Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от, мене знову забанили на форумі Словянська, ніяк не можу зрозуміти, вони там і справді такі гіперкультурні, чи то на українську мову така дика реакція :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

Спецназ России опубликовал ответ украинскому генералу СБУ
    оказывается это мы, все те кто так или иначе учавствовал в Майдане, привели хунту к власти.
    те кто заплатил своими жизнями за нашу свободу - фашисты.
    а те кто вел себя как наглые гопники "по беспределу" бряцая оружием на территории самого из братских народов - миротворцы.
    мы "утратили трезвость мысли".
    весь мир, начиная от Японии и заканчивая ЕС, как-то старается финансово помочь постреволюционной Украине, а самый братский народ высылает диверсантов.
    США, ЕС оказывается финансируют фашизм. МВФ поддерживает хунту, все мы - адепты запрещенной по всему миру идеологии.
    сегодня, прочитав этот ответ, мне впервые стало стыдно за то, что я говорю по-русски......

• Подобається Подобається x 6
  3. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

в тебе пiдпис "я знаю грамоту свободи-її підписують мечі" нiчого особистого, але стрьомна штука с погляду на фашизм.

4. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Нет, у меня папа украинец. :) Я родилась и живу в России.

• Подобається Подобається x 1
  5. zet

zet Дуже важлива персона

Вы б послушали Ходорковкого. Фашизм в Россию уже давно пришел. И мы тут не при чем...

• Подобається Подобається x 3
  6. bayard

bayard Дуже важлива персона

это цитата из Лины Костенко:)

7. ollan

ollan Well-Known Member

Не могу разделить вашего восторга.
    Три года работал в одной конторе, напротив выхода со стадиона.
    Не вдаваясь в подробности, самые неприятные впечатления.

8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Судячи з фото, акція була дуже "масова" )))
    Одеса поки радує, але тре ше якось 1-9 травня пережити, колоради точно активізуються

• Подобається Подобається x 4
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Угу, і, думаю, шикарні мальовничі провокації намагатимуться зробити ще й у Львові.

10. hint

hint Patria o muerte

Ультрас они разніе... у меня напротив дома пивной ларек, так не вдаваясь в подробности, впечатления от не ультрасов более чем саміе неприятніе. Какое общество, такие и ультрас, со временем они взрослеют, кто-то умнеет, кто-то нет. Но они невідємна частина футбола, причем активная и в основном интересная

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хоч би на форумівку шпійони не проповзли :haha:

12. Персі

До речі, про Львів. Я так і не зрозуміла, хто буде проводити марш 28 квітня. Ніби всі відмовились (ПС точно, принаймні), щоб не було провокацій, але марш таки буде ніби.

13. metallic

metallic Well-Known Member

14. Персі

А на рахунок ультрас. Нехай "справжні фани з сємками" спочатку посупроводжують команду на кожен виїзд, а потім шось розказують про справжню любов і до футболу, і до власне команди.
    І так, вони ходять на кожен матч, незалежно від результатів команди. На відміну від справжніх фанів з сємками.

15. Mathilda

А по какому поводу марш? У меня 28 апреля день рождения. :blush:

16. Персі

Річниця створення СС "Галичина" )
    Ти попала :haha:

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Керівник «Самооборони» Валерій Веремчук наголосив, що Комітет Майдану Львівщини і низка громадських організацій вважають, що міська і обласна влади недостатньо роблять, щоб унеможливити провокації у місті. Ба більше того, він вважає, що 27 квітня марш щодо відзначення річниці створення Української національної дивізії «Галичина» причетні представники ВО «Свобода». Від участі в акції відмовились «Правий сектор» і Автономний опір.

За словами, Валерія Веремчука, марш мають намір провести незалежні націоналісти, які наближені до народного депутата від ВО «Свобода» Юрія Михальчишина.

«Таке враження, що у влади мовчазна згода, щоб Львову навішали ярлик «фашистів-нацистів». Бо у попередні роки використовували невинну ідею вишиванок, де використовувалась символіка, пов’язана з Третім рейхом. А це не просто картинка на Схід, де перелякані люди, а на світ, ось, мовляв, у Львові ходять з нацистською символікою. А ще підсилять 9 травня, коли «фашисти» підуть на «антифашистів» з кулаками і це стане підставою для Путіна звільняти світ від нацистів, які мирно ходять по Львову. Навіть блокується питання щодо представлення очільника міліції, коли комісія призначила Дмитра Загарію, він не може приступити до обов’язків через політичні мотиви, зокрема ставлення до нього голови ЛОДА», – каже Валерій Веремчук.

Голова львівської обладміністрації Ірина Сех наголосила, що зацікавлена у якомога швидшому призначенні керівника міліції і 25 квітня вже зустрілася з Дмитром Загарієм, який їй не імпонує. Водночас вона пообіцяла, що ніхто з її однопартійців не братиме участі у марші вишиванок. «У мене були розмови з силовиками з метою унеможливити провокації, які ймовірно можуть відбутись 27-28 квітня, ми ще не знаємо, чи той марш відбудеться», – зауважила Ірина Сех.

Марш на прохання одної людини?

Однак, попри прохання громадських організацій і місцевої влади, парад вишиванок, тобто марш величі духу, 27 квітня у Львова таки відбудеться, запевнила його організатор Олена Тарасова, представник екологічної громадської організації «Рідна земля». Саме вона подала заявку у мерію на проведення акції і взяла на себе відповідальність за її проведення. Жодні аргументи про те, щоб відмовитись від проведення заходу, що у річницю створення дивізії краще взяти участь у молебні, активістка відкинула.

«Ми готові до того, що будуть провокатори, що будуть намагання зривати акцію і ми це будемо унеможливлювати. Ця акція повинна бути», – говорить Олена Тарасова.

Марш з нагоди річниці дивізії «Галичина» підтримує народний депутат Юрій Михальчишин, але він не братиме у ньому участі. Водночас парламентар запевнив, що націоналістичної символіки під час параду вишиванок не буде.«Організатори мали б подбати, щоб була українська національна символіка, щоб не лунали гасла, неузгоджені з ними, таких людей з колони потрібно виганяти»,– вважає Юрій Михальчишини.

27 і 28 квітня Львів, а також в’їзди у Львівську область посилено патрулюватиме міліція і активісти загону Самооборони.

17. Mathilda

Ух ты! :))) Точно, у меня карма бандеровская. :bandera: Хотя я знаю, что "Галичина" к УПА не имела отношения. :)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так точно, перших я не підтримую, лиш других.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Визначення фашизму читаємо. Там щось про мечі і свободу є?

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

І Свобода?

20. Dmitry Gryazev

Dmitry Gryazev миється в бані

"Галичина" - это фашисты. Это люди, которые воевали на стороне гитлеровских захватчиков. SS-овцы. И нечего тут придумывать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)