Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

скоріше Дніпропетровську....*уйлу ракети потрібні

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ахаха
    Коломойський в курсі? )

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://timer.od.ua/news/shturm_uvd_v_luganske_zdanie_ohranyayut_boytsi_vv_iz_odessi_118.html

Уйдет Донбасс, уйдет весь юго-восток - это будет делом времени. Путину нужен коридор до Приднестровья и доступ до Крыма с материка.

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хто для *уйла Коломойський?

• Подобається Подобається x 4
  5. Персі

Донбас вже ушол, вважайте

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Хто для Коломойського *уйло? )

6. ELiKA

Если ушел, то это значит сценарий Путина запущен и будет реализован в ближайшее время.

7. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Та то Самойлович хоче, щоби і в Харкові гопники євромайданівців мочили, мєнти позривалися з ланцюгів, мером обрали б Жиліна... Ну і т.д.

8. Персі

Путін хоче дєнь пабєди на 9 травня, очевидно

• Подобається Подобається x 1
  9. Hase

Hase зайчик

Дзеко, вибачте мені, але "справжня держава" у нас, це ж абсолютна РОМАНТИКА. Держава - це ВЛАДА і ЄДНІСТь. А у нас не має ні влади, ні єдності. І саме з цієї причини, маємо ситуацію на сході, яку маємо.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Извините меня за грубость, эта женщина может и мужественная, не знаю, но , что туго до неё доходит это точно.

Еще совсем недавно на видео она рассказывала жителям, что в городе всё под контролем и волноваться нет повода, а вооружённые люди - это так, ерунда. А вот лишь теперь до неё дошло.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. Kojariv

Kojariv Well-Known Member

а кто он такой, коломойский? граф, барон? сын луны и неба?

13. Feba

Feba Well-Known Member

лучсше поздно, чем никогда.. а рассказывала видимо то, что аваков приказал

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Харківську. Хоча тут я б не був таким категоричним. Я б призначив референдум - бажаєте ви залишатись в складі України чи хочете стати складовою частиною РФ?
    З Луганською і Донецькою все ясно. Там можна приєднувати до РФ автоматично.
    Ось чому вони не зробили цього 23 роки тому??? До цих пір Україна була б не гіршою Польщі, Чехії чи Угорщини... А так, маєм те що маєм.
    Спасіба жітєлям Данбаса...

15. Hase

Hase зайчик

Феба, я абсолютно на хотіла Вас образити, навпаки ціную Ваші дописи наповненні гумором і реальністю. І звісно, що і на сході живуть люди з великої букви. Але країна розвивається лише, коли народ має перед собою ОДНУ ЦІЛь . Скажіть що єднає нас, як ОДИН народ?

16. Персі

Ви можете мене не цитувати? Не маю бажання спілкуватись з тролями. Наперед дякую.

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

І Ви думаєте, Путін зупиниться на Донбасі та Харкові?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Знаю одне - за Збруч його не пустять. Я вже кілька разів писав - буде загроза для ЗУ, покину Англію, приїду і хоч на старість років укокошу кацапа чи східноукраїнського креола.

18. ELiKA

Насчет Харькова... Начали поговаривать, что никакого покушения на Кенриса не было... К чему бы это?

А Допкин и Царев заявили, что снимают свои кандидатуры с выборов...
    На некоторых предприятиях востока работникам запрещают принимать участи в выборах...

11-го объявили так называемый референдум в Донецкой и Луганской областях - власть даже не пытается разъяснить людям, как им быть - участвовать и голосовать за Украину или байкотировать... Донбасс сдали. Ну так признались бы, чтобы люди не под дубинки и ножи выходили, а думали, как им быть дальше... Многих уже открыто предупредили - будут чистки и лагеря...
    А наши дорогие (материально) депутаты ушли отдыхать - у них празники... ((((

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нєа, ми так не думаєм, він буде йти доти, доки йому дозволять
    він не зустріяає опору і йде, власне йде а не ломиться.

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Якщо втрата територій буде продовжуватися, то це початок кінця нашої держави. Чогго багато хто думає, що якщо Донбас і Луганська область відійдуть до РФ або принаймні вийдуть з-під контролю України, то на тому Путлєр спиниться? Йому потрібен коридор в Придністров"я та прямий сухопутний вихід на Крим через сучасні українські території. По друге, в міру втрати Україною територій напруга буде зростати і зростати, диверсійна робота РФ набере ще більших обертів. Наївно сподіватися, що обрубок у вигляді Західної, Центральної та Північної України приймуть в ЄС чи в НАТО.

Якщо вибори не відбуться хоча б в трьох областях України, які шанси, що світ визнає їх легітимність? Як на мене, нульові. І це дуже смішно кричати в такій ситуації - та редька з ним, з тим Кримом чи Донбасом...

І так, Росія - агресор. Який поїдає наші території. А апетит приходить під час їжі. Он пан Педро пише - за Збруч його не пустять...Тобто Ви припускаєте, пане Педро, що маємо здати Путіну всю Центральну України і почати воювати на Збручі? Ви лише вдумайтеся в це припущення. Та не на Збручі, на Донбасі треба починати викурювати противника! Нащо розширювати війну на всю територію, як би цинічно то не звучало?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)