Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чесно кажучи, я читаю не всі гілки.
    Але, таку цікаву річ помітила вже давно. Про поділ України з боку західних українців кричать більше ті, хто в Україні не живе.
    Нє, ну ладно наша люмпенізована вата, а тут - освічені люди. Повинны розуміти, що всі сепаратистські дії - це на користь мацкальському фюреру. Дивно це.
    Все буде добре.
    Путлєр - капут. Україна понад усе!

• Подобається Подобається x 3
  2. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

нельзя так говорить. Господь царствует над всем. а вовсе не какая то отдельная страна.

3. Feba

Feba Well-Known Member

як об стіну горохом
    чи може в підпис поставити історію східних українців та наших територій? це вже нагадує інтерв"ю з Царьовим (хай йому грець) що не кажи, відповідь одна та й сама- " в сорок первом" :pardon:

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Педро, лікування ніколи не буває безболісним. Вам, як лікарю, це відомо краще за інших. Все йде, як має бути. Господь зараз з нами. Ми проходимо період очищення. Вся Східна Европа через це пройшла. І стала сильнішою. І ми станемо. От побачите.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Не ваше ..... діло. Це сакральне.
    Займіться своїми лозунгами.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  6. Feba

Feba Well-Known Member

нам би ще через етнічні чистки пройти :blush: :tormoz:

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ома, та не думайте, що на ЗУ всі поголовно вороги Донбасу. Там чіплялись за будь-яку соломинку, щоб побачити щось українське в вас. Навіть той напіванекдотичний вислів шахтарського мудреця - дайтє нам калбаси, мі і па українскі загаварім. І в Львові навіть цьому раділи. Не звертали уваги, коли Донбас годував нас Крючковими, Сіманєнкамі, Щербанями, ахмєтовими і іншим відбірним комуняцько-кримінальним гівном. Але коли Донбас привів Януковича, партію і правітєльство, донецька гопота почала тероризувати Україну і розсипатися від Сяну до Дону - люди зрозуміли - досить!
    А те що в вас робиться зараз - якомусь розумному поясненню не підлягає.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Що ви таке кажете. Це ментальна чистка. Це - народження нації насправді. Це - найкраще, що відбувалося з Україною за останні 23 роки. Ми живемо у дивний час.

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

Я так не думаю. Маю звідти купу друзів. І люблю західних українців.

10. Feba

Feba Well-Known Member

Ментальна чистка це добре, але закатовані у Слав"янську активісти, це страшне

11. Pedro

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гарна стаття з цього приводу.
    http://amurburg.ru/news/Tam/ukraina_zhestokie_uroki_grazhdanstvennosti/

13. Feba

Feba Well-Known Member

Педро, чекаю вас на Донбасі, сама доведу до кацапсьского намету і, якщо вони там будуть тверезі, оце все їм і розкажіть. А нам це на голову лити недорочено- мі як раз ті, хто завжди віддає свій голос на виборах за праві партіі. Куди тільки ці голоси зникають потім.. :sad:
    ( доречі- терористи з СБУ теж репетували до ватників, що вони приходять під будівлю аби поїсти на напитись пива, а потім йдуть додому :mocking:)

І ще.. Ющенка ми вже мали ( я теж за нього голосувала) ..і?.. І?! але ми не докоряємо заходу, що " оці руки нічого не крали" зрадив все до чого прагнула країна ..

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все пояснюється дуже просто - "не по средствам живут".

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Завдячуючи імперії ми тут маємо критичну масу бидла і кримінального елементу. Але, як уявлю собі, що ми за це москалям ще й ці спаплюжені ними землі подаруємо, то просто гнів в мене закипає. А де ж справедливість?
    Я би вважала за краще, аби цих наших путлєро-рашковано-сєпараторів спіткала доля судетських німців. Які жили з чехами 700 років, до речі, а не якісь 80 років, як наші зайди. Чємадан-вакзал-расєя - найкращий вихід.

16. Feba

Feba Well-Known Member

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не буду розбирати дивний хід думок у відповідь на питання:"Чому на Заході не ходять з триколорами?" :)))

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Я правильно розумію - Грушевський б Вашу люстрацію не пройшов? :)))

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Повторю ще раз. На сьогодні головне - МВФ дав Україні 17 млрд. На цьому можна припиняти всяку паніку. Все вже добре.

Вартісна стаття з цього приводу. Рекомендую:

http://svobodaslova.in.ua/news/read/30363

19. Feba

Feba Well-Known Member

на щастя України більшість громадян підтримують одне одного у важкі часи без огляду на місце походження. Доречи, у нас на сході вже є закатовані, і це не смішно. Жалкую що розповіла вам сумну історію моєї родини. Бісер закінчився, отже і розмова між нами теж. Щастя вам у спокійній Європі. :give_rose:

20. Pedro

До речі, кажуть, що і Бандера останній раз відвідав Україну в 1934 році...:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)