Прізвище ні до чого. Головнокомандуючий, щоб вести війну, відповідати згідно своїх повноважень, посилати людей на загибель чи хоч просити по допомогу - де? Тільки в червні. Ви не в курсі навіть повноважень, панове. Що вже казати про стан пограбованої країни та немічної армії на той час. Це якась безглузда дискусія. Хай ще хтось поговорить))
Чоловіче, не смішіть людей! Україну розкрадають 26 років. І Львів не міг бути винятком. Але в порівнянні з багатьма іншими містами наш Львів чудовий! А львівське сміття ще всякі гройсмани і порошенки будуть їсти на сніданок, обід і вечерю. Львів'яни все пригадають.
Це всьо відмазки для плєбса і дилетантів. Не буває в державі жодної секунди по часу, щоби не було головнокомандувача. ЖОДНОЇ СЕКУНДИ. Є Начальник Генштабу - він згідно ст.8 Закону про Збройні Сили України являється головнокомандувачем. Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України здійснює безпосереднє військове керівництво Збройними Силами України. Тому це байки оранжоїдів... Знову брехня оранжоїдів. Ми мали чим воювати і мали ким. ЖОДНА частина не отримала наказу на оборону держави. Жодна частина не розпечатала бойовий пакет. Жоден командир частини не спілкувався з командування ЗСУ по військовому зв"язку. Тільки мобільними. Скільки наших вийшло з Криму? А скільки лишилось на службі в РФ? Цифри не співставні. Наших більше. І наші військові, яких оранжоїдальні чмошніки називали не боєздатними, пішли воювати з перших днів. Та сама львівська 80-ка. Я серед них маю купу знайомих, проводжав їх, коли вони виходили. Слава Богу всі живі. Перестаньте слухати памаранчових гебельсів. Ви, як і всі жінки, неуважні. Як бачите, свинорилого в цьому списку немає. Не хвилює. Я підписаний на всі силові сторінки РФ, моніторю інфу про військовий сектор РФ, трохи чіпляю економіку РФ... Тобто те, що дає військовому джерело інформації. А Путін мені не цікавий. Короля играет свита (с).
То хто з нас тупий, що довели своє місто до "ручки"? Не валіть на когось - бо це ви довели. Коли ви мене питаєте - коли я був у вас востаннє - то це безграмотно. Бо коли я буду у вас востаннє, то ви не зрадієте мені...
Ви погано розумієте значення терміну "верховний головнокомандувач". Аж сімнадцятий пункт статті 106 Конституції України. 17) є Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України; призначає на посади та звільняє з посад вище командування Збройних Сил України, інших військових формувань; здійснює керівництво у сферах національної безпеки та оборони держави; 18) очолює Раду національної безпеки і оборони України; 19) вносить до Верховної Ради України подання про оголошення стану війни та приймає рішення про використання Збройних Сил України у разі збройної агресії проти України; 20) приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України; А тепер бінго- Закон про Збройні Сили. Стаття 7. Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України 254к/96-ВР ), здійснює Президент України як Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України. В особливий період керівництво Збройними Силами України та іншими військовими формуваннями Президент України може здійснювати через Ставку Верховного Головнокомандувача, робочим органом якої є Генеральний штаб Збройних Сил України. І вдогонку Положення про Генеральний штаб, - є) організовує територіальну оборону України; ... з) забезпечує захист від терористичних посягань об'єктів Збройних Сил, озброєння, військової техніки, матеріально-технічних засобів, що знаходяться у військових частинах або зберігаються у визначених місцях, підготовку і застосування військ (сил) Збройних Сил у разі вчинення терористичного акту в повітряному просторі чи територіальних водах України, бере участь у проведенні антитерористичних операцій на військових об'єктах та в разі виникнення терористичних загроз безпеці держави із-за меж України; Тому не варто про цю оранжоїдальну звиздоту з таким томним продихом...
Дуже слабенька інфраструктура. Тягне на периферійне містечко. А якщо з Польщею порівнювати - то й на периферійне не дуже тягне. Львів зараз витягує тільки за рахунок старої архітектури, та й та, містами сильно занедбана. 2 роки тому.
