Стало відомо, кому і як розподілили конфісковані гроші Януковича Хоча альфа-брехун і підбрехуї обіцяли інше
От тому і теперішня заява Луценка про "золото сім"ї Януковича" трохи підозріла. зі Якщо так піде, то бариги знайдуть і повернуть в Україну і "Золото Полуботка" і "Скарби Довбуша"
Інтерв'ю зі спецпредставником Держдепу США з питань України. із коментів Mykola Vorotylenko Про які вибори може йти мова? Це повний дебілізм з боку Української влади. Вірніше на це вони погоджуються свідомо. Чому? Тому що "порошенки", "яценюки" та "авакови" бояться жителів центральних та західних регіонів більше ніж "донбасят". "донбасята" допоможуть їм триматись при владі та тримати Україні в московському напрямку. Там не може бути жодних виборів на протязі наступних 10 років. Лише зовнішнє управління.
Всім доброго, пані та панове! Ось, вирішив сьогодні поділитися з вами своїм вчорашнім лулзом з приводу однієї гігаватної особи з широко відомого у вузьких колах русо-фашистського форуму ДіалогФорум.Нет. Потвора ця нині мешкає в окупованому Антрациті, Україну та все українське ненавидить настільки люто, що я навряд чи зустрічав колись більш антиукраїнське створіння, аніж оце. Тепер зацінить, наскільки ця ненависть може виїсти людині мозок та невиліковно викривляє картину світу. Ось, постять, наприклад, такий скріншот: Мерзенні аватари в юзерів, чи не так? Це я собі відзначив мимохідь, але мова не про них. Далі новина коментується: Після виділеного речення читати далі я вже не зміг... Якщо серйозно, то жителів Донбасу завжди виділяв такий собі донбасоцентризм. Україна для них завжди була нічим, а ось радной Дамбас... Я дуже чітко пам'ятаю це по матчах нашої збірної з футболу на Донбас-Арені, пам'ятаю, як там вболівають, особисто був присутнім на Євро-12 - ми там програли все, що можна. Тому що з покон віку там улюблена команда - це Шахтьор, а збірна країни - це так, хахли... Так ось, як хочете, пані та панове, але поділяти один державний простір з оцими інфузоріями я вважаю нижче своєї гідності, тому для мене є лише два прийнятних варіанти вирішення цього східноукраїнського конфлікту - або ми від цього звіринцю огорожуємось та забуваємо про нього, або, якщо реінтегруємо, то з жорсткою програмою фільтрації, яка витисне запарєбрік отаких недолюдків, які здатні отруїти всім будь-яке майбутнє. Дякую!
Віддаю шану вашому терпінню та витримці коли ви читаєте оту гидоту. У мене нервів на таке не вистачає.
SandyGRAND Так і в Харкові можна знайти відмінність від іншої України, бо обрали одіозних Гепу і Допу, потім Бассарабія, потім Закарпаття, що там ще проблемне. Єдине, я вважаю, нам не потрібний Донбас на умовах Росії, як колись не приєднювала Німеччина Берлін на умовах совка, тепер не може Корея злитись в одну державу на умовах Пхеньяна, щоб Сеул поміняв Конституцію та розірвав військовий союз зі США.
Головне, що нам вигідно робити - це в жодному разі не визнавати юридично Донбас незалежним або частиною Росії. Але при цьому всі видатки на утримання "кармільцеф" повинна нести на собі Росія, аж доки та Духовнаскрєпія не сконає зовсім. Лише такий стан речей нас на даному етапі влаштує, а підбирати їх собі разом із Кримом треба лише тоді, коли буде трощитися на духовноскрепні уламки велика запоребрикова хвойдерація - тільки так, я вважаю.
Це коли они обидва худіють. А якщо тренди прямо протилежні, то поки товстий здохне, худий стане товстим.
Ну совок також здавався вічним і нерушимим, тепер на смітнику історії, розпадалися всі імперії, інше питання, чи не боїться світ, замість однієї ядерної держави і одного правителя-шизофреніка, мати таких 10, чи вигідно Україні, замість одного поганого сусіда, мати таких як Чечня - радикальні ісламісти, ймовірно із ядерною зброєю, навіть ймовірне сусідство із Китаєм, мало віриться, що це буде хороший сусід, не полізе до нас із дурними намірами, типу "захист китайців". А незалежний Донбас, з самого початку, донецькі ватани виступали не стільки за незалежність, скільки за кримський сценарій і приєднання до Росії, Росії не потрібен розгромлений Донбас із православними бойовиками.
Та я ж не проти того, щоп кацапстан загнувся. Питанння лише в тому, скількі десятків років (чи сотень років) на це піде...
Моя "любов" до антиукраїнського Донбасу не відрізняється від Вашої. Та якщо говорити об'єктивно, то в наведених скрінах я навіть не розгледіла, де ж та скотина, що так ненавидить Україну Те що вони вважають себе кращими - так цим вони не відрізняються від жодної іншої спільноти на землі. І так відомо, що кожна жаба своє болото хвалить. І те що їх любов до нас така сама як наша до них. Це, я б сказала, расова "любов", бо ми ніколи не переставали ввадюжати ті місцевості збіговиськом тупих кримінальників. Та де тут той хардкор, про який Ви пишете?
Там, в моєму повідомленні, слово "коментується" є прямим посиланням на повідомленні від "тієї скотини", ось воно: Донбасс. Промышленность и сельское хозяйство. - Страница 3 Не буду тягнути сюди увесь той мотлох, що це створіння пише про Україну та українців, якщо є бажання - знайдете там.