Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Feba

Feba Well-Known Member

а что с ней не так? и почему вы не спрашиваете - что там с Польшей на второй карте? :cools:

2. prius

prius Well-Known Member

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну согласно Вашему плакатику, Галичина - Неукраина, в отличии от Воронежской области. :mocking:

А мне Польша не интересна. И Я еще не получил ответов на первую "карту".

4. Feba

Feba Well-Known Member

в то время - временно была не в Украине :pardon:
    а часть Воронежской- таки да, была Украиной,там и сейчас целые села украинские
    я вам уже ответила- гугл вам в помощь) и оставьте ваши барские замашки, в таком тоне- к жене, если позволит

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

И сможете доказать? :mocking:
    Мы не рабы, баре не мы. (с)
    А Вот Вам стоило бы поучиться отвечать за свои слова.
    С уважением, ВасМТ.

• Подобається Подобається x 1
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Жодна ступінь націоналістичного максималізму для українців, які гнобилися в усіх сенсах 350 років "старшим братом", абсолютно не буде зайвою. Про це я писав на цьому форумі ще роки 2 тому. Тіко підкреслював, що не включаю в своє бачення збройний аспект. Але, після того, що зараз діється, цей аспект в тій же обоймі.
    Щодо Фаріон. Прекрасна, надзвичайно ерудована українка. І всьо-о!
    А деякі промахи, як політика? Так у кого їх нема?

Прохання до проукраїнських росіян,- мальчики і дєвочки, спасибі, що ви такі у нас є, але не думайте про Фаріон, бо невозможно же объять необъятное;)

• Подобається Подобається x 3
  7. Feba

Feba Well-Known Member

кроме попыток ерничать и хамить, толку от вас замечено не было, если вы не в курсе что часть Белгородской и Воронежской области входили в Украинскую " губернию" то это не мои проблемы, поройтесь хотя б в вики, прежде чем хамить .. (хотя видимо это сказываются издержки принятия русского языка родным )

• Подобається Подобається x 4
  8. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Можу лише додати з власного досвіду, бо пані Фаріон викладала у мене Мовознавство два семестри. Стосовно ерудованості - то факт, питання в тому, що вона деяку інформацію трактує через призму своєї свідомості. А ще вона Оратор, з "великої літери" - вона б могла розказувати будь-які байки і люди б слухали з відкритими ротами. Взагалі ставлення у мене до неї неоднозначне, теж вважаю, що вона багато в чому нашкодила своїми "промахами". І ще, кидайте в мене капцем, але в неї є явні нервові розлади, мало хто з викладачів міг з нею по неадекватності мірятися.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось на Майдані вона була не любителька виступати.

10. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Не думаю, що на Майдані її б прийняли після її "прекрасної" промови, де вона гнобила Руслану і той же Майдан..

І добре, що її там не було! І без неї достатньо в наші часи провокацій... ЇЇ похід в садочок дотепер всі проросійські згадують, благо я їм затикаю рота Жиріновським і "Русскім Маршем" зі свастиками. А то свого чуда вони не бачать, а з нашого аж піняться.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та чо кидати?
    усі давно зауважили, що в орлиці проблеми з кукушкою)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не вкурсі справи. Але здавалося б де ще виступати такій полум'яній патріотці.

13. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

14. ollan

ollan Well-Known Member

Только непонятно, почему этому чуду мы должны, как депутату, платить зарплату, непонятно кто ей поручает участвовать в комиссиях по разработке законопроектов, и интересы каких людей из каких регионов она представляет?

15. Feba

Feba Well-Known Member

ну в некотором роде Фарион права - если б ПС и Свободовцы не обострили ситуацию,то Майдан возможно и сейчас бы еще танцевал ( если б овощ не разогнал конечно)
    имхо :)

16. Sphynx

Sphynx Well-Known Member

Маю надію, що після останніх подій люди більше будуть задумуватися, коли голосуватимуть... Маєм шанс виправляти помилки. А помилок багато у нас... Цікаво чи буде також виправлена помилка на прізвище Царьов і йому подібні?

17. VasMT

Ерничать - да. А хамить, увольте...
    Но вернемся к нашим баранам.
    Спешу Вас огорчить. Не Белгородская и Воронежская области входили в "украинскую губернию", а части Белгородской и Воронежской губерний были переданы в Слободско-Украинскую губернию императрицей Екатериной, во время ее, губернии, образования. Поэтому они имеют такое же отношение к Украине, как Польша к Российской империи.
    Не расстраивайтесь, когда начнете учить историю не по Википедии, а по более серъезным материалам, то с Вас быстро слетит налет свидомого невежества.

18. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

А может и не танцевал... И Небесная сотня была бы очень земной... И Крым был все-еще в составе Украины, и восток не лихорадило бы, и целостность Украины не была бы под вопросом...
    На любые действия можно смотреть под разным углом... И только время все рассудит и расставит по своим местам... Я надеюсь...

19. ollan

ollan Well-Known Member

Учитывая, что нормальных кандидатов для выборов не наблюдается, допускаю, что очень многие голоса "за", на самом деле будут просто против кого-то. Короче, выборы у нас будут ещё те.

20. prius

prius Well-Known Member

Поки комуністичну і партію регионів не заборонять як зрадницькі екстреміські,порядку не буде

---------- Додано в 06:07 ---------- Попередній допис був написаний в 06:04 ----------

А чому ви платите зарплатню депутатам від регионалів і комуністам

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)