Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви, Коммунарець, або тормоз, або шахрай.
    Можна було не віддавати ні Крим, ні Донбас.
    Але оранжоїди не мають яєць, а мають барижно-шахрайську тягу.
    А я за своє вже четвертий рік відповідаю. І відповідатиму до кінця особливого періоду.

2. VasMT

Цементовози - це Пріуси...

• Смішно Смішно x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та ви пишіть, пишіть...
    P.S. А чого ж ви віддали? То йдіть і заберіть, якщо такі розумні і грамотні. Ви бачите те, що бачите. Я більше. Добре, що у вас знайшовся крайній. Але то добре, що ви пояснююте своє рішення, а не тупо розкидаєтеся лайном.

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  5. VasMT

Пробібати (продати) легше, аніж зараз забрати.
    Тоді не вистачило чесності і гоноровості, зараз сміливості і чесності.
    Хіба мама винувата, що дитина дурнувата?
    Так і народ України не винен, що скакуни привели ту саму шоблу до влади, що просрала все в 2005-му...

6. Коммунарец

Що було - загуло, а тепер:
    Маємо, що маємо, і наче не гуло.
    А буде далі що, хто знає?
    Та знає той, хто спокій має.
    У вас не бачу я того, що треба.
    Упевнений в собі ви дуже.

Останнє редагування: 1 вер 2017
  7. VasMT

Рабська позиція - пробачити зраду свого Народу і зраду звоєї Землі. І ще поставити цих брехунів керувати Україною.

Ось до речі, -

Народний депутат Сергій Каплін в інтерв’ю Politeka on-line заявив, що захоплення Криму Росією відбувалося за умов інформованості та санкціонування українською владою, передає
    Квартал подій
    Ось як змальовує ситуацію весни 2014-року політик:

“Нам доповідали прикордонники про те, що росіяни дають сигнал SOS і вище керівництво країни санкціонує посадку цих літаків. Закриває очі на те, що розвантажуються сотні бойовиків російських і захоплюють Верховну Раду республіки Крим. І коли керівництво прикордонної служби зверталося до Турчинова як виконуючого обов’язки президента країни з вимогою дати команду захищати півострів. Реакції було нуль. І вони приходили до нас в комітет і говорили про те, що це – здача. І ми за таких умов просто назавжди втратимо Крим”.

Мотивація Турчинова була вкрай проста, упевнений Каплін. “Тимошенко – президент. Вони хотіли відрізати півтора мільйони виборців Порошенка і Донбас – з надією, що Тимошенко виграє. Я офіційно заявляю, РНБО на той час мала всі ознаки передвиборчого штабу Юлії Тимошенко”.

Причини, з яких вирішили з такою легкістю позбутися Криму і Донбасу, були суто електоральні. “Донбас – точно не за Тимошенко. Тим більше не за її соратників: Турчинова і Яценюка. А на той момент була повна політична спорідненість Тимошенко, Яценюка та інших. У неї – тільки центральна і західна Україна. Розрахунок був в тому, щоб через напіввоєнні дії, ескалацію, в Криму і на Донбасі унеможливити проведення виборів і за рахунок простої математики – мінус Донбас, мінус Крим. Тимошенко мала пройти у другий тур і у другому турі виграти у Петра Олексійовича Порошенка. Але навіть це не допомогло. Вони переоцінили очікування і рейтинг Юлії Володимирівни”, – говорить нардеп.

Іншою причиною, за якої не вдалося вберегти українські території, на думку Капліна, є страх та нерішучість українського керівництва.
    “Я добре знаю цю публіку, – зазначає політик. – Я у них на Майдані був завучем. Я брав участь в наймалочисельніших засіданнях, вузьких, де було 5-6 учасників. Так звана «стратегічна п’ятірка». Я – від партії «Удар». Я бачив, що вони не здатні ні стратегічно, ні тактично, ні операційно керувати будь-якими кризовими ситуаціями. Навіть на Майдані. Навіть в межах Будинку Профспілок. І не було ніяких абсолютно передумов до того, щоб вони могли врятувати країну в разі таких серйозних геополітичних викликів. І вони її не врятували. І вони її не зберегли”.

