Не порівняти із авіанальотами, чи навіть з обстрілами системами залпового вогню чи хоча би наступ піхоти з автоматами, руйнувань і жертв там немає.
Але процес іде? Іде Кораблі плавають, соляра палиться, солдати взуті-одіті-озброєні-заплачені. Всі при ділі і генерали получають зарплати, а ВПК замовлення на виробництво зброї і прибамбасів І така цілком миролюбна Данія утримує армію, міністерство, міністра-генералів- і їхні сім"ї і коханок. Скільки народу при ділі? Вся земна еволюція базується на війнах за щось - за територію, за віру, за жінок, за корисні копалини... То вже всі знають, шо якщо не буде воєн на Землі, то люди почнуть воювати проти всяких інопланетян. Навіть кіно таке є
Не потрібно плутати як було у нас, дехто думав, що непотрібна армія, ніхто не нападає, всі хороші сусіди, друзі та партнери. А від того, що біля берегів Гренландії пропливе канадський військовий корабель, що змінюється і яка небезпека десь у данському Ольборзі?
При чому тут небезпека у данському Ольборзі? А яка небезпека від того, що стріляють на дамбасі десь в Кончі Заспі, у Козині, в Стоянці чи на півдні Іспанії?
Велика різниця. Хіба що дитина дошкільного віку може не розуміти. Канада офіційно має територіальні притензії до Данії? Створена там якась Ольборгська Народна Республіка під протекторатом Канади? Небезпека, що стріляють в ОРДЛО - та наркоман Губарєв заявляв, що на танку до Львова поїдуть, покійний Нємцов говорив, що як Пуйло не відчує опору, міжнародної підтримки України, піде хоч до Закарпаття. До прикладу, рашиська гнида Старіков, заявляв, що Донбас має стати "гирею на ногах України", не влаштовує Кремль володіти Донецьком і не володіти Києвом.
@Lanktocha, та не переживайте - все одно ми переможемо. Головне зроблено - запаси на зиму заготовлено, вино дозріває, городи спокладжено і бюджет на наступний рік розписано. Тепер скоро Михайло відкриє сезон іменин і зимових свят, і зима йно блисне А там знову весна і знову все по кругу
Так, ніхто і ніщо не завадить Путіну вдертися в Україну. Америка та Європа себе бережуть - будуть вони там щось рипатися? Навряд чи... а от коли Турцію та Ізраїль зачеплять, тоді так. Так що завмерли, і не дихаємо... Не пронесе, але дешевше буде. А там і станеться може щось таке, що дасть шанс перемогти. Бо щось дуже Україну підставляють, типу - свисти Марку, ти дурніший.))
@manur, а шо хіба нє? Тоті політики баламутять народу голову, а покажіть мені хоча би одного, котрий за час перебування на держслужбі погіршив своє становище і становище своєї родини? Один хіба Олександр Єфремов довший час сидить закритий, та і то тому, шо не хоче з баригами поділитися краденим. Та і підозрюю, шо йому там за гратами набагато краще, ніж більшості українським пенсіонерам. Так шо політиків можна слухати, але надіятися на себе.
При чому тут я? Чи я перескочу чи не перескочу, чи зі мною чи без мене - все одно Михайло відкриє сезон іменин і зимових свят, і зима йно блисне А там знову весна і знову все по кругу
@ІгорМ, а де я казав, жи нє? Ну, ніззя тут поставити більше 1-ї оцінки. Я б поставив ще й "Погоджуюся", але видалося мені логічнішим поставити те, жи поставив.
Хто зна.... А от уявіть, що не буде іерусалимського вогню наступного року. Уявили, який переполох може бути? Всі сподіваються що буде, але всі переживають, щоб стався. А я от з тривогою очікую середини листопада. Чому? - не скажу поки що...
А чому не дійшли у Грузії до Тбілісі? Окрім оборони грузинської армії, зайшли у Чорне море американські есмінці та на грузинських аеродромах стали приземлятись американські військові літаки. Буде спокійно реагувати ЄС і США коли активні бойові дії почнуться поблизу найкрупнішої у Європі Запорізької АЕС, у разі чого і ядерна зброя не потрібна, катастрофа може бути набагато більшою чорнобильської. Хто розуміється на військовій справі, активні бойові дії, наступ - це завжди великі втрати, орієнтовно, якщо 100 тис. будуть наступати, не менше 30 тис. загине. Більша небезпека - взяти окуповану територію на умовах окупанта, таким вчинком відкриється скринька Пандорри, гарячими точками будуть нові і нові регіони.
Гадаєте, що Путін злякався? Ха-ха. Йому треба був напад, щоб Грузію не поийняли до НАТО, а там вже й Сакашвили вигнали. От і вся музика.
Напрошується питання на засипку: Пуйло хотів, Пуйло міг, Пуйло не зробив, чому???? Заворушення в Абхазії почав ще алкаш Єльцин, Пуйло хотів ще розхитати Аджарію, ввести туди свої війська, захопити Тбілісі та примусово поміняти владу на лояльну не зробив. Чув не від одних, будь у світі такі політики як Тетчер чи Рейган, всякі ліліПути сиділи би як сливка в задниці.
Киев Украинцы о пенсионерах голосовавших на т.н выборах на Донбассе соц опрос Иван Проценко View: https://youtu.be/6Cj29mQggt0
Сьогодні розмовляв з сестрою "сєпаратістки" з Алчевська. / я десь тут про неї розповідав/ Так от, з її слів, один метр кубічний газу для населення в Алчевську коштує 0.70 грн (сімдесят українських копійок) У чоловіка сєпаратістки пенсія так і залишається від останнього підвищення - 8 тис. грн (вісім тисяч гривень). Був збій кілька місяців у виплаті, але зараз все внормувалося, ПФ України виплачує і заборгованість і поточну пенсію Пенсію одержує в Харкові.
Там не тільки війна впливає на якість води, але й спека, коли всі джерела пересихають та й сама вода отруєна. Біля Святогірська (станція) вже вода привозна, бо в скважини засипають всякі хімікати і добувають газ. Кому потрібні ті люди?