Я не знаю. Пише, що "Я - дончанин". Может з Ростова на Дону. Там теж дончане. Колись я спробував взнати у донецьких, як же правильно - вони самі не знають. Чи то донетчане, чи то дончане. Краще донецькіє. Так якось креативно і екстраординарно (не знаю що це, але звучить гарно).
Ну так і колись Ющенко їздив у гості до Ахметова, таку людину неможливо повністю ігнорувати, це не простий роботяга. Скоро можуть бути версії, коли розвінчають культ фюрера ІІІ Риму Путлера, що це його чи то Ватикан, чи то австрійський генштаб, чи то Обама заставили піти війною на Україну, щоб розсварити братські народи.
Виноват. Если есть специальная тема, где здороваются (хотя я не нашел), готов поздороваться там. Если нет: - Здравствуйте, господа!
Я - дончанин, т.е. житель Донецка. Те, кто на Дону живёт, как правило это жители Ростовской области - донцы. Уже обсуждалась эта тема.
Это по-русски, дончанин. А українською - донетчанин. Донцы - дончане. Я тут знайшов тему "Привіт" Але доброму слову всюди є місце.
Згадався про донські степи таки Газенбаум "Гуляй да пой хазарский Дон". Дєдушка чЛєнін колись розкрутив Донецько-Криворізьку Республіку, щоб послабити і розколоти УНР, а далі маючи контроль над цілою Україною і утворюючи совок, Донбас не приєднав до РФРСР, а віддав Україні, таке саме хоче інший Володька.
Ага, а Сталін ще Буковину із Закарпаттям прилепив, щоб йому...Пора анулювати пакт Молотова-Гіббентропа і встановити справедливість. - віддати румунам Буковину, мадярам Закарпаття а Львів полякам. Ви як, підтримуєте? Чи все ж подумаєте, ніж писати про Донбас?
@Коммунарец, ви не блудіть - дамбасяни самі захотіли в рашу. Ні у Львові, ні в Чернівцях, ні в Ужгороді подібних закликів не було і нема. А лугандон чого хотів то має, і нічого шукати шкварки. зі Во, дивіться - аж в Стокгольмському арбітражі робираються з проблемою поставок газу Газпромом на території ОРДЛО. А я вам кажу по простому - якщо дамбасяни брали газ в Газпромі, то нехай за нього рашці і платять. То є розборки лугандонів і кацапів, чому в когось третього має боліти голова за тотой газ?
Так, то їхні розбірки і нехай розбираються, поки не загнуться. Але чому от Україна віддала частину своєї акваторії чорноморського шельфу Румунії і ніц ніхто не пікнув? То було після будапештстких домовленностей чи після, що гарантували територіальну суцільність? СРСР таких пізд..ей дав би, що... А ви тут мені про якийсь відроблений шлак і дим розказуєте. Ще дійде черга до інших територій, хайно влада зміниться.
@Коммунарец, почитайте мої дописи про те, як Україна віддала частину своєї акваторії чорноморського шельфу Румунії. Я дуже навіть "пікав". І я нічо вам не розказую про якийсь відроблений шлак і дим, ви таки шось знову блудите
Ну так чому одним можна забрати, а іншим нельзя, коли в країні блуд і хтось трохи "пікає"? Завтра Польща подасть до суду, Угорщина і що, віддасте? Адже вони праві будуть, бо Сталін ці території забрав силою, а бандерівці хочуть їх українізувати! Ви ж мабуть теж визнаєте, що пакт по розділу східної Европи незаконний? То хто з нас блудить? Я кажу так, як є, а Ви - пута мені накидаєте... А яка вам різниця, де жити? В Польщі мабуть гарніше - всі пруться туди. А там і пертися не треба буде. )) П.С. Гвардиисержантзапаса застрелився би, читаючи таке від мене. А він вважав мене ой куди мерзотнішим націоналістом, ніж ви мене вважаєте комунаром...
@Коммунарец, ви не смикайтеся, і не приписуйте мені своїх фантазій дивіться сюда: Після Другої світової війни були визначені кордони всіх європейських країн /розподіл східної Европи/. СРСР утворювали 15 республік і виглядав він так Європа собі жила, ніхто не кіпішував. Все було законно Прийшов час, бобік здох і СРСР розпався практично по совітських кордонах Україна виглядала так Два десятиріччя всі собі жили і ніхто не кіпішував. Все було законно Потім в Криму під прикриттям військових з рашки був проведений референдум і Крим відійшов до расєї. Кажуть, що то є незаконно, але хрин з ними - шо хотіли то мають, мені без Криму ліпше. Потім захотіли краще жити дамбасяни. Провели референдум і вони створили ДНР і ЛНР. Кажуть, що то є незаконно, але хрин з ними - шо хотіли то мають, мені без Дамбасу ліпше. То є моя позиція по минулому. Про майбутнє я вам розкажу у майбутньому Кажу вам відповідально - мені по барабану Польща. Я люблю Україну і буду в Україні жити. /а в Польщі не так і гарніше - там дідорія ще гірша ніж в рашці /
Хочете перерозподілу кордонів, і ІІІ світову війну? Дуже в стилі Вата-ТВ, для початку у Львові зараз польського не більше, ніж у Перемишлі українського, на Закарпатті угорської діаспори набереться найбільше у Берегівському, трохи їх є у Мукачівському районах, яка ціла область? Віддавати територію, де чисельна діаспора, тоді Україна має право вимагати у Канади включити у склад України Вінніпег і Торонто, тому що там чисельна українська діаспора. Не повторюйте Пуйла із анексією Криму.