8. Коммунарец

То ви 4 роки комусь це доводите, сваритеся і чого досягнули? Наче ви знаєте що робити і це буде добре, бо ви так вважаєте... Запевняю, що просто змарнуєте свій час і своє життя ні за що. Хто б не прийшов, крім ІС ХС - нічого не світить ні вам, ні тим, хто пише те, що ви читаєте і пропагандуєте. Тому кидайте ту безнадійну справу і йдіть за світлом. Повірте, це набагато цікавіше і кохано.

9. VasMT

Відсутність логічного мишлення - відмінна риса фанатиків.
    upload_2017-9-1_19-4-30.png

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Такої фантастики я ще не читала. Що Каплін мерзотний - то видно, але що до такої межі:facepalm:. Брудна, дуже брудна політика.
    Наша вірхівка на той час очікувала реакції Обами і Западу. Щоб не проливати кров. І сили дуже не рівні. Не дочекалася...Крім глибокого занепокоєння нічого Запад не зміг, бо ми не країна НАТО, а Америка мала всі можливості припинити агресію, та Обама був голубом мира, а не яструбом війни.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. VasMT

Вибачте, люба @Silver bullet, але це не фантастика, а реальність.
    Вам в це важко повірити, бо Ви порядна людина. У пАмаранчових мерзотників інші мірки.

12. VasMT

Наша верхівка підраховувала, як дорожче продати Неньку. Чомусь Ердоган не забоявся збивати російські літаки. Бо він Патріот, а не барига.

13. Silver bullet

Ви мені ліпите "безграмотно", а сам такі глупі порівняння робите, що нема навіть оцінки, щоб вам приліпити.
    Здогадайтеся з 3-х раз: в чому відмінність ситуації Ердогана і нашої ситуації на початку 2014 року. І чому Путін "проковтнув" збитий літак над Турцією і не проковтнув би, якби ми почали збивати російські над Кримом.
    Вояка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Коммунарец

Ні - то ні.
    Щось незрозуміле виставили з мого профілю. То нічого не значить. Я тільки в грудні 2016 повернувся на форум, а то зупиняв до 2014 року війну на Донбасі. Вони не послухали мене, то нехай мають. Ви теж не слухаєте. Більше пропозицій не буде. Спіть спокійно. Поки що.

15. VasMT

А мені не треба вгадувати.
    Всі Ваша впевненість в нашій меншовартості базується на словах якраз отих пАмаранчових шахраїв.
    Це вони вбивали, не гірше Гебельса, в мізки українців, що ми не мали армії, що "Путіннападе", що у нас більша половина зрадники...
    Брехня!!!
    Ви, до речі, помітили, що якщо в країні настає якась халепа, газ піднімають, комуналку, ціни ростуть, щемлять бізнеси свинорилих, зразу починається з усіх каналів - ПУТІННАПАДЕЕЕЕ!
    Ваша впевненість на голих словах брехунів. Моя впевненість - на знанні реального стану.
    Скавчання і чекання захисту від інших (НАТО, Трамп, ЄС, марсіани, "путін здохне - запануєм", Китай захопить Росію...) - це порода вічно пригноблених рабів.
    Слава Вальцману!!!

16. Коммунарец

Так. Тут людина або знає, або пише згідно інструкції. Та я знаю, що ви не знаєте, тому не відхиляйтеся від заданого курсу. :dirol:

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо порівняли збитий над Туреччиною руснявий винищувач - скандалили, але більше русняві тарандайки турків не шугають. Запитання знатокам: чому не підбивають русняву авіацію, яка літає над американськими есмінцями, у повітряному просторі інших країн НАТО, недавно Північна Корея запускає свої ракети, вже шугаються японці, чому їх не збивають?

18. manur

manur Well-Known Member

Над есмінцями в нейтральних водах їм ніхто літати заборонити не може.

А в просторі країн НАТО вони й не літають. Літають в безпосередній близькості.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Silver bullet

Російські літаки порушували турецькій простір с завидною постійністю, не зважаючи ні на які попередження, коли літали бомбити сірійську опозицію, яку Туреччина якраз підтримувала.
    Це перший випадок в історії,коли сили ППО НАТО збивають російський літак - Туреччина є членом НАТО. Може і не останній.

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

Хотілось би почути вашу експертну версію?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)