Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я особисто не знаю ХЛО, може ви про Хуjло? Тоді так, а то гадав, що ПТНХЛО - це приватний тактичний невпізнаний харьківський летючий об'єкт і коли реєструються на ЛФ, то там теж не ХЛО. Зізнавайтеся, яке ХЛО вам місце забронювало?

Останнє редагування: 7 жов 2017
  2. Коммунарец

Я ще раз повертаюся до вашого зауваження. Але відповім не слоїми словами, а словами людини, яка жила задовго до вашого народження і як тут сказали - і нашим і вашим писав (хоча це потребує пояснення, та всім це не потрібно знати, щоб не розкривати суті справи першзустрічному) - Н.К.Реріха із книги Белікова, яку нещодавно прочитав.
    Тому раджу вам читати розумні книжки і дарувати ці знання людям, а не марнувати час на вигадування образ і на показ своєї гордині. Дякую за увагу і за ваш витрачений на мене час. Сподіваюся, що це буде вам на користь.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Шкода, що Вам Реріх на користь не йде. А може, навіть, на шкоду, бо непідготовленому розуму багато інформації - то смерть.

4. Saggittarius

Saggittarius Вільний стрілець

Яке тяжке життя.. :))) А чому я не мав на думці сварити Вас, бо Ви і самі с тим непогано пораєтесь..

• Корисно Корисно x 1
  5. Коммунарец

:girl_witch:. . . . . . . .

Ага, містер і міссіс Сміт... :hunter:Так, не беріть в голову. Ми самі тут, а то вас ще зачепе. Шкода буде.:wacko:

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Кравчук: Україні потрібно прийняти нову Конституцію; Донбас не може мати особливий статус

7. Коммунарец

8. ІгорМ

Серед кого проводити вибори? Серед лугандонців??? о_О
    Пішли вони нахер

9. Коммунарец

Хм... А що ж ви так в 2014 році не казали? Може й ті жертви не були б даремні та сліз матерів та дружин не було б? Мені однаково, як їм там живеться - захтіли, нехай так і буде. Мене турбує те, що цим користуються вороги, а люди не можуть примиритися - наче хтось із них розбагатіє на той війні.

10. ІгорМ

А ви почитайте мої дописи за 2014 рік - я тоді тоже казав "лугандонців нахер" :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Коммунарец

12. ІгорМ

Дуже люблю кацаповаті показувати один ролік
    Ще вам покажу ;)

View: https://youtu.be/VEtwo39_B2w

13. Коммунарец

А ви Silver Ballet показували? Ви їй запропонуйте...

14. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Як зручно влаштувався, альфонсе - усі свої болячки перекладаєте на голови чужих жінок. А на Silver Ballet ще й свої хворі фантазії та старі образи на якомусь там форумі навішав.
    То саме для Вас ролик, як співчуваючому і лугандонцям, і усьому іншому рускому міру.

• ... ... x 1
    • Баян Баян x 1
  15. Коммунарец

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є думки, що була відкрита скринька Пандори, була ніч гніву, пройшли погроми та викрадення зброї у силових структурах Західної України, можливо розраховували, що тут почнуть створювати якусь ЗУНР, ціль була інша, силові структури не захопили, тільки поруйнували, але дехто це сприйняв, раз тато курить, чому я маленький син не можу, так і тут, раз у Тернополі можна безкарно захоплювати і громити мєнтовське управління, чому таке не можна у Луганську?

17. hrim

hrim Well-Known Member

Якби це було правдою, ви б не засмічували спамом розділ "Війна".

Останнє редагування: 9 жов 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  18. ІгорМ

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я Вам больше скажу. :)

20. ІгорМ

Ну, Неля дівчина чесна, вона знає шо каже ;)

View: https://youtu.be/GcUqEjZVH-0

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)