Я особисто не знаю ХЛО, може ви про Хуjло? Тоді так, а то гадав, що ПТНХЛО - це приватний тактичний невпізнаний харьківський летючий об'єкт і коли реєструються на ЛФ, то там теж не ХЛО. Зізнавайтеся, яке ХЛО вам місце забронювало?
Я ще раз повертаюся до вашого зауваження. Але відповім не слоїми словами, а словами людини, яка жила задовго до вашого народження і як тут сказали - і нашим і вашим писав (хоча це потребує пояснення, та всім це не потрібно знати, щоб не розкривати суті справи першзустрічному) - Н.К.Реріха із книги Белікова, яку нещодавно прочитав. Тому раджу вам читати розумні книжки і дарувати ці знання людям, а не марнувати час на вигадування образ і на показ своєї гордині. Дякую за увагу і за ваш витрачений на мене час. Сподіваюся, що це буде вам на користь.
Шкода, що Вам Реріх на користь не йде. А може, навіть, на шкоду, бо непідготовленому розуму багато інформації - то смерть.
. . . . . . . . Ага, містер і міссіс Сміт... Так, не беріть в голову. Ми самі тут, а то вас ще зачепе. Шкода буде.
Хм... А що ж ви так в 2014 році не казали? Може й ті жертви не були б даремні та сліз матерів та дружин не було б? Мені однаково, як їм там живеться - захтіли, нехай так і буде. Мене турбує те, що цим користуються вороги, а люди не можуть примиритися - наче хтось із них розбагатіє на той війні.
Як зручно влаштувався, альфонсе - усі свої болячки перекладаєте на голови чужих жінок. А на Silver Ballet ще й свої хворі фантазії та старі образи на якомусь там форумі навішав. То саме для Вас ролик, як співчуваючому і лугандонцям, і усьому іншому рускому міру.
Ой, я гадав, що ви теж очі закрили... Так, я співчуваю тим, українцям, які там зосталися і жалію тих, хто звалив на себе ту гидоту російську за своєю нерозумністю. А вам, як жінці, мабуть це гидко - співчувати і жаліти. Не дивно, - скажи: хто твоя подруга... Серед росіян теж люди є з глуздом, на відміну від вас. Вони не зловтішаються, а протистоять ВВП на майдані у Петербурзі та інших містах. Їх мало - але вони кращі. Я за розумних і по справжньому чесних людей, якої б національності вони не були.
Є думки, що була відкрита скринька Пандори, була ніч гніву, пройшли погроми та викрадення зброї у силових структурах Західної України, можливо розраховували, що тут почнуть створювати якусь ЗУНР, ціль була інша, силові структури не захопили, тільки поруйнували, але дехто це сприйняв, раз тато курить, чому я маленький син не можу, так і тут, раз у Тернополі можна безкарно захоплювати і громити мєнтовське управління, чому таке не можна у Луганську?
Экс-"премьер" "ДНР" рассказал, как ему от Ахметова приносили чемодан с 500 тыс долларов Во, а тепер Ахметов в дружбанах у Порошенка /Серьожа Лєщєнко казав/... То получається, шо то всьо зроблено спеціально, шо нє?