взагалі припухли. Дільнична пєхота у штанях 58 розміру при зрості 165 - то вже "комунізм" якийсь... :crazy:

• Подобається Подобається x 4
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я не оцінюю людей за їх вагою, але у випадку з міліціонерами, військовими, мнс"никами і т.п. в мене завжди виникало питання: а якщо треба буде чинити активний опір або гнатися за зловмисником або рятувати когось, то як вони це зроблять при таких параметрах? Як взагалі може бути міліціонер в поганій фізичній формі? :dntknw:

12. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

14. metallic

Охрана ЗАЭС окружила группу вооруженных лиц на въезде в Энергодар

15. prius

prius Well-Known Member

В нього певно перед очима були не злодії а гроші,тому так гнав

16. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Так я ж про що??? Яке "гнатись" чи який "опір"... СМІТТЯ... Здавав я на право отримати майора всі нормативи(з 2 поламаними ребрами). ЗДАВ(проста констатація, приводу хвалитися нема...), хоч мав повне право й зв"язки не грати кіна, але встидно - підлеглих як дрючити, як сам не годен?:crazy: А тут - "пінгвіни"... Воно ж і втекти не годне в разі вОйни... Найголовніше інше - такий стан говорить про те, що людина неспроможна до самоорганізації, як їх "психологія" пропускає на придатність - невідомо... Та й Ви кажете про оцінювання людей, ане мен... службовців :crazy: Є певні норми й вимоги, які ЯВНО тут проігноровано.:give_rose:

17. metallic

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Папа юрист, мама меліоратор?

19. Alias

о_О Це ж можуть і на нашу завітати.:scratch_one-s_head: