Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hase

Hase зайчик

Феба, саме трагічне те, що Ви абсолютно праві.
    Те, що маємо є наслідком того, що за 23 роки господарювали у свої кишені, а народом(його ментальністю) і створенням еліти не займалися взагалі.
    Те, що Ви описуєте і розказують інші форумляни про підтримку міліції сепаратистів, говорить лише одне, що Київ, влади на цих територіях НЕ МАЄ. Уряд без армії і міліції - не є урядом, він не має жодної влади над Луганськом і Донбасом. Відбити сепаратистів думаю можна, але цим самим ми нариваємось на вхід особливо мирних військ Росії і саме головне, ХТО буде тримати порядок на цих територіях опісля, якщо української міліції там не існує? Чи верхушка підталкує до відділення? Сумніваюсь, що саме цього вона хоче. У них не має багато вибору, щоб протидіяти. Влада може щось вирішувати тільки тоді, коли в народу є єдина думка, (відносно єдина), а як два українці - три Гетьмани?

• Подобається Подобається x 1
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Біля однієї з барикад Майдану відбувається масова бійка між активістами Соціал-націоналістичної асамблеї та, ймовірно, самооборонівцями.

Кількадесят хвилин тому активісти СНА зібралися під будівлею Київради та рушили смолоскипною ходою убік Майдану. Біля барикади, що напвпроти Головпоштамту, колону зупинили. Почалася бійка.

За попередньою інформацією, активісти СНА планували йти під Верховну Раду, щоб вимагати від влади повноцінної АТО на сході.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

а что за конфликт в Киеве то?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можна обійти...
    Та вроді вже нема...

5. Kojariv

так а какого фига остановили? в киеве же все за одних и тех же. кто нибудь в курсе то?!

6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Арте, скучив за Вами! :)
    Повірте, земля і ресурси - фігня! Нам тут вистачить своїх. А от таких людей, як Ви і ще багатьох, з ким віртуально познайомився останнім часом у фейсбуці - це справді жаль втратити! Ваше сьогоднішнє життя, домівку, землю, на якій Ви живете. Воно - ваше! І через вас / для вас я не хочу віддавати її нікому!
    Бо я бачу, що Схід, нехай навіть зараз не в більшості (?) але це - Україна. Не зважаючи на репресії, голодомори, близькість до Росії... Як ви там вижили і залишились українцями - не знаю! Але дивлячись окремі репортажі зі Сходу, починаю сумніватись, хто більші герої - західняки, які поїхали в Київ в листопаді - лютому, чи східняки, які є на Сході сьогодні.

Щойно зауважив. Мені вже якось навіть не по собі писати Схід, Захід. Бо мабуть і нема цього або не буде. Буде просто Україна!

• Подобається Подобається x 5
  7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Кто-то работает на картинку для русТВ.

• Подобається Подобається x 2
  8. bayard

bayard Дуже важлива персона

а что они все делят? с самой зимы чубы таскают. ничего не пойму

9. Feba

Feba Well-Known Member

вот и получилось что в Украине два народа- те, кто у власти и все остальные :facepalm:

более того- и не хочет ее иметь (((

россия и так практически тут - и поребрики и донские казаки.. а после " референдума"- путлер и так сюда войдет как в Крым
    а порядок- так он не поменялся пока еще- стоит выкорчевать террористов и город будет продолжать жить своей жизнью- ходить на работу, пить по вечерам то же пивко в парке на лавочке ( только не будут ср*ать под кустами и таскать с собой АК)

вот такая *опа:pardon: на гребне волны Майдана власть захватила кучка мудаков

• Подобається Подобається x 6
  10. Kojariv

так вот я тоже. боролись ведь за одно и тоже.

11. metallic

metallic Well-Known Member

Не знаю насколько можно этому верить. Надеюсь фейк.

У Луганську коїться щось страшне: охорона тюрми зникла, бойовики завозять туди зброю - Fb

12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

+1.
    Стильно, дотепно! Так тримати! :uaflag:

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть непорозуміння, от якраз чувак розказує...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну тут все ясно. Путін, Лавров, Чуркін постійно піднімають питання про якихось міфічних фашистів в Україні.
    Ну треба ж комусь доказати, що фашисти в Україні не міфічні.
    Ось і зявилась Соціал-націоналістична асамблея. На гроші того ж Кремля...

15. Персі

Про нинішню самооборону різні чутки ходять
    Може, просто чутки

16. Feba

Feba Well-Known Member

https://www.youtube.com/watch?v=o9KVi7dqXXc

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

:sad:такие мнения и такие дела..

• Подобається Подобається x 3
  17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Боевики похитили и тяжело ранили известного луганского адвоката

Бойцам ВВ приказали не сопротивляться захвату зданий и, по возможности, не отдавать оружие...

18. Feba

Feba Well-Known Member

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Правый сектор, социал-национальные асамблеи, УНСО, еще какие-то непонятные образования, что они хорошего сделали за последнее время, кроме как картинку для путин-тв?

Визитки Яроша раздавали?

А мирных граждан избивают, похищают, и убивают в это время.

Островский (Vice news) , якобы, сказал, что в Славянске с ним сидел парень из правого сектора, который от большой дури приехал в Славянск с кучкой сподвижников, рассчитывая обезоружить сепаратистов.

Теперь дурни с самообороной майдана бьются и еще более ситуацию раскачивают на руку Пу.

Они дураки беспросветные или на содержании ФСБ ?

20. Персі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)