Одна з цілей - є чорна діра, невизнана неконтрольована територія, через яку можна переправляти зброю, наркотики + як говорив рашиська мерзота Старіков - "гиря на ногах Украиньі".
Ну і питання, напевно єдинороССи такі самі чесні, як колись дєдушка чЛєнін ходив на суботники. Та є ж слухи, що і покійний Йося Кабздон був наркоторговцем, його візити в Афганістан не стільки підняття бойового духу радянським армійцям, скільки узгодження переправки наркотиків.
А що тут неконкретного? Ніодин слідчий поки що не предоставить таких злочинів можновладців, тим більше єдинороССів. Є така інформація «Абхазия и Южная Осетия – криминальные "черные дыры"» «Якби в Придністров’ї не було російської армії, не було б ніяких проблем» — віце-прем’єр Молдови
А у чому різниця, чи не такий самий сценарій, американцями чи гуманоїдами з Марса вони створені? Чи не один сценарій створення і не один творець Кремль?
Андрій Богатьській до Україна - моя Батьківщина ! Вчора о 12:19 Алчевськ. Луганщина Пам'ятний знак жертвам Голодомору, що встановили у 2008 році, був понівечений Що ж вам зробили невинні мертві душі?
Був у львівському історичному музеї один відвідувач з Донецька у відділі визвольної боротьби зробив декілька фотографій, але сказав, що за такі фото у Донецьку грозить як мінімум підвал.
Дуже баато букв. Та й вже неактуальне. Але хай тут лежить - для історії Я жила в Свердловске Луганской области. Приграничье. Я первая увидела войну. Я первая увидела ихтамнетов.
Який жах. Але не перший раз таке чую, це є і було насправді. Знайомий чоловік, який в Славянську був поранений (сбушник), казав мало, але те, що там ополченці і продажні менти носили цілими рюкзаками гроші - то я чула. Платилось багато аби розпочати війну, а потім треба було, щоб почули це алчні та безбашенні - і процес пішов. Далі можна було і не платити, і навіть не ховати їх або дострілювати як бешених собак. Комуністів ось викинули на сміття, засудили сталінізм, але поки є ГБ, яка по суті і керує Росією, спокою та безпеці не бути. Коли поховано буде останнього гбешника, тоді щось зміниться в Росії. Ті операції, що старе гебешне кубло з Путіним вигадує і планує - то жах без кінця. І мені щось здається, що не Пуцькін там керує, він там лише вітрина з належним рівнем підтримки.
Путін як самостійна одиниця не здається дуже розумним, та взагалі розумним. Коли він демонстрував мультик з новою гіперзброєю - це був анекдот, я получила задоволення)). Стояв і на повному серйозі презентував 20Махову гіперзвукову ракету, що летить та ще маневрує. Фізика та теплотехніка зайві, якщо хтось розуміє про що йдеться. Він дійсно неосвічений дурень, але навіщо його самого виставляти таким дурнем - оце питання? І цілий зал сидів і слухав цю нісенітницю, і показали на весь світ. Не вкладається в голові. Умом Россию не понять, В Россию можно только верить.
Все таки не такий вже дурень і неосвічений. Школа КГБ щось таки значить. Та й утримати владу в такій імперії свідчить про непересічний розум.
Дивіться, що я кажу: як самостійна одиниця. А там кремлівське гебешне кубло, а він витрина з 86% підтримки. Поки ця підтримка є - "колективний Путін" тримає владу в імперії. Це не та людина, яка була в 2004році. Дивіться, читайте. І не єдина на сьогодні під назвою "Путін В.В."
Можливо не одна людина там вирішує, більшовицький переворот організував самостійно карликовий гомосєк, уркаган Ульянов, тюремне прізвисько Лєнін? Чи продумували масони зі Швейцарії та Німеччини? Так і відсторонення Єльцина, який залишає "Хуйло понимаешь".
Хіба можна порівнювати освіту дворянина Ульянова, і оце недовиховане і недоосвічене мурло? Там діє кодло "кооператива Озєро", і діє може тактично інколи влучно, але ні одного стратега там нема вочевидь. Загнали в глухий кут країну, тепер живуть шантажом і залякуванням як отими гіперзвуковими ракетами, під яких ще не існують ракетоносії, і температура на яких при спуску приблизно як на Сонці. А мультик вже показали - бійтеся нас!!