Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Feba

Feba Well-Known Member

если армия будет воевать так же как и АТО проводит, то кацапские танки будут у моего дома через пол часа после пересечения границы :facepalm:

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Яка армія ) Може, хоч зброю людям нарешті видадуть.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

Може, просто трішки почекати, поки вони там один одного самі переб'ють? )

• Подобається Подобається x 1
  3. Cherep

Cherep New Member

Кацапи не жаліють грошей на пропаганду в мережі

У Інтернеті ведеться активна пропаганда проти Києва і "Правого сектора":
    http://crisisua.net
    http://krimfront.net

4. metallic

metallic Well-Known Member

Как бы армия не воевала. Если российским танкам будет поставлена такая цель, то они будут стоять возле вашего Вашего дома. Армию 24 года недофинансировали, сокращали и разоружали. За пару месяцев, это не исправить.

Бесполезно. Армии противодействовать может только армия. Гражданские с оружием, никого не остановят. Их даже в расчет не берут, при планировании операции.

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ти ще сюди прийшов вести?

6. Персі

Ну і? ) Зразу всім здатись пропонуєте в разі чого? )

• Подобається Подобається x 2
  7. Feba

Feba Well-Known Member

от вас так и веет патриотизмом.. :sad:

8. Gron

Gron тафгай

Ніяких - "ну і"
    Це інетний Макартур-Гудеріан.
    Вважає, що копіпаст на військові теми зробив його стратегом і тактиком в одному флаконі.

9. metallic

Та нічого я не пропоную. Це просто факт. Якщо РФ захоче захопити Україну, наразі їм особо нічого протиставити.

Мой патриотизм, не мешает моему реализму.

• Подобається Подобається x 3
  10. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Та не треба так... Таке питання все-таки може мати трохи складнішу відповідь, ніж... скажімо, найтяжче слово у дамському кросворді :give_rose: Важко гражданському, та ще й жінці чи дівчині, коротко пояснити "що робити", особливо, коли усвідомлюєш, що не хочеш образити й маєш ще й потурбуватися, щоб її патріотизм палкий не призвів до того, що в Україні з"явиться "небесний мільйон"... Бо ж у даних обставинах виникає певний диссонанс у любого спеціаліста "цієї галузі". :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  11. metallic

Я ніде не писав, що моя думка, це істина у останній інстанції. А Ви, просто, звичайне хамло, не більше.

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Российская армия точно так же развалена и состоит в основном из срочников,только численностью побольше. Так что не столит раньше времени укакиваться.:)))

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Gron

Gron тафгай

Я хамло, яке має професійну військову освіту, служило в РА і має звання майора, купу друзів в лавах військових.
    А ви звичайний піджак, вебсьорфер на військові теми, годинами копіпастящий дурні з інету.

15. Персі

Я, звісно, не фахівець "цієї галузі", зате я точно знаю, що з настроєм "шеф, усьо пропало" успіху не досягнути навіть у дрібницях

16. Moskal Charivnik

Коли ця дівчина (не дай, БОЖЕ!) почує лишень звук пари вертух, що проходять на низькій висоті навіть без застосування зброї, не кажучи вже про спостерігання "результату" залпу артилерії, вона більше не буде задавати таких запитань, а дехто шкіритись з любого приводу. Просте питання: ДАЙТЕ ЇЙ ВІДПОВІДЬ, яку вона просила.

17. Letunka

Letunka Well-Known Member

Останні новини про Слов'янськ від Тимчука

• Подобається Подобається x 4
  18. Персі

Ви, напевне, ще про путінське "інтернет - спецпроект ЦРУ" ще не чули

19. Moskal Charivnik

Є різні види бойових дій і це не обов"язково конная атака в лоб "Крути" - з всім відомим результатом. Юнацький максималізм не треба плутати з патріотизмом :give_rose::bandera:

20. Feba

Feba Well-Known Member

высадка десанта из вертолета :)
    https://www.youtube.com/watch?v=phnxIFngAl0

.. а в Луганске уже с час идет говносрач среди ватников под СБУ..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)