Східна Україна 14

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Alias, 28 бер 2015.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Таких утирків я готовий мочити і без місцевого самоврядування - заради власного задоволення

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Прізвище ні до чого. Головнокомандуючий, щоб вести війну, відповідати згідно своїх повноважень, посилати людей на загибель чи хоч просити по допомогу - де? Тільки в червні.
    Ви не в курсі навіть повноважень, панове. Що вже казати про стан пограбованої країни та немічної армії на той час.
    Це якась безглузда дискусія. Хай ще хтось поговорить))

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. tea man

tea man 茶人

Чоловіче, не смішіть людей! Україну розкрадають 26 років. І Львів не міг бути винятком. Але в порівнянні з багатьма іншими містами наш Львів чудовий!
    А львівське сміття ще всякі гройсмани і порошенки будуть їсти на сніданок, обід і вечерю. Львів'яни все пригадають.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це всьо відмазки для плєбса і дилетантів.
    Не буває в державі жодної секунди по часу, щоби не було головнокомандувача. ЖОДНОЇ СЕКУНДИ.
    Є Начальник Генштабу - він згідно ст.8 Закону про Збройні Сили України являється головнокомандувачем.
    Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил
    України здійснює безпосереднє військове керівництво Збройними
    Силами України.

Тому це байки оранжоїдів...
    Знову брехня оранжоїдів.
    Ми мали чим воювати і мали ким. ЖОДНА частина не отримала наказу на оборону держави. Жодна частина не розпечатала бойовий пакет. Жоден командир частини не спілкувався з командування ЗСУ по військовому зв"язку. Тільки мобільними.
    Скільки наших вийшло з Криму? А скільки лишилось на службі в РФ? Цифри не співставні. Наших більше. І наші військові, яких оранжоїдальні чмошніки називали нездатними, пішли воювати з перших днів. Та сама львівська 80-ка. Я серед них маю купу знайомих, проводжав їх, коли вони виходили. Слава Богу всі живі.
    Перестаньте слухати памаранчових гебельсів.
    Ви, як і всі жінки, неуважні.
    Як бачите, свинорилого в цьому списку немає.
    Не хвилює.
    Я підписаний на всі силові сторінки РФ, моніторю інфу про військовий сектор РФ, трохи чіпляю економіку РФ... Тобто те, що дає військовому джерело інформації. А Путін мені не цікавий.
    Короля играет свита (с).

Останнє редагування: 29 сер 2017
  5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То хто з нас тупий, що довели своє місто до "ручки"? Не валіть на когось - бо це ви довели.
    Коли ви мене питаєте - коли я був у вас востаннє - то це безграмотно. Бо коли я буду у вас востаннє, то ви не зрадієте мені...

• Тупо Тупо x 1
  6. tea man

tea man 茶人

До якої "ручки"? Що Ви верзете?
    :facepalm:
    Ще один jasvami? :girl_angel:
    Йдіть на лаву запасних замість Миха.

• Смішно Смішно x 1
  7. VasMT

Ви погано розумієте значення терміну "верховний головнокомандувач". Аж сімнадцятий пункт статті 106 Конституції України.

17) є Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України; призначає на посади та звільняє з посад вище командування Збройних Сил України, інших військових формувань; здійснює керівництво у сферах національної безпеки та оборони держави;
    18) очолює Раду національної безпеки і оборони України;
    19) вносить до Верховної Ради України подання про оголошення стану війни та приймає рішення про використання Збройних Сил України у разі збройної агресії проти України;
    20) приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України;

А тепер бінго-
    Закон про Збройні Сили.

Стаття 7. Президент України - Верховний
    Головнокомандувач Збройних Сил України
    254к/96-ВР ), здійснює Президент України як
    Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України.
    В особливий період керівництво Збройними Силами України та
    іншими військовими формуваннями Президент України може здійснювати
    через Ставку Верховного Головнокомандувача, робочим органом якої є
    Генеральний штаб Збройних Сил України.

І вдогонку Положення про Генеральний штаб, -

є) організовує територіальну оборону України;
    ...
    з) забезпечує захист від терористичних посягань об'єктів
    Збройних Сил, озброєння, військової техніки, матеріально-технічних
    засобів, що знаходяться у військових частинах або зберігаються у
    визначених місцях, підготовку і застосування військ (сил) Збройних
    Сил у разі вчинення терористичного акту в повітряному просторі чи
    територіальних водах України, бере участь у проведенні
    антитерористичних операцій на військових об'єктах та в разі
    виникнення терористичних загроз безпеці держави із-за меж України;

Тому не варто про цю оранжоїдальну звиздоту з таким томним продихом...

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:)))

9. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Дуже слабенька інфраструктура. Тягне на периферійне містечко. А якщо з Польщею порівнювати - то й на периферійне не дуже тягне.
    Львів зараз витягує тільки за рахунок старої архітектури, та й та, містами сильно занедбана.
    2 роки тому.

