Ви, Коммунарець, або тормоз, або шахрай. Можна було не віддавати ні Крим, ні Донбас. Але оранжоїди не мають яєць, а мають барижно-шахрайську тягу. А я за своє вже четвертий рік відповідаю. І відповідатиму до кінця особливого періоду.
Та ви пишіть, пишіть... P.S. А чого ж ви віддали? То йдіть і заберіть, якщо такі розумні і грамотні. Ви бачите те, що бачите. Я більше. Добре, що у вас знайшовся крайній. Але то добре, що ви пояснююте своє рішення, а не тупо розкидаєтеся лайном.
Колись я в нашій мусарні моїй знайомії кобіті налаштовував бух. програму для здачі звітності. І в налаштуваннях поштової скриньки прописав: ce_mentovozi@ukr.net. Не знаю скільки пройшло місяців, вона мені телефонує і каже, що не може відправити звіт, бо якась помилка при відправці вилазить. Давай я її по телефону вести, куди треба. Долізли ми до налаштувань ящика... Коли вона прочитала електронку, ржач був такий, що почули на іншій стороні міста, мабуть. Каже, що ледь зі стільця не впала. І питає в мене: "Це податкова отримує від мене звітність з цієї адреси?" Я кажу: "Ну да, саме так..." Ржали довго.
Пробібати (продати) легше, аніж зараз забрати. Тоді не вистачило чесності і гоноровості, зараз сміливості і чесності. Хіба мама винувата, що дитина дурнувата? Так і народ України не винен, що скакуни привели ту саму шоблу до влади, що просрала все в 2005-му...
Що було - загуло, а тепер: Маємо, що маємо, і наче не гуло. А буде далі що, хто знає? Та знає той, хто спокій має. У вас не бачу я того, що треба. Упевнений в собі ви дуже.
Рабська позиція - пробачити зраду свого Народу і зраду звоєї Землі. І ще поставити цих брехунів керувати Україною. Ось до речі, - Народний депутат Сергій Каплін в інтерв’ю Politeka on-line заявив, що захоплення Криму Росією відбувалося за умов інформованості та санкціонування українською владою, передає Квартал подій Ось як змальовує ситуацію весни 2014-року політик: “Нам доповідали прикордонники про те, що росіяни дають сигнал SOS і вище керівництво країни санкціонує посадку цих літаків. Закриває очі на те, що розвантажуються сотні бойовиків російських і захоплюють Верховну Раду республіки Крим. І коли керівництво прикордонної служби зверталося до Турчинова як виконуючого обов’язки президента країни з вимогою дати команду захищати півострів. Реакції було нуль. І вони приходили до нас в комітет і говорили про те, що це – здача. І ми за таких умов просто назавжди втратимо Крим”. Мотивація Турчинова була вкрай проста, упевнений Каплін. “Тимошенко – президент. Вони хотіли відрізати півтора мільйони виборців Порошенка і Донбас – з надією, що Тимошенко виграє. Я офіційно заявляю, РНБО на той час мала всі ознаки передвиборчого штабу Юлії Тимошенко”. Причини, з яких вирішили з такою легкістю позбутися Криму і Донбасу, були суто електоральні. “Донбас – точно не за Тимошенко. Тим більше не за її соратників: Турчинова і Яценюка. А на той момент була повна політична спорідненість Тимошенко, Яценюка та інших. У неї – тільки центральна і західна Україна. Розрахунок був в тому, щоб через напіввоєнні дії, ескалацію, в Криму і на Донбасі унеможливити проведення виборів і за рахунок простої математики – мінус Донбас, мінус Крим. Тимошенко мала пройти у другий тур і у другому турі виграти у Петра Олексійовича Порошенка. Але навіть це не допомогло. Вони переоцінили очікування і рейтинг Юлії Володимирівни”, – говорить нардеп. Іншою причиною, за якої не вдалося вберегти українські території, на думку Капліна, є страх та нерішучість українського керівництва. “Я добре знаю цю публіку, – зазначає політик. – Я у них на Майдані був завучем. Я брав участь в наймалочисельніших засіданнях, вузьких, де було 5-6 учасників. Так звана «стратегічна п’ятірка». Я – від партії «Удар». Я бачив, що вони не здатні ні стратегічно, ні тактично, ні операційно керувати будь-якими кризовими ситуаціями. Навіть на Майдані. Навіть в межах Будинку Профспілок. І не було ніяких абсолютно передумов до того, щоб вони могли врятувати країну в разі таких серйозних геополітичних викликів. І вони її не врятували. І вони її не зберегли”.
