Східна Україна -4

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Feba, 13 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bronislav Shimkevich

Bronislav Shimkevich Well-Known Member

То что пишут и показывают у вас знаем, и это все находится на совести тех кто это делает, я не собираюсь давать этим действиям оценку, этим займется потом либо история либо Гаага, на худой случай Басманный суд г. Москвы, почему-то я в этом почти уверен. В г. Славянске на вооружении террористов состоят из тяжелого артвооружения и активно используются: САУ 2С9 (она же Нона) 120-мм дивизионно-полковое авиадесантное самоходное артиллерийское орудие вооружена 120-мм нарезная пушка-гаубица-миномёт, стреляет по сути всем что имеет калибр 120 мм. до 20 российских переносных противотанковых ракетных комплексов с полуавтоматическим командным наведением "Фагот" или AT-4 Spigot калибр ракеты 120 дальность до 4 км, 120 мм пушка 52-П-471 122 мм, реставрирована из музея, переделана под калибр 120 мм, кроме того большое количество АГС-17 «Пламя» — 30-мм автоматический гранатомёт на станке и АГС-30 автоматический станковый гранатомёт, замечен в работе 2БМ9 - "Василек" - вот из него и стреляют по жилым массивам. Так что господам террорам грех жаловаться на отсутствие артсредств, я не говорю про ПЗРК, и вроде появились "Стингеры" ..... граница ведь "на замке"....

• Подобається Подобається x 6
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Стингеры вряд ли. Не попадались пока на глаза. А вот Иглы есть в ассортименте.

3. Bronislav Shimkevich

Появились, от Кадырова их туда море привезли с Афгана, и чем больше будут чесаться в ВР, в МО, МВД, СБУ так у них скоро и "Грады" с "Ураганами" будут.....

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Читаю новини,а настрій все нижче і нижче опускається...скоро нижче плінтуса буде.....

Я вже мабуть не дуже й то здивувюсь якщо побачу "туристів" у своєму місті.:sad:

Так вже повірилось, що взялися за терористів і будемо рахувати дохлих бойовиків камазами... така ейфорія була коли почалося АТО в понеділок. А тепер знову....

Бл! За вікном почали стріляти я аж підскочила! На щастя це були петарди...

• Подобається Подобається x 3
  5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

В двох словах о стані справ в нас на сьогодні. Аєропорт - за нашими, хоча там точаться бої. Так само, за нами Путилівський міст (вже писав, він веде до аєропорту, він є роз'язкою на виїзд з міста, під ним проходить залізниця), його разміновано (зверніть увагу на дії бандитів, між іншим!). Стрілянина, що була з боку бандитів, що базуються в приміщенні СБУ, була спробою збити якийсь літаючий об'єкт. За плітками - "дрон", хоча не виключно, що й якусь примару ( :) ). Сусідня до СБУ будівля МЧС (пожежна бригада) відібрана на користь штабу "чеченів". Колона техніки, що їхала містом, з міста виїхала, проте, чи перехоплена - невідомо. Між іншим, хто знає Донецьк, на проспекті Пафілова є місце, де поруч немає житлових будівель (балка, зелена посадка) - там можна було б їх перехопити.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Дааааа.... Багата наша українська земля талантами. :) :mocking: Пані Олі на національну сцену треба. Тільки маскальські матюки прибрати. ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. Alias

З самого ранку всі соцмережі про це писали, тільки ледачий не публікував про цю колону в новинах і невже наші військові нічого не застосували? Хотілось би вірити в протилежне.

• Подобається Подобається x 2
  8. pipie

pipie Well-Known Member

Нічого собі ... Ви все це самі бачили в наявності? Або дізналися від Тимчука?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Так, приказую песимізм АТСТАВІТЬ! :ireful1: Все буде добре!

• Подобається Подобається x 8
  10. metallic

metallic Well-Known Member

Ну так: "в любом магазине...".

11. Alias

Та щось накрило....
    Можна трохи попесимітую?:sad:

12. Bronislav Shimkevich

Лично видел, я все-таки в Армии служил, и чего-то понимаю в вооружении, а Тимчука читать себя не уважать. Они уже месяц Славянск пугают сверхточным новейшим оружием против террористов, вот не задача где оно, его уже на волах можно из США или Европы привезти, наверное по частям пешком несут. Еще год будут собирать и 1000% не соберут правильно....

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

А мы тут как в пессиме пребываем...:sad:

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Приятель сказал что вышли на Новоазове, есть повод для пессимы...

• Подобається Подобається x 1
  13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

НІЗЗЯ!!!:ireful1:

14. Alias

Та вам взагалі не позаздриш. Тримайтеся там, а як ні, то тікайте звідти.

Від наших кумів із Спав"янська вже давно ніяких звісток немає. де вони, що з ними?

Інколи треба , щоб з катушок не з"їхати :)

15. prius

prius Well-Known Member

Кадировскі туристи

16. Alias

Шкода, що не до самого верха наскладали тих "туристів"...і що тільки один камаз.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Pavlo Zhovnirenko
    2 години тому · Відредаговане
    Це жах, люди.

• Подобається Подобається x 9
  18. Alias

З ОФ

• Подобається Подобається x 4
  19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну что же, торги продолжаются. Да, порадовался в понедельник, и опять непонятная шиза пошла, тишина и все больше мрази черномордой... Погранцы там тоже с "народом", походу, как и мусора Донбасские. Как уже заколебло это болото и непонятка бесконечная...

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Подмога скоро прибудет)))) Пусть не расстраивается.

• Подобається Подобається x 4
  20. kusk

kusk миється в бані

Ні зброї , і бути не може , для точкового винищення невеликих озброєних груп у місті. Ну крім таких же озброєних груп . А все інше зброю просто перетворить місто на разваліни.То є в те, чим був Грозний після другої Чеченської .
    Ну і ще що важливо . Після такої обробки з'явиться величезна кількість бажаючих мстити. Залити їх грошима , як це зробила РФ , Україна не зможе. Тобто Україна ще буде чекати сплеск тероризму в Києві і на її західній частині . Там , де на думку месників , знаходяться основні винуватці .
    Марне це справа АТО . І схоже Петя це розуміє. Так , імітує діяльність , для США і все.
    Зараз ще ЄС ублажить , підписавши економічну асоціацію . І Путін з легким серцем введе загальні митні правила . І 25 % експортного потенціалу України підвиснути в повітрі.

Останнє редагування: 29 тра 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)