Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я не хочу бути ні снайпером, ні сестрою милосердя. Не такою ціною. Але якщо прийдеться я буду боротися. І буду і снайпером і сестрою милосердя.

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

З цим згоден. Але це повинно було бути на виборах, або вже після виборів. А зараз по факту, маємо державний переворот. І з допомогою сусіда та наших імпотентних мужновладців, роздерту країну.
    До того ж, не ясно ще хто кращій Юля чи Вітя. Вова дружив(і я впевнений друже) з Юлею. Вітя "закрив" Юлю, і сказав "Товаришуй тепер зі мною!". Вова і з Вітєю потоваришував. Але Вітя був занадто хитродуп*й і почав шантажувати Вову ЕС. І по суті зараз ми маємо Вітю в руках у Вови, з яким Вова може робити що захоче. І Юлю, гарного друга Вови, біля керма країни. То хто виграв від майдана на даний час?

Я теж не вірив. Ніхто не вірив.

Як що Ви маєте на увазі, нас самих. То я з Вами згоден. Все що зараз коїться, це в першу чергу наша провина. А вже потім РФ.

• Подобається Подобається x 1
  3. Feba

Feba Well-Known Member

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я вас прошу. Вам, як жителю Донбасу то повинно бути зрозуміло як білий день.
    Дуже влучне описання ДиРи:

• Подобається Подобається x 2
  5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Кацапчики такие забавные ))) То мы им один народ, то истреблять нас собираются, то записывают террабайты убогих ответов, которые, все вместе взятые, не стоят и пыли под ногами Насти ))) так путаются в показаниях, что порой это даже завораживает ))))
    Да ,мы действительно один народ, но не тот которым считают себя 90% россиян. Они, в основном потомственные половцы, монголо-татары, сибирские индейцы и чукчи, считают себя теми, кем на самом деле являемся МЫ - Украинцы - русичи! Украина, Беларусь и небольшая европейская часть современной России - это один народ, к которому вся остальная, тотально бОльшая часть России, не имеет вообще никакого отношения. Я ничего не имею против Чеченцев, Башкиров, Удмурцев, Мордовцев, Якутов, Адыгейцев и прочих национальностей населяющих современную Россию. Мы можем быть друзьями, но мы не браться. Мы не одна семья. У нас у каждого свой дом, свои интересы и свои задачи. А общим может быть только досуг. И это же хорошо!
    Если восстанавливать историческую справедливость, то часть России, Беларусь и вся Украина должны стать единым государством со столицей в Киеве. Лично мне это не нужно, но если кто-то этим займется, то я тоже против не буду. Но говорить, что русские, которых как нации, на самом деле не существует, и Украинцы, которые являются краеугольным камнем нынешней цивилизации - братья и один народ - это лишнее. Лично я, не причисляю себя к русскому народу ибо исторически это не верно, а во-вторых, в 2014-м году это оскорбительно ... но больше всех страдают настоящие, порядочные Русские люди, которых меньшинство, но которые все же есть, для которых сочиняли свои песни Высоцкий и Тальков. Вот они, потеряли Свою Россию, которой завладели бандиты и воспитали поколение отъявленных подонков жаждущих войны с Украиной и всем остальным разумным человечеством. Надеюсь ... нет, УВЕРЕН, это долго продолжаться не будет. быдло будет низвержено, Россия станет РОССИЕЙ, и мы все, в скором времени будем ездить как и раньше, друг к другу в гости, петь песни, обниматься и по 100 грамм )))

• Подобається Подобається x 14
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вы расист и падлюка, как ранее и сказали - это Пять!

Таких в вечный бан, также как и прочих нацистов и сволочей.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Самойловичу, повторю - не грайте на боці путлєра.
    Ефект доміно ще ніхто не відміняв. Це по-перше. А головне, плешфюреру не Донбас потрібен, а маць гарадофф руцкіх. А там і до Львова недалеко, бо газосховища на ЗУ. Будьте мудріші. Простих рішень не буває.
    Але, бувають простогеніальні рішення. Нарешті у світлі голови прийшла ідея, що з гопарями не в брідж тре грати, а в чапаєва:

• Подобається Подобається x 3
  8. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

я тоже против не буду. но киев то нато намылился приглашать. чувствуете разницу!

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

в бан сволочей, потом в бан тех у кого форма черепа не та.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

путин не пойдет в киев!

9. Lutra

Lutra Well-Known Member

Классна передача. Я слухаю зараз. Дякую тобі Зю, приїду в Одесу влітку - сходжу з тобою на побачення :) :give_rose:

http://www.youtube.com/watch?v=ZfwwQ3X85UA

• Подобається Подобається x 3
  10. prius

prius Well-Known Member

Що дупка путіна витримує а нато боїшся що не витримає

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Давно пора. Хижих мацкалів інакше не зупинити.
    Ви би почитали, як радіють поляки, болгари, жителі Балтійських країн, що вчасно встигли вступити в НАТО. Україна буде в НАТО. Ядерні боєголовки - на кордоні з Мордором. Тільки так можна вгамувати бісноватого агресивного сусіду.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ні, вибори б підтасували. Нам ще пощастило, що він не встиг закріпити свою диктатуру. Не будьте наївним. Це добре, що ми його вигнали, а точніше - сам втік. Єдиний у світі легітимно вигнаний президент :)
    Ага, і те, що русскім на нас начхати ми теж чули. І про інопланетних русських солдатиків в Криму, і про "відведені" русські війська.. і зовсім не російські терористи в Донецьку і в Луганську засіли... можете ще поговорити... Можете продовжувати себе обманювати і вірити в праведність Путіна. Нажаль, ми на це немаєм права. Ми готуємося до війни.

