Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. Sandy

Sandy GRAND

Все гаразд, не переймайтеся. Я іноді виходжу звідти на декілька тижнів, часом - на декілька місяців, потім можу повернутися, щоб когось чимось потролити, адже з тамтешнім контингентом, як Ви розумієте, нормальна дискусія неможлива від слова "зовсім". Колись, у 14-му, коли реєструвався там, я сподівався, що можна чогось добитися від своїх колишніх товаришів, яких раніше вважав адекватними, типу Чорнобильця, але це теж виявилось марною справою. Тому, ніяких хвилювань з приводу нелюдських думок, що там висловлюються, у мене немає - я більшість їхніх постів навіть не читаю! - так, суто під настрій трохи розважитися, не більше...

2. Innusua

Innusua Well-Known Member

З цим не погоджуюсь.
    В повітрі забагато непорозуміння, ба, навіть ненависті. Українці не можуть порозумітись між собою. Не тому, що Росія заважає, а тому, що не хочуть думати, аналізувати.
    Ось тутечки на форумі я читаю, що російськомовний українець - гірший за кацапа. І пригадую, як три роки тому на нашому майдані тягли хлопців і дівчат, під викрику натовпу "панаєхалі со Львова". А то були наші люди, російськомовні українці, які не побоялись виказати любов до своєї країни в лиху годину. А от де було на той час шановне панство зі Львова, яке чомусь весною 2014 не переймалося допомогою східноукраїнським євромайданам, а наразі розказує, хто достойніший любові України і які території відсобачити і забути - невідомо)
    Не люблю політичні теми. Пробачте)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

)))) А це чи не той Йурій:mocking: якого на початку війни виперли звідси і воно перерселилося на ту помийку ? Був тут один з Донецьку , а перед тим воно втекло з Грузії , а коли почалися бойові дії тікав , здаєтся в Ростов . Потім повернувся. Дуже схоже на його стиль . То ще ТА гнида !На тому ДіалоХі можна зустріти і з ЛФ

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може і не варто рівняти всіх жителів Донбасу, може помиляюсь, але помічав, тепер окуповані території - скупчення промисловості, куди ще у радянські часи переселяли зі всіх частин совка, в тому числі зеків із Росії як для важких виправних робіт. Колись окупований Словянськ - більше солеві копальні, своєрідна здравниця, типу Солотвина, не так багато важкої промисловості, у селах району зустрічається суржик і чиста українська.
    Зауважував на деяких екскурсіях чи курортах, якщо були жителі Криму чи Донбасу, дуже ймовірне "За сРусь усРусь", "Дєди ваєвалє"... один почне, другий підтримає.

5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А хто рівняє? Мова про тенденцію.
    Чиста українська зустрічається тільки в новинах на ТБ
    А кажете "не варто"...

6. manur

manur Well-Known Member

Будьте ласкаві, тицьніть пальчиком, де таке побачили.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо говорять про українську Кубань? Навіть письменник Чехов писав про "українське місто Таганрог", зараз там нічого українського, принципово бачити їх у складі України не хочу, але чи доречно тоді тратити своє законне? Чомусь Японія і далі говорить про незаконне відділення від них Курильських островів, а США не збирається викидати зі свого складу штат Філадельфія, тому що там чисельна російська діаспора.

8. Sandy

Sandy GRAND

Треба чітко розуміти, що таке своє законне. В моєму розумінні, на сьогодні нашим законним є територія України, яка стала незалежною в 1991 році в результаті розпаду СРСР - саме ці кордони й повинні бути недоторканими. Балачки про українські етнічні території - як то, про Кубань, брянщину чи белгородщину - повинні залишатися балачками, тому що це законна територія Російської Федерації, тобто, іншої нової держави, що утворилася в результаті розпаду СРСР. Наголошую, нової держави, а не якогось там нью-совка чи нью-росімперії.

Тому, треба бути послідовними в тому, що якщо мордорські теревеньки про "етнічния рускія зємлі" треба вважати такими, які порушують міжнародне право, то й наших імперців, якщо такі є, треба також трохи в цьому стримати. Брянськ у складі України мені особисто не потрібен.

• Подобається Подобається x 2
  9. Sandy

Sandy GRAND

Та ні, я ж надав посилання! Це така собі Ольга, жителька так званого ЛНР. Стверджує, що пенсіонерка та мешкає в Антрациті. Таке іноді верзе, що іноді не можеш збагнути, чи можуть існувать такі люди в реальному житті.

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А, точно! Перепрошую:blush:
    Зайшла глянула , побачила знайомих...Чалдона, FourA (це його я згадувала), Полковник, Серёга-очкарик і т.д.
    Хто б подумав, що колишні цікаві співрозмовники стануть ворогами...