Я вам скажу як людина народжена у Львові і у якій Львів тече в жилах замість крові,Ви на 100% праві як мені б не важко це признати,але поки у Львові є бариги такі як мих ,а тих скотин є у Львові дуже багато,Львів так і лишиться провенційним додактом до імперії рошена
Ото ви повторюютє мої слова, але себе тішите, а іншого плюндруєте. Якби ще й повиїзджали всі такі "розумники" назавжди - то ще б було файніше на нашій Україні. Я вже писав - як би Львів був добре місто, то люди б там залюбки облаштовували своє останнє місце життя, а так розповзаються звідти по всьому світу і ревуть, що в Україні погано жити - бо слабкі вони і продаються за гречку, замість того, щоб вигнати злодіїв і очистити Львів від смороду. Їм краще втікти до чистої Польщі і там славити місцевих панів і плювати на тих, хто витримає все і буде захищений Господом нашім. Бо ви, @prius, і є справжній барига, який не бачить себе зі сторони, але пишається своєю зарозумілістю. @Мих може і не завжди правий, але він добрий малий.
Чай продавати і смакувати у вас наааааабагато краще виходить. Але якщо пити багато чаю - більше розуму не стане. Не пийте багато чаю, бо часто бігати до вітру треба і не буде часу думати. Треба запитувати - коли останнього разу були у Львові, а не востаттє. Так цивілізовано, а не так, як селяне штовпхаються в маршрутці:"Пройдіть в зад!".
Нехай ППО не найновіше і не найдосконаліше, але не застосування російської авіації - експерти називають саме хороше ППО + є немало військових заводів, де таке можна оновлювати і вдосконалювати, ще у совку кращі танки випускались у Харкові, військові кораблі - у Миколаєві, ракети - у Дніпрі, підпільно на армію і КДБ працювали майже всі львівські заводи, ну і колективна оборона для членів НАТО - це не одна військова техніка України. Хто не забув, совок розвалився без війни, хоч армія була за багатьма показниками потужніша, ніж у сучасної Росії, що би там не говорив Шуйга Когутович і як не піарили Любе.
Десь читавім, жи армія теперішньої раші - то чи не 5% від армії сирисири (без врахування ядрьоних бомбів). Кунжутович тре вогорити.
Сергій Күжүгет оглу Шойгу! Отак треба говорити)) В маршальскому мундірі такий величний, а ви тут смієтесь.
І совкова армія не у всьому була досконала, хто служив знає, на маневри танки їхали, з маневрів майже всі тягнули на буксирі, а скільки тоді анекдотів було про прапорщиків? Зарікались, що за місяць малою кров"ю підкорять Афганістан, в результаті нічого не добились і за 10 років.
Якби ж то)))) Рік 1989. ГСВГ (группа савєтскіх войск в Гєрманіі), недалеко від Лейпціга. Мотострілецький полк. Тіпо, маленькі маньоври - вихід в запасний район. Запасний район - це ділянка лісу з викопаними там давно сховками для техніки і т.п. До нього від розташування частини - 11км. З 11 БТР-ів мого батальйону ці 11км своїм ходом доїхали лиш 9. 2 БТР-и і ці 11 км проїхати своїм ходом не змогли. За решта техніки в полку не скажу. І це при тому, що водії-механіки постійно "пропадали" в парку (в смислі автопарку) біля тої техніки - постійно щось там крутили і ремонтували. І це при тому, що це було в безпосередній близькості до капєц як ворожого тоді НАТО !!!
На щастя, нема у нас маршала Жукова, щоб закидував ворога трупами своїх солдат, але вічне сидіння у окопах, армія спивається, деградує, зникає бойовий дух... У 2014 армія була більш голодна, менше фінансувалась, мала менше якісної зброї, але бойовий дух був вищим.
У вас інших маршалОв хватає і без жукових... От армія негідників... Замість того, щоби воювати, звільняти свою землю, нести волю поневоленим народам, спиваються, угрьобки, деградують і, сцуко, втарачають бойовий дух... Розігнати їх нахрєн всіх... І інтернетовських воЯк туда запросити. Ви хоч в армії колись служили?