Східна Україна -4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Feba, 13 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kusk

kusk миється в бані

Россию тоже понять можно.Она опасается что Украину превратят в во вторую прибалтику и затащат в НАТО.
    Понятно что Россия у вас всегда виновата.А разве не она обеспечивала Украину дешевыи газом до 2005 ?
    Вам только надо было следовать политике многовекторности, а куда вы пошли с Ющенко и Грузией ?
    Чего же теперь пенять на РФ?

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

И сколько врагов перебила ваша цивилизация за 23 года??

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

"Новороссия", ули. Kusk'u нравится. Да, Рязань?

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Да нацрать нам на россию и ее желания и опасения, неужели не ясно?:haha: Иди бабушкам под подъездом по ушам езди, многовекторный.

• Подобається Подобається x 7
  3. kusk

kusk миється в бані

Зебр, ты сбрендил на Рязани. Я там был на сборах в 88 ом. И потом ни ногой...
    Ну не плачьте тогда ,когда РФ нацрет на вас...

4. Коньъ Пегий

Ну, около 300 человек уже. Продолжение следует.

• Подобається Подобається x 4
  5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Скажіть мені, добрі люди, що означає така реакция форуму на мої спроби лайкати дописи: "Kovalenko, Ви не маєте прав для доступу до цієї сторінки. Це може бути внаслідок таких причин: Ваш обліковий запис має недостатньо прав для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий допис, скористатися адміністративними повноваженнями чи іншими можливостями з обмеженим доступом. Ви намагаєтесь написати допис, але Ваш обліковий запис вимкнений адміністрацію чи очікує активації."

6. Коньъ Пегий

Ну так сгоняй еще раз. Там про многовекторность расскажи. А Рязань - это обобщающе для некоторых упоротых граждан Педерации.

• Подобається Подобається x 1
  7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Напишіть Мартіні або в тему "питання, відповіді, підказки"

8. Коньъ Пегий

Так уже црет. Камазами. Такая вот многовекторность. А плакать не будем, не переживай. Так, что там мы еще по Востоку не обсудили?

• Подобається Подобається x 2
  9. kusk

kusk миється в бані

А сами потеряли около 1500 ? Плюс генерала , карьера которого не сложилась в РФ?

10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

11. Коньъ Пегий

Пономарев - ТВ?)))))

12. Shegal

Shegal New Member

От цікаво, а що, треба всім, хто хоче, відрізати по шматочку й не битися за свою країну? Чи "государство не обеднеет, бери, не жалко?" (с)

Там їх поки не дуже багато, тих найманців. Якщо ліквідувати кадирівців та російських "волонтерів", то місцеві... ммм, як би пом'якше сказати, сепари, розбіжуться через тиждень, або вже на другий день.
    Якщо продовжувати чекати, набіжить свора окупантів, то дуже довго будемо цю кашу їсти(((
    там небезпечно зараз, дуже. Саме через те, що навколо лише бандюки та продажна міліція. А там живуть люди- чи їх не жалко? Відсотків 20 там чистих сепарів, інші- або нейтральні, або за єдину Україну.
    Я знаю, що кажу, бо сама звідти виїхала нещодавно, бо залишатися було небезпечно.
    Майже всі наші активісти змушені були поїхати з рідного дому.

• Подобається Подобається x 7
  13. Коньъ Пегий

Так Жирик и готовит))) Он уже Днепр поворачивал недавно.

• Подобається Подобається x 5
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В Urban Dictionary з"явилась нова стаття!

• Подобається Подобається x 4
  15. Shegal

Shegal New Member

этого персонажа давно надо принудительно лечить :pardon:
    пусть готовит дальше свои предложения :) расскажет санитару :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Bronislav Shimkevich

Bronislav Shimkevich Well-Known Member

Вот в чем иногда бывает беда, до 2005 года, РФ обеспечивала не дешевым газом, а сама предлагала его по такой цене в обмен на сумасшедшие скидки за аренду своего флота, ну 90 центов за 1000 кв.метров в год. А насчет НАТО и близости его расположения, в целом критике никакой не подлежат. РФию не устраивало ПРО НАТО в 1200 км от Москвы и 800 от Питера, ну теперь на полном серьезе от Эстонии и Латвии расстояние резко сократится до 100 и 600 км. Слава Мудрому Пу.....Ху...ло!!! К этому усиливается Южное направление Турция, Греция, Румыния и Болгария. Трижды Слава Мудрому Пу.....Ху...ло!!! При Союзе была миниатюра Хазанова "...мудрое решение...." А вы все озабочены Украиной... Пора бы собой озаботится. Как-бы.

• Подобається Подобається x 6
  17. Blaberus

kusk, я понимаю, что тебе этого очень бы хотелось. Но у тебя есть какие-нибудь ссылочки, кроме своего некрофилического желания выдавать желаемое за действительное?

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Уже плачут семьи, получившие опарышей в качестве бонуса к грузу 200!

• Подобається Подобається x 5
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Розумієте, у них там на побутовому рівні ніяк не можуть погодитися, що Україна - окрема держава.

Мене забанили на одному російьскому форумі (не політичному) саме за те, що я підкреслював, що бойові дії ідуть в одній країні, а бойовики - з іншої, і трупи чи те, що від тих бойовиків залишилось, відправляють в іншу країну.

Модератор вважав, що все це відбувається в одній країні, а не так, що "ваші воюють у нас і гинуть, а потім трупи ваших вивозять до вас".
    Не повинно, мовляв, бути ніякого протиставлення Україна - Росія, бо це один народ.

А Ви кажете: ох, Бастрикін, Бастрикін... ох, Путін, Путін...

Я, до речі, своїх російських колег попереджував про цинкові ящики ще в той день, коли Держдума дала дозвіл на можливе введення російьскиї війьск в Україну. Мене тоді перший раз за таку "нісенітницю" відправили на місяць банитися.

• Подобається Подобається x 8
  20. Blaberus

Схоже, вторгнення московитів не буде.:pardon: Пуйло на нас, східняків, образилось:sorry: і зараз готуе відповідну суспільну думку.
    Раджу подивитись.
    :crazy:

http://www.youtube.com/watch?v=PejhUFWcxLg

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)