Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. hint

hint Patria o muerte

Его оперативно поменяют... віборі проведут, главное ж оккупировать, чем не предлог?

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

"Референдум" на носу. Как бы это дико не звучало, но судя по последним событиям, ДНР будет. Людей просто отдали на растерзание прокаженным.

• Подобається Подобається x 6
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

Царев - тупая пешка влюбленная в Путина...
    А вот Добкент.. - продолжатель дела тела... тупой но слаб морально, много не накуралесит, но говорить может, читать тоже обучен.

• Подобається Подобається x 2
  4. Коньъ Пегий

До ментовких высказываний "пид..ски".

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Реальная путькина кукла.

5. Exitus

Exitus Well-Known Member

не знаю.. интуитивно "вижу".. что-то в таком сценарии не клеится... уже ведь проводили в Донецке "спиритические" сеансы по вызову "тела".. не пошло...

• Подобається Подобається x 1
  6. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А ведь и правда - не может же такого быть, чтобы все предали? :cry: Хотя про Яроша я тоже что-то такое читала. А может, про него специально такие слухи распространяют?

7. Коньъ Пегий

Пару митингов отдубасят - сами в ростов за ним побегут. Не мытьем, так катаньем.

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

https://www.youtube.com/watch?v=ffhxcio9HK0
    c 30й секунды.
    вот я не знаю что делать с такими....даже и человеком называть как-то некомильфо.
    какое-то безликое существо, словно и не жило в Украине никогда.
    23 года, а по-прежнему Краснодон, Москва и молодогвардейцы.
    зомби, и говорит заученными фразами агтипропа.

9. Exitus

Exitus Well-Known Member

турчинов не агент, юлька не агент, ... та багато не агенти.. а от Ярош - підтримував гарячу стадію майдана, провокував задля підтримки... не працює (мож живе на "гранти" ФСБє) справа у москві - прикриття для повернення агента.... це не зв'язно, але коротко.
    Тай не даром Кремль робить на нього ставку.. куди не кинься - ПС.

10. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

:haha:
    ---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------
    ну и что? я тоже все эти годы ждал... и говорить могу не хуже:
    вперед, народные массы не потерпят двуличия! Пламенным сердцем, светлым взглядом облечемся! Вооруженные лучшими заповедями партии, мы выполним и перевыполним план! Ура! Нас ждет нелегкий труд, под громами, под перекрестным огнем сразимся за правое дело - но выстоим! Вперед товарищи!!!

• Подобається Подобається x 1
  11. pipie

pipie Well-Known Member

Поки гамселять патріотів на жаль.

12. timatimon

timatimon New Member

Чого найбільше боїться Путін?

Чого найбільше боїться Путін?

Путін боїться лише одного - що його усунуть від влади.
    Санкції, блокування рахунків і все інше для нього - лише засіб тиску.
    По справжньому він боїться лише бути усуненим від влади.

Він зробив необдуманий крок, коли пішов у президенти втретє. Оскільки конституція Росії чітко не вказує чи має право президент обиратися на третій термін чи ні. Навіть багато Росіян згідні, що Путін пішов на третій строк - незаконно.
    Отже Україна, в першу чергу, повинна не домагатися визнання Путіна НЕ ЛЕГІТИМНИМ.
    Верховна Рада України має прийняти закон в якому визнати Путіна - ЧАСТКОВО ЛЕГІТИМНИМ ПРЕЗИДЕНТОМ.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Що відбулося в Донецьку.
    Був мирний мітинг, який перейшов у ходу. Раптом звідкись з'явилися орки з палицями, двовеняками, дубинками та в балаклавах. Вони почали лупити всіх людей, які мали українські прапори та символіку. Били нещадно. Самі не бачили, але розповідають, що літню жінку з дубиною ледь відтягли від дитини... Самі ж орки відтягали зі словами ето же рєбьонок. Мітинг наздоганяли ще дуже довго, добивали рештки. Розбивали скло авто з жовто-синіми стрічками, вимагали документи в усіх прохожих у камуфляжці. Деякі орки були навіть без балаклав. Не бояться. Почуваються героями. Міліція відтягала їх тільки коли починали когось забивати, а так супроводжували орківську ходу. Було кілька вибухів взривпакетів. Зброї не бачили. Скільки постраждалих наразі невідомо. Ми особисто бачили побиття щонайменше чотирьох. Реакція перехожих - окрема тема. Дуже багато хто вітав орків, кричав добівайтє іх, багато водіїв сигналили, дівчата їм усміхалися... Це було найстрашніше. Самі орки хизувалися одне одному скільки хто голів розбив, кричали Росія. Наскільки нам відомо, затриманих серед орків немає. Не виключено, що вони є серед мітингувальників.

Від виділеного в шоці

14. Коньъ Пегий

Так я о чем... И будут метелить дальше, это только начало. И менты помогут, если будут отмашку давать. Конечно, есть вариант, что Донецк озвереет, но это маловероятно.

15. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

це погано, звiсно. але питання: ви що, досi думаете - що всi проти россii а диктують мiсту якiсь 300 террористiв? логiку уввiмкнiть! чи кожний перехожий - проплачений?

16. Коньъ Пегий

Ничего, скоро будут усмехаться только подобострастно.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Це жах..капець...Я вже не вірю, що країну вдасться зберегти....

18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Пане, Ви що намагаєтесь мені сказати?

19. zet

zet Дуже важлива персона

Может из-за этих наблюдателей-заложников так странно себя ведут спецподразделения украинские. Плюнули на людей, лишь бы волосок не упал с головы потенциальных валютодателей?

20. Feba

Feba Well-Known Member

http://hvylya.org/analytics/politics/pokushenie-na-kernesa-kak-analog-vyistrela-v-saraevo.html

отличная статья!

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)