Східна Україна -4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Feba, 13 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kusk

kusk миється в бані

Рівень проблем ближче до Молдавії. У Австрії схожі складнощі були більше 60 років тому.
    І їх ніхто вже не розглядає з точки зору реваншизму.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То чому не майбутня велика Австрія.

3. Ilya Krot

Ilya Krot New Member

Добрий день.
    Шановні форумчани, звертаюсь до Вас за допомогою.
    Я батько родини, що мешкає у Донецьку (дружина і двоє діток 3 і 1,5 роки).
    Зважаючи на подій що відбуваються у нас в регіоні я вирішив перевести сім'ю. Дуже потрібна Ваша допомога в пошуку житла (оренда).

4. Forpost

Forpost Стоїк

робіть ноги так як і планували поки не пізно

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=96780&highlight=до Львова

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

З Радіо Свобода. Як ті сепаратори знайшли батьків місцевих солдат? Хто їм зливає інформацію???

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це ніхто нічого не пише на форумі? Вимерли чи шо?

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви розглядали варіант виїзду на недорогу базу відпочинку? Скажімо, двокімнатні дерев"яні будиночки серед лісу, газовий балон, щоранку сільський базарчик перед в"їздом, куди звозять в тому числі готові продукти (смажену рибу, пиріжки, домашні торти).
    Знаю таку точку у 20 кілометрах від Корсуня Шевченківського на Черкащині. Якщо цікавить - звертайтеся через Приватні Повідомлення.

8. Wili

Wili Well-Known Member

пишуть що в Словянську активізувалася АТО, пишуть про гелікоптери і авіацію, інформація не перевірина.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Головне зранку всі інформагенства перепостили, а потім як води в рот набрали. В результаті знов не пойми шо.

10. mrochkizm

ось таке знайшла

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ще шось знайшли?

12. Hase

Hase зайчик

У штабі АТО заперечують інформацію про те, що у Слов'янську ведеться повномасштабна АТО, крім того, він заперечив можливість використання установок "Град".

Про це Українській параді повідомив керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов.

"Бойовики між собою влаштували розборки. Триває переділ сфер впливу", - заявив він.

"Місто по периметру перебуває під контролем українських силовиків", - заявив він.

Селезньов ЗАПЕРЕЧИВ можливість використання установок "Град" українськими силовиками в зоні АТО.

"Ні. Установок "Град" немає. Сили АТО контролюють ситуацію в регіоні. Задача терористів - постійна провокація з жертвами. Задача АТО - знищити бойовиків з найменшими втратами для мирного населення, підкреслюю з найменшими втратами. Тому говорити, що використовують ГРАДи, це як мінімум некоректно", - підкреслив Селезньов.

"АТО контролює ситуацію, здійснює моніторинг і володіє інформацією щодо місць зосередження і розміщення банд бойовиків", - додав він.

далі буде...
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/29/7027312/

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))

15. mrochkizm

VasMT, що смішного? Ви текст, який я запостила, читали? Видно ж, що ця інформація може бути як достовірною, так і ні.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

Останні вісті із Східного фронту. Зараз терористи заблокували і готуються до штурму Станично-Луганської прикордонної застави. Терористи взяли в заручники кількох родичів солдат, які служать на заставі, і прикриваються ними. Нападники вимагають скласти зброю і здати заставу. Прикордонники тримають позиції, але їм треба підмога військових. Міноборони про ситуацію я повідомив, прошу вогню. За кожного з наших треба боротися, ні кроку назад!

Олег Ляшко повідомив щойно

• Подобається Подобається x 3
  16. Wili

Wili Well-Known Member

Вічна пам'ять.

Останнє редагування: 29 тра 2014
    • Подобається Подобається x 5
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Фіг! Істерика пройшла. До того ж я вірю, що вороги сюди не дійдуть.
    Все буде ОК. Перемога буде за нами!:uaflag::bandera::uanew:
    Ла-ла-ла-ла-лала-ла-ла!

18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Будут генштаб вверх ногами вешать скоро с литвинами и прочими борисковыми. Еще чуть-чуть. Чуть -чуть...

19. zet

zet Дуже важлива персона

Это не моя мысль, но полностью поддерживаю.
    Раз нет забора из колючей проволоки под напряжением на границе, то может пригласить миротворцев из ООН, но с обязательным условием исключения России из этого списка. В конце-концов наши же выполняли миротворческие функции.

• Подобається Подобається x 3
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю чим відомий генерал Кульчицький, про загиблих або хороше, або нічого. Але генералів чомусь не шкода в принципі, в нас не генерали, а кабани. Загинути на війні для генерала почесна справа, а не на дачі від інфаркту.

Що стосується вертольотів - ну збивають їх, вже грім грянув, а мужик не хреститься. Видно не можуть обійтись без них.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)