11. prius

prius Well-Known Member

Чим вони цікаві? Я читав не реєструючись ЛФ від самого початку,перечислені вами тварини завжди несли що все українське це амно і Україна мусе бути під кацапією,перечислені вами тварини мусять першими висіти там де падлюка ярмольнік бачив де вішали негра бандерівці

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Sandy

Sandy GRAND

Повірте мені, раніше все було не так погано. Вони могли інтелігентно відстоювати свою точку зору, навіть про те, що Україна мусить бути під Кацапією, або дружити з нею, бо ж "адіннарот", "діди" й всяке таке інше. Зараз же це лайно, негатив і ненависть у кожному пості, образи, петросянські підколки на кшталт "ну і чіво дабілась ваша нізалєжнайа?" та кострубаті напади на особистість. Раніше вони бачили в проукраїнських дописувачах опонентів, зараз же - ворогів. Різниця таки є.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Гірше за кацапа немає вже нічого... :beee:, це поперше, а по друге - ну може татарин... І то, якщо від теж поганий для кацапа, то татарин - наш друг.
    Може @Innusua мала на увазі, якщо хтось не ціінить висого статусу западенця, як обличчя титульної нації - то той вже кацап точно!:bandera:Хоча якщо придивитися всі - грішні, і ще не відомо, хто гірший перед Суддєю.
    Сусід мій п'є, як і пив, з ранку приносить товчі і міняє на гроші, щоб похмелитися, інший все відокремлюється і будує загороду від усіх, хоча був добрий малий. Подивишся - немає навіть з ким розмову провести з будь якої теми. Тільки грощі, випити, палити, баби, матюги і тільки плачуть, що все мало...

14. Коммунарец

Всі такі. Мабуть і ви несли про них, чи ні? Тільки ви вважаєте себе ображеним чомусь, замість того, щоб простити їх, бо не відають що кажуть і роблять. Наче щось їм вкладено було таке, що вони в тумані. Тож зрозумійте це і вибачіть їм - і світ стане краще.
    Бо чим ви кращі за Ярмольника та Петросяна?

15. Innusua

Innusua Well-Known Member

Наче десь у мовній темі. Тицьну, тре глянути.

Ото ви завернули))
    Ми отримали від срср незалежну Україну, в якій українців не по крові, а по суті і духу не так вже й багато, бо різні імперії утискали і вбивали українство протягом століть.
    І навіть ті українці, що є часто не можуть домовитись між собою. Був у нас в російсько-українську війну 1917-1921 цікавий і успішний полковник Болбочан, за голову якого більшовики назначали космічну суму, але в результаті схопили і стратили його свої, за петлюрівським наказом.
    І в поліцаї свої йшли, і німці до вивезених в Німеччину галичан ставились краще, ніж до східняків, це все факти.
    Але зараз розбиратися хто кращий і чому не час. Я не дуже люблю дискутувати про 2014-2017 тому що це по живому, це зруйнувало багато родин, мою теж зачепило, але взагалі-то історію люблю.)) Та й на суперечки багато часу було витрачено вже, і ненависті, за ці роки. Бракує любові. Ну це я як жінка кажу, воювати ( в т.ч. і в інтернеті)) то в цілому не жіноче діло.

16. Latana Royal

Є доля істини в Ваших словах, бо "Хочеш змінити світ- почни з себе" -це з одного боку. А з іншого - скотина тільки батога розуміє.
    Та дуже тонка межа між тим, де закінчувати філософствувати і починати захищатися.
    А відрізняємося ми від ярмольника тим, що ми ні до кого в хату не заперлися, не намагаємось когось приєднувати та пригнічувати, прибрати до рук сусідське майно і нав'язувати іншим своє бачення як їм жити.

• Подобається Подобається x 2
  17. Коммунарец

Як ви бачите початок цього?
    Не правда. Курки мене люблять, інші теж трішки. Треба мати любов до всього, а що тварини? Вони ж не люди, які мають нібито більше розуміти ніж тварини, та теж б'ються як тварини. Будьте розумні і не треба буде батога.
    Вони свідомо діють на користь князя темряви, а хто їм відповідає тим самим на захист свого, той є несвідомим помічником Діабло, бо помножує зло, вподобавшись до лайливих, жадібних і злих людей. (Я вже писав про горіх, який ріс у нас на межі - я поступився сусіду, та він не мав з того зиску - і пішов геть) У нас і своїх українців доволі, які не погребують прибрати сусідське. Чи всі у нас чесні та добрі?

18. Latana Royal

Оці ваші бійки з вітряками і здоровий глузд - речі несумісні.

• Подобається Подобається x 3
  19. Коммунарец

:scratch_one-s_head: То як хто вміє, знає і робить. Можна зробити каламуть з горілки та томатного соку, са можна "Кровавый Мери" класний.
    Я колись робив мідносульфатний розчин для мідносульфатного елекрода порівняння. Якщо в етиленгліколь насипати мідного купоросу, то мідь випаде у молочко, а якщо спочатку долити в етиленгліколь дистильованої води, а потім насипати мідний купорос - то отримаємо гарний прозорий "лазурний" розчин. То давайте не будемо вже Дон Кіхотами, а уявімо себе графом Монте Крісто, капітаном NEMO або ZORRO! Не будемо розмінюватися на дрібниці.

Останнє редагування: 28 вер 2017
  20. prius

prius Well-Known Member

Ну ви не ксьондз щоб проповідувати до пастви

а де твій аватар? :)