Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

а кому цей гад потрiбен?

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

це аксiома. вони крадуть з казни зараз мильярди. не з руки скидатись.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

добро не вбивають. добро саме перемагае зло, на те воно i добро.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так, Гепа - жулік і злодій, махінатор і наперсточник, сквернослов і цинік, йому не місце не те що у владі, а і в пристойному суспісльстві.
    Але це - не причина стріляти йому в спину.

Майдан, в основній своїй масі і вийшов за дотримання законності і проти свавілля і беззаконня (произвола и беззакония).

Невже так важко зрозуміти?

• Подобається Подобається x 6
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

То цитата була. Я не знаю, яке ставлення харків'ян до гепи наразі, і яке його ставлення до сепаратистів. Місцевим в будь-якому випадку видніше.

4. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

тут хтось нещодавно пропонував закидать сепаратистiв точечними бомбовими ударами. тобто одне не причина, а друге -причина?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 3
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну и чем тут ПС провинился? Я их не люблю, но на этом видео их приспешниками жидо-масонской клики называют, а они себя украинцами и смеются над такой глупостью.

Когда колорады с ленточками ногами по лицу людей избивают - вот это гопники.

• Подобається Подобається x 2
  7. medwedo berlogsoni

Є прихильники і таких методів.

Але, ще раз кажу, основна маса тих, хто вийшов на Майдан - побудова української держави, що базується на законності і правопорядку.

Законність має будуватися на принципах дотримання природніх прав людини.

Бо законів можна багато написати.

І ще: одна справа - пропозиція, інша - реальні дії.

Пропозиція закидати - це лише слова, а пуля в спину - це реальна дія.

Так що не порівнюйте, а то матиму причини назвати вас демагогом і тролем.

• Подобається Подобається x 4
  8. metallic

metallic Well-Known Member

І те і інше. У аеропорта, повинна бути своя охорона. У Допкіна державна, як у кандидата у президенти.

Я далеко не фан Допкіна. Але ця вакханалія повинна припинитись. Царьова били, і менти не прийшли на допомогу. Тут хтось вишиває, по злітній смузі. Держава тріщіть по швах. РФ+сепаратисти, руйнують її з зовні. А такі дії, руйнують її з середини. Такими темпами, скоро у кожної партії буде своє бойове крило, і вони будуть сперечатися чиє сильніше.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Та до чого тут потрібен чи ні. У ментів є обов'язки, вони повинні їх виконувати. У охорони теж.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Пфф..Теж мені новина. Вони ними завжди і були.

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

[CENZ]https://www.youtube.com/watch?v=JUADWn6r0J4[/CENZ]
    :bandera:

10. hint

hint Patria o muerte

Гепа уркой был, уркой и остался и не важно, какую он должность занимает. Урки же, с ним, по своему и разобрались. А что они там между собой не поделили, я не знаю.

11. medwedo berlogsoni

Я - теж. Я поставив Вам плюс, тому що згоден. Є законний кандидат - охороняйте його і давайте можливість виступати скрізь, де не заборонено.

Інша справа, що по ньому в"язниця плаче. Але потрібно викласти з даного приводу незаперечні факти, яких чимало, зняти з перегонів, можливо, посадити в каталажку.

А білборди під Києвом з його мордою, заляпаною пейнтбольною фарбою, мене відверто радують.
    Але одна справа - заляпати білборд, висловивши тим самим своє ставлення до цього кандидата, інша - пертися на злітну смугу, на якій не повинно бути не те що сторонніх людей, а навіть сторонніх горобців.

• Подобається Подобається x 6
  12. bayard

bayard Дуже важлива персона

точно знаю, что вчера после матча, ультрас разбили в щепки машину украшеную колорадской ленточкой и триколором.

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

Нет, это не урки. Кернес у власти с 2010 года. Избран мэром, имеется в виду.
    Урки имели три с половиной года, чтобы с ним разбираться.

Сейчас как раз стреляли не за "не поделили", а за политику, за смену ориентации в политике - переход, фактически, на сторону нынешней киевской власти.

(Ну, если только Вы не считаете ПР организацией, придерживающейся правил воров в законе: ссучился - получи пулю)

• Подобається Подобається x 1
  14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Именно так, неужели за гос.измену таких, как Допкин и Царёв не возможно снять с выборов, лишить неприкосновенности и посадить?!

Фактов не хватает?

15. metallic

На Луганщині бойовики викрали організатора спецбатальйону МВС з боротьби із сепаратизмом

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

токма шо, сатрю сибе Ай ситиви а там: "остановим коричневую чуму, Допа наш презервент!" гм .....

17. medwedo berlogsoni

Фактов, думаю, более чем достаточно.

Но у нас настолько все запушено в том числе и с судебной системой,
    что становится не по себе.
    Вот "Топаза" опять поймали. Если его опять посадят под домашний арест, я начну смеяться, и не перестану, пока за мной не приедет белая газель с ребятами в зеленых халатах.

Вы посмотрите, как браво с выборов снимают в России, например, Немцова. Раз - и готово.
    Я не хочу сказать, что в этом вопросе нужно ориентироваться на Россию или Беларусь. Там - явно надуманные поводы для снятия.

А у нас, касательно Добкина или Царева - вагон и маленькая тележка.

• Подобається Подобається x 4
  18. metallic

Откуда вещает, если не секрет? Ведь говорят, должен был сегодня у нас разглагольствовать. Но не срослось....

19. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

она уже идет

20. metallic

Стан Кернеса після операції дуже тяжкий – лікар

Никогда не думал, что буду сочувствовать Кернесу..

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)