То ви 4 роки комусь це доводите, сваритеся і чого досягнули? Наче ви знаєте що робити і це буде добре, бо ви так вважаєте... Запевняю, що просто змарнуєте свій час і своє життя ні за що. Хто б не прийшов, крім ІС ХС - нічого не світить ні вам, ні тим, хто пише те, що ви читаєте і пропагандуєте. Тому кидайте ту безнадійну справу і йдіть за світлом. Повірте, це набагато цікавіше і кохано.
Такої фантастики я ще не читала. Що Каплін мерзотний - то видно, але що до такої межі. Брудна, дуже брудна політика. Наша вірхівка на той час очікувала реакції Обами і Западу. Щоб не проливати кров. І сили дуже не рівні. Не дочекалася...Крім глибокого занепокоєння нічого Запад не зміг, бо ми не країна НАТО, а Америка мала всі можливості припинити агресію, та Обама був голубом мира, а не яструбом війни.
Вибачте, люба @Silver bullet, але це не фантастика, а реальність. Вам в це важко повірити, бо Ви порядна людина. У пАмаранчових мерзотників інші мірки.
Наша верхівка підраховувала, як дорожче продати Неньку. Чомусь Ердоган не забоявся збивати російські літаки. Бо він Патріот, а не барига.
Ви мені ліпите "безграмотно", а сам такі глупі порівняння робите, що нема навіть оцінки, щоб вам приліпити. Здогадайтеся з 3-х раз: в чому відмінність ситуації Ердогана і нашої ситуації на початку 2014 року. І чому Путін "проковтнув" збитий літак над Турцією і не проковтнув би, якби ми почали збивати російські над Кримом. Вояка.
Ні - то ні. Щось незрозуміле виставили з мого профілю. То нічого не значить. Я тільки в грудні 2016 повернувся на форум, а то зупиняв до 2014 року війну на Донбасі. Вони не послухали мене, то нехай мають. Ви теж не слухаєте. Більше пропозицій не буде. Спіть спокійно. Поки що.
А мені не треба вгадувати. Всі Ваша впевненість в нашій меншовартості базується на словах якраз отих пАмаранчових шахраїв. Це вони вбивали, не гірше Гебельса, в мізки українців, що ми не мали армії, що "Путіннападе", що у нас більша половина зрадники... Брехня!!! Ви, до речі, помітили, що якщо в країні настає якась халепа, газ піднімають, комуналку, ціни ростуть, щемлять бізнеси свинорилих, зразу починається з усіх каналів - ПУТІННАПАДЕЕЕЕ! Ваша впевненість на голих словах брехунів. Моя впевненість - на знанні реального стану. Скавчання і чекання захисту від інших (НАТО, Трамп, ЄС, марсіани, "путін здохне - запануєм", Китай захопить Росію...) - це порода вічно пригноблених рабів. Слава Вальцману!!!
Так. Тут людина або знає, або пише згідно інструкції. Та я знаю, що ви не знаєте, тому не відхиляйтеся від заданого курсу.
Якщо порівняли збитий над Туреччиною руснявий винищувач - скандалили, але більше русняві тарандайки турків не шугають. Запитання знатокам: чому не підбивають русняву авіацію, яка літає над американськими есмінцями, у повітряному просторі інших країн НАТО, недавно Північна Корея запускає свої ракети, вже шугаються японці, чому їх не збивають?
Над есмінцями в нейтральних водах їм ніхто літати заборонити не може. А в просторі країн НАТО вони й не літають. Літають в безпосередній близькості.
Російські літаки порушували турецькій простір с завидною постійністю, не зважаючи ні на які попередження, коли літали бомбити сірійську опозицію, яку Туреччина якраз підтримувала. Це перший випадок в історії,коли сили ППО НАТО збивають російський літак - Туреччина є членом НАТО. Може і не останній.