НАТО не буде з вами воювати і США небуде. Українці будуть. Бо "братній" народ катує і тероризує нас. Бо "братній" народ захопив і окупував нашу землю, і сприйняв нашу терпимість як слабкість. Ви можете зараз говорити що завгодно, та свого ворога я бачу добре. І я буду воювати з кожним, хто посягнув на мою честь, хто втоптав у землю мій прапор. Хто прийшов до мене в хату із зброєю в руках.

єдиний чоловік в стаді євнухів :)

Останнє редагування: 1 тра 2014
    • Подобається Подобається x 6
  13. Feba

Feba Well-Known Member

ватникі чекають штурму 2 травня.. вже кілька днів галасують на "антимайдані"
    дуже хотілося б, але впевнена що нічого не буде

14. metallic

Ну от якщо б підтасували, а я в цьому впевнений, і логічним був би майдан.

Та пофіг, що він там встиг. Він боягуз, не має яєць у людини. Якщо б на місці Овоча був би Бацька або Х*йло, то майдану би і зібратися не дали. І трупів було б набагато більше.

І з цим теж багато непорозумінь. Нащо він втік? Хто і нащо почав стріляти? І т.д.

Я вірю, що 99,9% відсотків людей на майдані, стояли заради доброї справи і з вірою у краще майбутнє. Але я також розумію, що декотрі особистості та події, так чи інакше пов'язані з майданом, викликають чимало питань. А від декотрих, відверто тхне л*йном. У 2004 теж стояли за "світле майбутнє", а отримали Йулю і Пчеловода. Який і повернув Овоча у велику політику. Ось це, як раз про нас: "Революции готовят гении, делают романтики, а её плодами пользуются проходимцы." Я знаю, що фраза вже "заїзжена", але як ніколи вірна.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А тепер про головне, Маріє. (с)
    МВФ дає Україні 17 млрд. Так що, відставити паніку. Все не просто буде добре. Все вже добре. Ніколи б Захід не дав грошей, аби знав, що путлєр захопить Україну, або її частину. І, якщо вони вже дають гроші, то захищатимуть їх. Не кажучи вже, що це добрий сигнал інвесторам.
    Народ, зберігаймо спокій. Ну і чистимо зброю :)

16. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

не дал. занял под процент.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ги-ги.

18. metallic

Ви ж розумієте, що тут щось не сходиться.

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Сиділи в маленькій зручній кафешці в центрі міста. Ніхто з сепаратистів не заважав, мабуть тому, що про захід не знали, хоча поряд проходили, сам бачив впритул...
    Говорили багато за пропаганду і антипропаганду. Куліков розповідав розлого, але з тим і ємно. Його інтелект, який фіксуємо у нього на "Свободі слова" і який вимушений пристосовуватися там до відомого рівня депутатських розумових здібностей, набага вищий при вільному спілкуванні... Андрій добре розповів про реалії київської журналістики, торкнувся і своєї колишньої роботи на ВВС...
    Одна донецька журналістка з місцевої центровОї газети спочатку все намагалася своїми курячими мізками створити якісь незручності. Наприклад, причепилася з дешевим питанням про джерела фінансування Громадського каналу TV, на що Куліков ствердно відповів про грантову підтримку, але тут же запитав у донецької пісюльки, чи знає вона, хто в Україні з року в рік найкрутіший грантоотримувач? "Дєвушка", канєшно, не знала,.. допомогли їй присутні, які хором повідомили, що найбільші, непорівняльно великі гранти отримує уряд...
    Я висловився своєю думкою, що порівнювати пропагандистські і антипропаг. можливості України з Росією смішно по визначенню, бо Україна і в цьому сенсі існує тільки 23 роки, а пропагадистська машина Росії виточувала ці механізми, причому при любих режимах, років 800-т...

Куліков ще веде на радіо Ера (причому дуже класно) музичну авторську передачу. Оскільки я те слухаю, а Андрій її торкнувся, то я згадав про нашого раннього Сільвестрова... потім він трохи сказав про давню і чудову "Імпрезу" на СТБ... але музика зайняла не більше 2-х відсотків з тих більш ніж двох годин спілкування... а 98% - політика...

• Подобається Подобається x 5
  20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Так його вибори і були підтасовані переважно в східних областях, тому ж таки Донецьку і Криму,є багато доказів. та після Юща ніхто не хотів сперечатись і Тимошенко був не кращий варіант. "хрен редьки не слаще". Та хто ж знав, що він аж така сволота. Я за нього ніколи не голосувала.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)