Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так тепер все інакше. Путін сказав шо буде три державні мови і ніякої мовної дискримінації.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

http://novosti.dn.ua/details/223910/

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

кто имеется ввиду?

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

логика в этом есть.
    а с другой стороны каким-то способом нужно же донести до Турчинова обобщенное к нему отношение народа.

• Подобається Подобається x 4
  3. Edward Minaev

Edward Minaev миється в бані

Это опять я. Если не трудно объясните пожалуйста тему про Орду и рабство. Это что типа так москалей в (на) Украине называют?

Я Карамзина читал, там пишет: Пока Киевские князи междуусобицой определяли кому первому дань собирать и отвозить в орду за Ярлыком на княжение, москали дружину собрали и Ордынцам люлей надавали, а потом империю сильную сделали. (Плиз не ругайте меня) По сути не могу понять: а почему тогда россияне ордынцы?

4. Feba

Feba Well-Known Member

якби аваков та турчинов не брехали у ЗМІ та ФБ що все гаразд,то й питань не було б.. а так маємо те що маємо- перше що зробив аваков після свого призначення- вбив Сашка Білого та наказав відібрати зброю у ПС, потім почав несамовито брехати про події на сході ( і зараз продовжує разом з турчиновим). На "антимайдані" і з них, і з України взагалом, через їх вислови вже знущаються. Я сподіваюсь, що вони не зрадники, може тільки дурні..? але мені з цього , на сході ( та й кримчанам) не легше :pardon: ... а закатованим і загиблим- тим більше..
    Турчинова зараз, на жаль, міняти не можна, а якого біса тримають авакова я не розумію

5. Eugen Shaytan

Eugen Shaytan миється в бані

Ну сам подумай. Не будет матчей - не будет отморозков, привезенных под видом фанатов

• Подобається Подобається x 1
  6. Feba

Feba Well-Known Member

вы уже определитесь- вам к умным или к красивым, а то ваше в (на) поддостало

• Подобається Подобається x 7
  7. ollan

ollan Well-Known Member

Это я понимаю, но она этого заслуживает.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нізззя...

• Подобається Подобається x 2
  9. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Кто заслуживает - власть? Властям-то что будет? Они убежать успеют. :cry:А Украина этого не заслуживает. Такая прекрасная страна, и все время ею правят те, кто ее не любит. :cry:

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Валентин Торба:

11. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Я уже вообще ничего не понимаю. :sad: Если сейчас поменять власть - так ведь не на кого. Если бы был кто-то, кому можно было бы доверять...

12. Feba

Feba Well-Known Member

навіть якщо до анексіі, хтось робив зауваження?
    ...українську мову там поливають лайном, вона заборонена, російська була мова форуму навіть до анексіі, а тут один день на тиждень- і такі нестерпні страждання? і після цього хтось каже про " ущемление" російськомовних? якесь безглуздя.. не подобається- натисніть кнопку "вийти" і відпочивайте. Ні, обов"язково потрібно пропхати руССкий язык навіть до Львова :facepalm:
    От через таке ставлення до україноської мови, я й категорично проти російської, як другої державної. Хай краще ідиш другою зроблять, але не російську.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

аваков- священна корова? :)))

13. Exitus

Exitus Well-Known Member

этот "труп" ешо не понял разницу между "законный" и "легитимный"... да и ваще у него внука "люстрировать хотели".....

• Подобається Подобається x 5
  14. Feba

Feba Well-Known Member

http://nbnews.com.ua/ru/news/120022/

:yahoo:

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ше б адептів переловили...

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

з тієї ж причини, що і штунду з кроликом -- шістки Вони.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не-а... Турчинофф.

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а на цьому форумі хто вам не дає увін-уник-увик-умикатися в україномовне середовище? :) Самі ж, власними руками, ширите рускімір! А потім плачете, коли Путін вас лізе захищати :blush:

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

18 марта нужно было это сделать.

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Писати і розмовляти, то є різні речі. У нас буде високий відсоток тих, хто пише- читає-розуміє (сприйняття українська-російська - на одному рівні, а в українській ще й правопис легше - багато спрощень), але не говорить, бо мовного середовища не було і немає.
    Навіть в державних установах російська.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Миротворець... :ireful1:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)