• Подобається Подобається x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Я вам скажу як людина народжена у Львові і у якій Львів тече в жилах замість крові,Ви на 100% праві як мені б не важко це признати,але поки у Львові є бариги такі як мих ,а тих скотин є у Львові дуже багато,Львів так і лишиться провенційним додактом до імперії рошена

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Коммунарец

Ото ви повторюютє мої слова, але себе тішите, а іншого плюндруєте.
    Якби ще й повиїзджали всі такі "розумники" назавжди - то ще б було файніше на нашій Україні.
    Я вже писав - як би Львів був добре місто, то люди б там залюбки облаштовували своє останнє місце життя, а так розповзаються звідти по всьому світу і ревуть, що в Україні погано жити - бо слабкі вони і продаються за гречку, замість того, щоб вигнати злодіїв і очистити Львів від смороду. Їм краще втікти до чистої Польщі і там славити місцевих панів і плювати на тих, хто витримає все і буде захищений Господом нашім.
    Бо ви, @prius, і є справжній барига, який не бачить себе зі сторони, але пишається своєю зарозумілістю.
    @Мих може і не завжди правий, але він добрий малий.

12. Коммунарец

Чай продавати і смакувати у вас наааааабагато краще виходить. Але якщо пити багато чаю - більше розуму не стане. Не пийте багато чаю, бо часто бігати до вітру треба і не буде часу думати.
    Треба запитувати - коли останнього разу були у Львові, а не востаттє. Так цивілізовано, а не так, як селяне штовпхаються в маршрутці:"Пройдіть в зад!".

Останнє редагування: 30 сер 2017
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нехай ППО не найновіше і не найдосконаліше, але не застосування російської авіації - експерти називають саме хороше ППО + є немало військових заводів, де таке можна оновлювати і вдосконалювати, ще у совку кращі танки випускались у Харкові, військові кораблі - у Миколаєві, ракети - у Дніпрі, підпільно на армію і КДБ працювали майже всі львівські заводи, ну і колективна оборона для членів НАТО - це не одна військова техніка України. Хто не забув, совок розвалився без війни, хоч армія була за багатьма показниками потужніша, ніж у сучасної Росії, що би там не говорив Шуйга Когутович і як не піарили Любе.

14. manur

manur Well-Known Member

Десь читавім, жи армія теперішньої раші - то чи не 5% від армії сирисири (без врахування ядрьоних бомбів).

Кунжутович тре вогорити.

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сергій Күжүгет оглу Шойгу! Отак треба говорити))
    В маршальскому мундірі такий величний, а ви тут смієтесь.

Останнє редагування: 30 сер 2017
  16. Lanktocha

І совкова армія не у всьому була досконала, хто служив знає, на маневри танки їхали, з маневрів майже всі тягнули на буксирі, а скільки тоді анекдотів було про прапорщиків? Зарікались, що за місяць малою кров"ю підкорять Афганістан, в результаті нічого не добились і за 10 років.

17. manur

manur Well-Known Member

Якби ж то))))

Рік 1989. ГСВГ (группа савєтскіх войск в Гєрманіі), недалеко від Лейпціга. Мотострілецький полк. Тіпо, маленькі маньоври - вихід в запасний район. Запасний район - це ділянка лісу з викопаними там давно сховками для техніки і т.п. До нього від розташування частини - 11км.

З 11 БТР-ів мого батальйону ці 11км своїм ходом доїхали лиш 9.
    2 БТР-и і ці 11 км проїхати своїм ходом не змогли. За решта техніки в полку не скажу.

І це при тому, що водії-механіки постійно "пропадали" в парку (в смислі автопарку) біля тої техніки - постійно щось там крутили і ремонтували.

І це при тому, що це було в безпосередній близькості до капєц як ворожого тоді НАТО !!!

18. VasMT

А наші ЗСУ на цьому мотлосі ще й воюють...
    А всі новіині штуки йдуть нацгадам і мусорам.

19. Lanktocha

На щастя, нема у нас маршала Жукова, щоб закидував ворога трупами своїх солдат, але вічне сидіння у окопах, армія спивається, деградує, зникає бойовий дух... У 2014 армія була більш голодна, менше фінансувалась, мала менше якісної зброї, але бойовий дух був вищим.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. VasMT

У вас інших маршалОв хватає і без жукових...
    От армія негідників... Замість того, щоби воювати, звільняти свою землю, нести волю поневоленим народам, спиваються, угрьобки, деградують і, сцуко, втарачають бойовий дух...
    Розігнати їх нахрєн всіх...
    І інтернетовських воЯк туда запросити.
    Ви хоч в армії колись служили?

а де твій аватар? :)