Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Feba

Feba Well-Known Member

Добкина в Херсон не пустили
    Царев сейчас в Славянске ( "гуманитарную помощь" привез ) проводит горсовет и собирается самопровозглашенного мера узаконить

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

http://obozrevatel.com/politics/390...smestyat-shtepu-i-legalizuyut-terroristov.htm

Царев проводит заседание горсовета Славянска, где сместят Штепу и легализуют террористов

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не знаю, кого вони там заарештували, вчора десь викладали відео, як міліція разом з сепаратистами від ультрас тікала

• Подобається Подобається x 1
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Гнида. А что он за хрен с горы, узаконивать кого - то?

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:bandera:

• Подобається Подобається x 2
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Гнид хватает.
    http://crime.in.ua/news/20140428/predatelstvo

После этой новости сразу возник вопрос - как мелкую группу смогли выявить сразу?!

Теперь с тремя проверками проверок придётся силовикам что-то осуществлять.

Силовиков надо не ругать сейчас, а поддерживать, им приходится на три фронта воевать.

Когда в коллективе есть предатели - это хуже, чем враги явные в двукратном количестве.

Абсурд, но не террористам придётся в условиях конспирации существовать, а силовикам.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

У нас на соседней улице наркопритон был, так он маскировался за 2 часа до приезда ментов с проверкой. А что говорить про боевые действия...

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. metallic

metallic Well-Known Member

Тю, а чого його не охороняли? Чого ментів не викликали, що б розігнати тих хто приперся на злітну смугу? Дивина якась.

9. ollan

ollan Well-Known Member

Одни дураки побили других.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

В Кернеса стреляли профессионалы. Выживет - повезло. Ранение тяжелое. Версия одна - российские киллеры. Кремль убивает тех, кто ему мешает.

Правда, що вночі в Харкові розігнали наметове колорадове містечко якесь?

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аеропорт чи Допкіна?:)))
    Жалкуєте?

12. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

нещодавно "гепу" тут поливали грязюкою та засуджували. що, це вже у минулому?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Грибнику,
    так є і так буде в усьому світі. Ну крім може північної Кореї і Венесуели.
    Чи ватники на щось інше заслуговують?
    Я вже писав, як у березні при мені рашензів вигнали із солідного автосервісу. "Окупантів не обслуговуємо. Можете скаржится власнику холдінга."

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вчора слухав передачу Еха Москви. Слухаю лише виступи адекватних людей.

Один сказав, що якщо Пономарьов - народний мер Слов"янська, то Кремль повинен визнати, що Навальний - народний мер Москви, а Лімонов - народний президент Росії.

Цинізм Російскої влади не знає меж.
    Знову в селі дивився російське телебачання. Репортаж такого собі Мамонтова.

Показують, що в Донецькій області будують начебто табір для нелегалів, а фактично - концтабір для жителів Донбасу (версія мамонтових).
    На замовленя Євросоюзу.

Дійсно, велика огорожена територія з надписом на хвіртці російською мовою "Посторонним вход запрещен" (о, бЄндерівці кляті - на язикє прєдупрєждают). Досить пристойні цегляні будівлі з світлими кімнатами, ідуть оздоблювальні роботи, давно вже поштукатурені стіни, встановлюється сантехніка і електропроводка, одним словом, все майже готове.

І жодна зараза не сказала, коли ж вся ця велика територія почала забудовуватися.

"Київські заколотники" при владі два місяці, і за цей час встигли узгодити місце розташування, склали генплан, уклали угоду, отримали європейські гроші, розчистили територію, залили фундамент, вигнали стіни, дах, поштукатурили, пофарбували, провели сантехніку (крім умивальників).

І це, між іншим, походя, поки "київські власті гризуться за владу".

Все це роблять "ледачі западенці", щоб нічого не робити потім, а лише сидіти на шиї "трудящихся Востока".

Такої відвертої брехні я в житті не бачив.

Адже очевидно, що будівництво йде вже не один рік і почалося і зафінансувалося ще при "Януковіч, вернісь".

Нічого, рускій піпл зхаває під водочку да сєльодочку. Тагіл руліт.

Потім показали ще якусь бабцю, яка повідомила, що, виявляється "кієвская власть заставляєт сдавать по пять грівен на армію, а сами оні лежат на мілліонах".

• Подобається Подобається x 3
  15. ollan

ollan Well-Known Member

Типа, по понятиям, короновать?:mocking:

Такие ролики, явно не в пользу ПС. Гопники какие-то.
    https://www.youtube.com/watch?v=-T2XZ3ybHkk

16. Kojariv

а що не лежать??!! невероятный цинизм- просить бедный народ скидываться на армию! так сами скиньтесь, вы же миллиардеры!!! мать вашу так

17. medwedo berlogsoni

Одна справа - поливати грязюкою, інша - стріляти в спину.

Невже різниці не бачите?

Мета прихильників нинішньої влади - усунути від влади бандитів і злодіїв, винних - покарати через суд, а не стріляти в спину.

Для нєдєдімой це важко усвідомити.

• Подобається Подобається x 4
  18. Kojariv

я от политики далекий, не смотря на то что пишу в этом разделе. не знаю что делал гепа, как жил. Но на лице его по моему - грехи прямо написаны.

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Политика вещь ситуативная, особенно на востоке :). Кернис стал на сторону добра (Украины), зло (Кремль) решили его убрать и убить двух зайцев - вывести из игры человека, который, по их мнению, начал выходить из-под контроля и свалить все на ПС, как раз потому, что примитивный подход к политике (таковой у подавлющего количества населения) найдет однозначно "правильный" ответ - Керниса поливали грязью из-за симпатий к России, значит стрелял ПС...
    :blush:

20. medwedo berlogsoni

Нє вашє дєло, кто сколько скідиваєтся.

Я кажу про те, що російське телебачення бреше, що заставляють скидатися.

Жодного цинізму з боку нинішньої влади не бачу.

Люди здають гроші причому - добровільно, без всякого примусу, бо попередня влада (паддєржіваємая крємльом) розікрала півбюджету і розвалила армію.

І потім, звідки Вам відомо, що міліонери нічого не скинулись на армію?

Лоічно припустити, що якщо Порошенко та інші товстосуми спонсорували Майдан, то невже вони не будуть спонсорувати українську армію, яка має їх захистити?
    Сказати А і не сказати Б?

У вас, здається мені, кінці з кінцями не зходяться.
    Ваші аргументи годяться лише для піпла, що дивиться російське ТБ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)