Східна Україна-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Mathilda, 18 кві 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Я бі тебе ответил, но здесь исконнорусский мат запрещен.

• Подобається Подобається x 3
  2. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Все правильно. Тільки вже нема югавастока. Є Південь - який вже довів і щодня доводить, що він хоче бути з Україною, а є беззубий васток, який живе в копанках, тицяє дулі вертольотам і сам не знає чого хоче.
    Ніби і є там декілька нормальних людей але вони всі чомусь сидять по хатах. Уявляю, якби в нас зараз 20 чоловік захопило якусь адмінбудівлю, оголосили себе президентами/мерами і просили пукіна ввести війська. Там і міліції не треба було б. Їх би люди звідти повикидали б самі. Або спалили б їх разом з будинком.

Треба або признати ту їхню даунєцку республіку і послати їх на фіг або зрешетити кулями та гранатами ті будівлі, а то бавляться як з дітьми.

• Подобається Подобається x 4
  3. bayard

bayard Дуже важлива персона

о как! привет земляк!:uaflag:

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я за другу частину:)
    Нічого не треба визнавати. Бо так довизнаваємось до України з кілька областями.

• Подобається Подобається x 3
  5. Sandy

Sandy GRAND

Та нічого не потрібно визнавати. Купка бухих люмпенів за підтримки зелених каламутять воду. Інертність - ось основна проблема більшості східного населення.

• Подобається Подобається x 2
  6. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ну як не визнавати коли більшість людей не проти. Чи їм по фіг, я не знаю. Як можна сидіти вдома коли така двіжуха в тебе в місті?
    Миколаїв зміг розігнати путінососів, Запоріжжя змогло. Чому Краматорськ, Слов’янськ і Горлівка не можуть? Значить не хочуть. Ну і Слава Богу.

7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

По ТВ много чего рассказывают :)
    Я российские телеканалы смотрю редко - в основном фильмы, да и то не часто...
    Я вообще ТВ смотрю редко :)
    О 24-м канале услышала, когда начали в Интернета постить комика Киселева...
    Чесно говоря, до вторжения России в Украину меня Россия вообще мало интересовала: в свое время все, что интересовало посетила-увидела, родственники-друзья чаще к нам фрукты-овощи покушать, на солнышке погреться... Вот такой расклад...

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Привет. Где тебя носило?;)
    Тут пол-политики переселялось с ХФ.

9. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

forester, ради того, чтобы не оказатся в неонациской путинской империи люди готовы не только дома побросать. Это только те, кто все еще не желает своим бывшим братьям головы откручивать за грабежь и вооруженное вторжение. НО таких с каждым днем становится все меньше. А все больше тех, кто готов свой дом защищать от бывших братьев, причем с оружием в руках

• Подобається Подобається x 6
  10. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Вітаємо Луганськ! Слава Укрвїні! :uanew:

11. bayard

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

на хф забанили - не в той теме о политике писал:)))

12. Nedilya

Kewmr! Люди залякані страшно. Бо саме ці області були виморені голодом, а крім того, заселені росіянами. Харківська обл. теж. В Харкові були жахливі репресії. Взагалі на всьому сході Київська антикримінальна революція не відбулась. А Донецька і Луганська області - це шахтарі, котрі світу білого не бачать і цілком залежні від, перепрошую за банальність, злочинної влади. Тут нормальні люди не "не хочуть", а бояться і сподіваються на те, що все зробить армія і СБУ. Міліція зрослась із владою.

13. Bastard

Bastard Well-Known Member

Можу поспорити, коли Данбасс приєднати до рашки, вони через тиждень захочуть назад в Україну))
    Тоді Пуйло їм і покаже брацкую любоф

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Отдать наших на съедение?
    С одной стороны я згоден с Samojlovu4, немного, с другой - хрен им.Москва ведь тоже как бы исконно украинская.

15. bayard

первое - все шахтеры останутся без работы, потому что кузбасский уголь лежит на поверхности и соотвественно себестоимость его добычи в разы ниже украинского.

• Подобається Подобається x 5
  16. Nedilya

http://censor.net.ua/news/281880/ha...elostnost_ukrainy_esli_vy_ne_gotovy_vypolnyat

Не знаю, чи у Балути бажання і сили навести лад у міліції. Коли востаннє були вибори, здається, до міськради, то агітаційні палатки Балути ПР-гопники різали ножами і лякали агітаторів.

17. bayard

• Подобається Подобається x 8
  18. Nedilya

В Одесской области крестьяне избили путинского «туриста»

Киев, Апрель 18 (Новый Регион, Дмитрий Булава) – На севере Одесской области в пгт Николаевка Николаевского района на днях был избит приезжий пророссийский сепаратист.
    Как сообщает корреспондент «Нового Региона», неизвестный мужчина приехал на машине в центр поселка. Он достал «триколор» и начал агитировать местных жителей, при этом выкрикивая «Николаевка с Россией!».

Однако жителям поселка не понравился гость и его пророссийская позиция. Один из местных мужчин ударил «туриста» по лицу и разбил камнем лобовое стекло его легкового автомобиля.
    «Пошел н….й, нам тут и без России хорошо живется», – заявил крестьянин.
    «После пятиминутной отключки приезжий, позабыв о своем российском флаге, сел в автомобиль и уехал в направлении Одессы», – рассказал местный житель по имени Александр.
    Как сообщал «Новый Регион», в северных регионах Одесской области были замечены автобусы с путинскими «туристами». Эти люди выходили в населенных пунктах, пять-десять минут скандировали пророссийские лозунги на камеру, после чего ехали дальше.
    NR2.ru: http://nr2.com.ua/kiev/494494.html

19. Feba

Feba Well-Known Member

полностью поддерживаю ваш призыв, но у нас в СБУ засели отморозки с автоматами и гранатометами, при всем желании с пустыми руками их оттуда не выбьешь, так что ждем помощи нацгвардии и спецгрупп, так как местная милиция пока и пальцем не пошевелила чтоб что-то исправить.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

почитала немного темку, хочу уточнить-
    шахтеры против сепаратизма и федерализации!
    просто запомните это..
    те, кто стоит в Луганске под СБУ это НЕ шахтеры!

• Подобається Подобається x 9
  20. metallic

metallic Well-Known Member

Господи, як діти. Одна і та ж маячня, повторюється як мантра, кожного дня. Я ще раз повторюю:

1) Ніхто не повинен виходити і розгоняти. Бо це не має сенсу. Там кістяк - це не бухі ватники. Вони як прийшли, так і розійдуться. Кістяк, це російські особісти, на яких працює місцева влада та всі менти. І з цим повинна боротися держава, а не якийсь там "моральний дух". Сепаратисти розстріляли, колону з верхівкою СБУ. А Ви хочете, що б з ними прості люди виходили воювати.

2) В Миколаєві та Запоріжжі, розігнали звичайний мітинг місцевих ватників. Та й то, наскільки мені відомо, у Запоріжжі розгоняли не тільки місцеві, а й прибувше підкріплення з регіонів. Але це все тільки тому, що цими областями, ще не "займалися". Коли "займалися" Кримом, на сході те ж було тихо. Якщо успішно буде на сході, полізуть на південь.

3) Я не зі сходу, але за це: "беззубий васток, який живе в копанках", ось Вам :fu: .

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)