Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Вже пізно

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

Я ж казав що вже пізно

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви себе на відео знайшли?

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. Edward Minaev

Edward Minaev миється в бані

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Потратьте пане 5 хв. в гуглі і знайдіть фото. Зараз така от "дезінфа" - цілком нормальне явище. І Путін ваш далеко не святоша.І я його ненавиджу. Хай кримчани з "вічливими зеленими чоловічками" про воду домовляються. Ми тут ні при чому.

http://anonymous.fm/novosti/rossiya_spetsialno_perekryila_vodu_v_kryim

Та ми вам вірим. Кажіть вашому племіннику, щоб драпав звідти поки програма для біженців ще працює, це якщо в Україну. Бо скоро буде там повна срака. В любиму Рашку на родіну бо на СУ буде війна і за ЗУ я неручаюсь.

6. metallic

metallic Well-Known Member

Передайте племяннику. Пускай пишет жалобы в Кремль, Путину В. В. За все что сейчас происходит в Крыму, ответственен он.
    А насчет здравого смысла. Ну тут все очень даже прозрачно. Украина не желает, давать воду для предприятий, которые работают на экономику вражеского гос-ва. По моему, очень даже прагматичный подход. Во времена ВОВ, отступающие войска, вообще подрывали заводы.

• Подобається Подобається x 4
  7. prius

prius Well-Known Member

Племіник що думав що буде халява коли до рашки просився,тепер мусе бути як справжній кацап терпіти і співати слава путєну

• Подобається Подобається x 7
  8. Edward Minaev

Edward Minaev миється в бані

Понял. Спасибо.

9. metallic

metallic Well-Known Member

Авакова відсторонено, замість нього АТО на сході тепер керує Наливайченко

• Подобається Подобається x 2
  10. GeraST

GeraST Well-Known Member

Насколько я знаю последняя цена от которой Крым отказывается, 6 Евро за 100 м. кубических, просит отставить как было, при том что газ 498, вторая цена в Европе после Литвы, а почему у всех остальных от 268 до 312? Наверное от сильной братской любви и уже 5 лет? Ничего странного не видите?

• Подобається Подобається x 3
  11. Feba

Feba Well-Known Member

я навіть не додивилась до кінця цю гидоту..не люблю по смітниках лазити :)
    .. цитату так і не побачила, без підтвердження ваши розповіді про "зраду" походять на вислів про неврівноважених жінок- "сама придумала- сама обиделась" :pardon:

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Троля підкормив Металік. Зара він твій пост на "новоросійському" запостить, мол як ми їх ненавидим. Знаєш - а це вже стало правдою. Я реально вже їх ненавиджу. Цей мій пост також там напишіть - щоб знали.

14. Feba

Feba Well-Known Member

:yahoo:
    то інфа з "антімайдану" не фейк? чекаємо на звільнення від терористів? але в такому разі десь і справді хтось зливає інфу фєдєрастам, бо вони про це пишуть вже другий день..

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Учите матчасть. Это ваш Аксенов не качает воду. Украина воду дает.

16. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Аваков в фейсбуке не писал?

• Подобається Подобається x 3
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

И что? Ума нет? Инфа открытая. Или у вас уже чебурнет ввели?

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

19. Feba

Feba Well-Known Member

:haha:
    він у ФБ тільки про якісь неймовірні перемоги над сепаратистами пише )))

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І після цього кажете:"Сама придумала - сама обиделась"?

Я ще раз питаю - Ви себе до цих людей причисляєте, що реагуєте таким чином? Пасувало б думати, перед тим, як різко відповідати. Тим більше не плести щось про неврівноважених жіночок.

Ви свої ПП сама перечитайте, один монолог без реакції на те, що пише співбесідник. Це і є та причина, по котрій я перестала Вам відповідати.

Аби була зрозуміла моя позиція (повторюсь, якби що) - я за єдину, неділиму Україну. І нас таких багато, але Крим це не зберегло. І населення Сходу ділю на чотири категорії - "насєлєніє", путінських підстилок, тих, хто ніби й не проти в Україні, але ніколи для цього нічого не зробив (крім писання на форумах) і активістів, котрих було занадто мало, щоб розбудити третіх.

Можете причислити себе до котроїсь з категорії і знову образитись.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)